Καλησπέρα, επειδή κι εγώ είμαι απόφοιτη ΙΕΚ, η ΒΕΚ δίνεται με την ολοκλήρωση της 6μηνης πρακτικής άσκησης, την οποία μάλλον δεν έχει τελειώσει ο προλαλησαντας/η προλαλησασσα, για να μην υπάρχει στην κατοχή του/της.Eleonora έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 7:20 amΗ ΒΕΚ, μοριοδοτείται με 300 μόρια.Eleonora έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 7:19 amΤι εννοείς; Έχεις ή δεν έχεις την ΒΕΚ;(Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης). Δεν εννοούμε την πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ, εννοούμε τον τίτλο που σου δίνει το ΙΕΚ (ΒΕΚ) . Εφόσον έχεις τελειώσει όλα τα εξάμηνα, δεν μπορεί να μην σου την έδωσαν. Αλλιώς, να πας να την ζητήσεις από τη Γραμματεία. Τώρα θα έχουν ανοίξει τα ΙΕΚ.
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)
Ναί, αλλά λέει ότι έχει βεβαίωση σπουδών, η οποία δίνεται με την ολοκλήρωση της πρακτικής από το ΙΕΚ, δεν δίνεται πριν. Δεν ξέρω τι εννοεί.evakar έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 1:20 pmΚαλησπέρα, επειδή κι εγώ είμαι απόφοιτη ΙΕΚ, η ΒΕΚ δίνεται με την ολοκλήρωση της 6μηνης πρακτικής άσκησης, την οποία μάλλον δεν έχει τελειώσει ο προλαλησαντας/η προλαλησασσα, για να μην υπάρχει στην κατοχή του/της.Eleonora έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 7:20 amΗ ΒΕΚ, μοριοδοτείται με 300 μόρια.Eleonora έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 7:19 am
Τι εννοείς; Έχεις ή δεν έχεις την ΒΕΚ;(Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης). Δεν εννοούμε την πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ, εννοούμε τον τίτλο που σου δίνει το ΙΕΚ (ΒΕΚ) . Εφόσον έχεις τελειώσει όλα τα εξάμηνα, δεν μπορεί να μην σου την έδωσαν. Αλλιώς, να πας να την ζητήσεις από τη Γραμματεία. Τώρα θα έχουν ανοίξει τα ΙΕΚ.
Styga
Η βεβαίωση σπουδών δίνεται με την ολοκλήρωση των 4 εξαμήνων, δεν είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση της πρακτικής.Eleonora έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 2:26 pmΝαί, αλλά λέει ότι έχει βεβαίωση σπουδών, η οποία δίνεται με την ολοκλήρωση της πρακτικής από το ΙΕΚ, δεν δίνεται πριν. Δεν ξέρω τι εννοεί.evakar έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 1:20 pmΚαλησπέρα, επειδή κι εγώ είμαι απόφοιτη ΙΕΚ, η ΒΕΚ δίνεται με την ολοκλήρωση της 6μηνης πρακτικής άσκησης, την οποία μάλλον δεν έχει τελειώσει ο προλαλησαντας/η προλαλησασσα, για να μην υπάρχει στην κατοχή του/της.
Παιδιά η ΒΕΚ (Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης) δίνεται με την ολοκλήρωση όλων των 6μηνων, μαζί και της πρακτικης. Όταν παρεις την ΒΕΚ θεωρείσαι αποφοιτος. Η βεβαίωση σπουδών είναι άλλο πραγμα. Βεβαιώνει ότι είσαι φοιτητής και ΟΧΙ απόφοιτος.evakar έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 3:13 pmΗ βεβαίωση σπουδών δίνεται με την ολοκλήρωση των 4 εξαμήνων, δεν είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση της πρακτικής.Eleonora έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 2:26 pmΝαί, αλλά λέει ότι έχει βεβαίωση σπουδών, η οποία δίνεται με την ολοκλήρωση της πρακτικής από το ΙΕΚ, δεν δίνεται πριν. Δεν ξέρω τι εννοεί.evakar έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 1:20 pm![]()
Καλησπέρα, επειδή κι εγώ είμαι απόφοιτη ΙΕΚ, η ΒΕΚ δίνεται με την ολοκλήρωση της 6μηνης πρακτικής άσκησης, την οποία μάλλον δεν έχει τελειώσει ο προλαλησαντας/η προλαλησασσα, για να μην υπάρχει στην κατοχή του/της.
Προϋπηρεσία ΕΠΟΠ αεροπορία
Καλησπέρα έχω προϋπηρεσία ως υπάλληλος γραφείου και είναι ανάμεσα στην ειδικότητα υλικονομος η οικονομικός ταμιακος θα μου μετρήσουν την προϋπηρεσία; Για ΕΠΟΠ αεροπορία. Ευχαριστώ.
-
Επισκέπτης
Η βεβαιωση σπουδων μπορει να δωθει ακομη κι απο τον 1ο μηνα σπουδων. Ωστοσο ΔΕΝ μοριοδοτειται.
-
Επισκέπτης
Re: Προϋπηρεσία ΕΠΟΠ αεροπορία
Καλησπερα και καλη επιτυχια. Εαν μπορω να σε βοηθησω να σου πω οτι λαθος επιλογη πας να κανεις μιας κι η προυπηρεσια σου εχω την εντυπωση πως μετραει στην ειδικοτητα στρατολογος λογω οτι ζηταει αντιστοιχο γραμματειακο προσον ως διπλωμα.
Έχω τελειώσει ΤΕΙ διοίκηση επιχειρήσεων
-
LiliSs
Καλησπερα σας. Ειμαι αναμεσα σε δυο ειδικοτητες στην πολεμικη αεροπορια (και το σκεφτομαι ακομη ωσπου να κλεισουν οι αιτησεις) καθως ειναι ο μονος κλαδος που ενδιαφερομαι. Εχω πτυχιο β. Φαρμακειου και β. Οδοντιατρου και υπαρχουν και οι δυο οι ειδικοτητες στην προκυρηξη. Υπαρχει γενικα συμμετοχη σε αυτες τις ειδικοτητες; Ο μονος μου προβληματισμος ειναι οτι οι θεσεις ειναι λιγες απο οτι ειδα
Ευχαριστω κι ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους!
-
Επισκέπτης
Μπηκα να διαβασω το φεκ ωστε να σε βοηθησω ναι δυστυχως ως στρατολογος δεν σε καλυπτει. Θεωρω ομως σαν υλικονομος εχει λογικη να σου πιασουν τα μορια προυπηρεσιας! Δυστυχως δεν εχω γνωση να σε βοηθησω παραπανω λογω τελειως διαφορετικης ειδικοτητας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια
Σάς ευχαριστω πολύ
Ναι ακριβώς αυτό είπα κι εγώLabros98 έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 3:21 pm Παιδιά η ΒΕΚ (Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης) δίνεται με την ολοκλήρωση όλων των 6μηνων, μαζί και της πρακτικης. Όταν παρεις την ΒΕΚ θεωρείσαι αποφοιτος. Η βεβαίωση σπουδών είναι άλλο πραγμα. Βεβαιώνει ότι είσαι φοιτητής και ΟΧΙ απόφοιτος.
-
LiliSs
LiliSs έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 4:08 pm Καλησπερα σας. Ειμαι αναμεσα σε δυο ειδικοτητες στην πολεμικη αεροπορια (και το σκεφτομαι ακομη ωσπου να κλεισουν οι αιτησεις) καθως ειναι ο μονος κλαδος που ενδιαφερομαι. Εχω πτυχιο β. Φαρμακειου και β. Οδοντιατρου και υπαρχουν και οι δυο οι ειδικοτητες στην προκυρηξη. Υπαρχει γενικα συμμετοχη σε αυτες τις ειδικοτητες; Ο μονος μου προβληματισμος ειναι οτι οι θεσεις ειναι λιγες απο οτι ειδα
-
Επισκέπτης
LiliSs έγραψε: Τρί Σεπ 05, 2023 2:10 pmLiliSs έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 4:08 pm Καλησπερα σας. Ειμαι αναμεσα σε δυο ειδικοτητες στην πολεμικη αεροπορια (και το σκεφτομαι ακομη ωσπου να κλεισουν οι αιτησεις) καθως ειναι ο μονος κλαδος που ενδιαφερομαι. Εχω πτυχιο β. Φαρμακειου και β. Οδοντιατρου και υπαρχουν και οι δυο οι ειδικοτητες στην προκυρηξη. Υπαρχει γενικα συμμετοχη σε αυτες τις ειδικοτητες; Ο μονος μου προβληματισμος ειναι οτι οι θεσεις ειναι λιγες απο οτι ειδα
Πες μας κάτι παραπάνω ώστε να σε βοηθήσουμε.
Πόσες θέσεις έχει η κάθε ειδικότητα;
Πόσα μόρια έχεις για την κάθε ειδικότητα; Έχεις προϋπηρεσία κ στις δύο;
-
Επισκέπτης
Παιδιά πόσο καιρό κάνατε εκπαίδευση στην Τρίπολη; Όσοι μπήκατε πέρυσι και προπερσι. Δώστε μας ένα φιτμπακ για την εκπαίδευση. Έμαθα από γνωστό ότι έμεινε μέσα 2 μήνες χωρίς εξόδους και επικοινωνία. Και 5 εβδομάδες έως να του βγει μετάθεση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης