Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
evakar
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2023)

Δημοσίευση από evakar »

:evil:
Eleonora έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 7:20 am
Eleonora έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 7:19 am
KonDi έγραψε: Σάβ Σεπ 02, 2023 2:33 pm Έχω τελειώσει ΙΕΚ αλλά δεν έχω την βρο έχω βεβαίωση σπουδών ότι έχω τελειώσει όλα τα 6 μήνα μοριοδοτητε;
Τι εννοείς; Έχεις ή δεν έχεις την ΒΕΚ;(Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης). Δεν εννοούμε την πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ, εννοούμε τον τίτλο που σου δίνει το ΙΕΚ (ΒΕΚ) . Εφόσον έχεις τελειώσει όλα τα εξάμηνα, δεν μπορεί να μην σου την έδωσαν. Αλλιώς, να πας να την ζητήσεις από τη Γραμματεία. Τώρα θα έχουν ανοίξει τα ΙΕΚ.
Η ΒΕΚ, μοριοδοτείται με 300 μόρια.
Καλησπέρα, επειδή κι εγώ είμαι απόφοιτη ΙΕΚ, η ΒΕΚ δίνεται με την ολοκλήρωση της 6μηνης πρακτικής άσκησης, την οποία μάλλον δεν έχει τελειώσει ο προλαλησαντας/η προλαλησασσα, για να μην υπάρχει στην κατοχή του/της.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Eleonora »

evakar έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 1:20 pm :evil:
Eleonora έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 7:19 am

Τι εννοείς; Έχεις ή δεν έχεις την ΒΕΚ;(Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης). Δεν εννοούμε την πιστοποίηση από τον ΕΟΠΠΕΠ, εννοούμε τον τίτλο που σου δίνει το ΙΕΚ (ΒΕΚ) . Εφόσον έχεις τελειώσει όλα τα εξάμηνα, δεν μπορεί να μην σου την έδωσαν. Αλλιώς, να πας να την ζητήσεις από τη Γραμματεία. Τώρα θα έχουν ανοίξει τα ΙΕΚ.
Καλησπέρα, επειδή κι εγώ είμαι απόφοιτη ΙΕΚ, η ΒΕΚ δίνεται με την ολοκλήρωση της 6μηνης πρακτικής άσκησης, την οποία μάλλον δεν έχει τελειώσει ο προλαλησαντας/η προλαλησασσα, για να μην υπάρχει στην κατοχή του/της.
Ναί, αλλά λέει ότι έχει βεβαίωση σπουδών, η οποία δίνεται με την ολοκλήρωση της πρακτικής από το ΙΕΚ, δεν δίνεται πριν. Δεν ξέρω τι εννοεί.
Styga
evakar
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από evakar »

Eleonora έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 2:26 pm

Ναί, αλλά λέει ότι έχει βεβαίωση σπουδών, η οποία δίνεται με την ολοκλήρωση της πρακτικής από το ΙΕΚ, δεν δίνεται πριν. Δεν ξέρω τι εννοεί.
Η βεβαίωση σπουδών δίνεται με την ολοκλήρωση των 4 εξαμήνων, δεν είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση της πρακτικής.
Labros98
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Labros98 »

evakar έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 3:13 pm
Eleonora έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 2:26 pm

Η βεβαίωση σπουδών δίνεται με την ολοκλήρωση των 4 εξαμήνων, δεν είναι απαραίτητη η ολοκλήρωση της πρακτικής.
Παιδιά η ΒΕΚ (Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης) δίνεται με την ολοκλήρωση όλων των 6μηνων, μαζί και της πρακτικης. Όταν παρεις την ΒΕΚ θεωρείσαι αποφοιτος. Η βεβαίωση σπουδών είναι άλλο πραγμα. Βεβαιώνει ότι είσαι φοιτητής και ΟΧΙ απόφοιτος.
Rafaela
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Προϋπηρεσία ΕΠΟΠ αεροπορία

Δημοσίευση από Rafaela »

Καλησπέρα έχω προϋπηρεσία ως υπάλληλος γραφείου και είναι ανάμεσα στην ειδικότητα υλικονομος η οικονομικός ταμιακος θα μου μετρήσουν την προϋπηρεσία; Για ΕΠΟΠ αεροπορία. Ευχαριστώ.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Η βεβαιωση σπουδων μπορει να δωθει ακομη κι απο τον 1ο μηνα σπουδων. Ωστοσο ΔΕΝ μοριοδοτειται.
Επισκέπτης

Re: Προϋπηρεσία ΕΠΟΠ αεροπορία

Καλησπερα και καλη επιτυχια. Εαν μπορω να σε βοηθησω να σου πω οτι λαθος επιλογη πας να κανεις μιας κι η προυπηρεσια σου εχω την εντυπωση πως μετραει στην ειδικοτητα στρατολογος λογω οτι ζηταει αντιστοιχο γραμματειακο προσον ως διπλωμα.
Rafaela
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Rafaela »

Έχω τελειώσει ΤΕΙ διοίκηση επιχειρήσεων
LiliSs

Δημοσίευση από LiliSs »

Καλησπερα σας. Ειμαι αναμεσα σε δυο ειδικοτητες στην πολεμικη αεροπορια (και το σκεφτομαι ακομη ωσπου να κλεισουν οι αιτησεις) καθως ειναι ο μονος κλαδος που ενδιαφερομαι. Εχω πτυχιο β. Φαρμακειου και β. Οδοντιατρου και υπαρχουν και οι δυο οι ειδικοτητες στην προκυρηξη. Υπαρχει γενικα συμμετοχη σε αυτες τις ειδικοτητες; Ο μονος μου προβληματισμος ειναι οτι οι θεσεις ειναι λιγες απο οτι ειδα
Ευχαριστω κι ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους!
Επισκέπτης

Μπηκα να διαβασω το φεκ ωστε να σε βοηθησω ναι δυστυχως ως στρατολογος δεν σε καλυπτει. Θεωρω ομως σαν υλικονομος εχει λογικη να σου πιασουν τα μορια προυπηρεσιας! Δυστυχως δεν εχω γνωση να σε βοηθησω παραπανω λογω τελειως διαφορετικης ειδικοτητας ευχομαι ολοψυχα καλη επιτυχια
Rafaela
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Rafaela »

Σάς ευχαριστω πολύ
evakar
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από evakar »

Labros98 έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 3:21 pm Παιδιά η ΒΕΚ (Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης) δίνεται με την ολοκλήρωση όλων των 6μηνων, μαζί και της πρακτικης. Όταν παρεις την ΒΕΚ θεωρείσαι αποφοιτος. Η βεβαίωση σπουδών είναι άλλο πραγμα. Βεβαιώνει ότι είσαι φοιτητής και ΟΧΙ απόφοιτος.
Ναι ακριβώς αυτό είπα κι εγώ
LiliSs

Δημοσίευση από LiliSs »

LiliSs έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 4:08 pm Καλησπερα σας. Ειμαι αναμεσα σε δυο ειδικοτητες στην πολεμικη αεροπορια (και το σκεφτομαι ακομη ωσπου να κλεισουν οι αιτησεις) καθως ειναι ο μονος κλαδος που ενδιαφερομαι. Εχω πτυχιο β. Φαρμακειου και β. Οδοντιατρου και υπαρχουν και οι δυο οι ειδικοτητες στην προκυρηξη. Υπαρχει γενικα συμμετοχη σε αυτες τις ειδικοτητες; Ο μονος μου προβληματισμος ειναι οτι οι θεσεις ειναι λιγες απο οτι ειδα
Επισκέπτης

LiliSs έγραψε: Τρί Σεπ 05, 2023 2:10 pm
LiliSs έγραψε: Κυρ Σεπ 03, 2023 4:08 pm Καλησπερα σας. Ειμαι αναμεσα σε δυο ειδικοτητες στην πολεμικη αεροπορια (και το σκεφτομαι ακομη ωσπου να κλεισουν οι αιτησεις) καθως ειναι ο μονος κλαδος που ενδιαφερομαι. Εχω πτυχιο β. Φαρμακειου και β. Οδοντιατρου και υπαρχουν και οι δυο οι ειδικοτητες στην προκυρηξη. Υπαρχει γενικα συμμετοχη σε αυτες τις ειδικοτητες; Ο μονος μου προβληματισμος ειναι οτι οι θεσεις ειναι λιγες απο οτι ειδα

Πες μας κάτι παραπάνω ώστε να σε βοηθήσουμε.
Πόσες θέσεις έχει η κάθε ειδικότητα;
Πόσα μόρια έχεις για την κάθε ειδικότητα; Έχεις προϋπηρεσία κ στις δύο;
Επισκέπτης

Παιδιά πόσο καιρό κάνατε εκπαίδευση στην Τρίπολη; Όσοι μπήκατε πέρυσι και προπερσι. Δώστε μας ένα φιτμπακ για την εκπαίδευση. Έμαθα από γνωστό ότι έμεινε μέσα 2 μήνες χωρίς εξόδους και επικοινωνία. Και 5 εβδομάδες έως να του βγει μετάθεση.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες