Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από greko_27 »

Δύο νέες προκηρύξεις για 9.387 προσλήψεις στο Πυροσβεστικό Σώμα ετοιμάζει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η προκήρυξη για 5.387 εποχικούς πυροσβέστες θα εκδοθεί άμεσα, ενώ θα ακολουθήσει άλλη για 4.000 πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, που αποτελούν τη νέα κατηγορία προσωπικού του Σώματος.

Πηγη: www.inews.gr
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από greko_27 »

been there... έγραψε:

greko_27 έγραψε:... Νομιμοποιουνται εαν δεν ξεπερασουν το 35ο ετος της ηλικας τους. Εκτος αυτου οι επιτυχοντες υποχρεωνονται να παραμεινουν στην πυροσβεστικη για διαστημα των 5 ετων...

Μονιμοποιούνται αν κατά την πρόσληψη είναι κάτω των 40, δλδ στο τέλος της 5ετίας κάτω των 45. Υποχρεωτικά μένουν στο Σώμα για 1 τουλάχιστον χρόνο.

Aυτο ισχυει (οχι ομως με τα ορια ηλικας που ποσταρες) για τους υποψηφιους που εχουν υπηρετησει σε συγκεκριμενες χρονικες περιοδους ως εποχικοι πυροσβεστες. Ο νομος 3938 ψηφιστηκε τωρα τον μαρτιο του 2011. ΦΕΚ 61 εαν θυμαμαι καλα... Δυστυχως δεν μπορω να το ποσταρω.

1) Ως Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης προσλαμβάνονται με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου για πενταετή θητεία, η οποία μπορεί να ανανεώνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος, Έλληνες πολίτες, με σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια), οι οποίοι έχουν τουλάχιστον απολυτήριο Λυκείου και δεν έχουν υπερβεί το 29ο έτος της ηλικίας τους.

2) Ως Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης με την ίδια ως άνω σχέση, μπορούν επίσης να προσλαμβάνονται εφόσον δεν έχουν υπερβεί το 45ο έτος της ηλικίας τους και κατέχουν τουλάχιστον απολυτήριο τίτλο υποχρεωτικής εκπαίδευσης κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 25 του π. Δ.50/2001 (ΦΕΚ 39 Α΄) :α) εποχικοί πυροσβέστες που είχαν την ιδιότητα αυτή κατά τις αντιπυρικές περιόδους 2008 έως και 2010 και β) εποχικοί πυροσβέστες που είχαν την ιδιότητα αυτή σε μία από τις αντιπυρικές περιόδους 2008 έως και 2010 και επιπλέον την ίδια ιδιότητα σε πέντε αντιπυρικές περιόδους κατά τα έτη 2000 έως και 2007.Το ανώτατο όριο ηλικίας των ως άνω εποχικών πυροσβεστών αυξάνεται μέχρι και το 56οέτος, εφόσον για κάθε δύο επιπλέον έτη ηλικίας έχουν εργασθεί σε μία αντιπυρική περίοδο, πέραν των προαναφερομένων.
been there...

Δημοσίευση από been there... »

Greko_27, μάλλον εσύ μπερδεύτηκες. Όσοι από τους εποχικούς έχουν απολυτήριο Λυκείου και είναι μέχρι 40 κατά την πρόσληψή τους,μετά την 5ετία μονιμοποιούνται σαν Πυροσβέστες ΓΥ (δλδ μέχρι και 45 ετών). Οι υπόλοιποι θα συνεχίζουν με ανανέωση της 5ετίας.
Οι πολίτες εννοείται ότι μονιμοποιούνται όλοι, αφού και το Λύκειο είναι προαπαιτούμενο στην κατηγορία τους και στα όρια ηλικίας είναι άνετα μέσα, καθώς το όριο για να γίνουν 5ετείς είναι 29.(Άρθρο 15, παράγραφος 8)

Αυτά που πόσταρες εσύ είναι τα ηλικιακά όρια για την πρόσληψη σαν 5ετείς.

george, μάλλον 5.387 εννοείς. Αν ναι, είναι η φετινή ανανέωση της σύμβασης των εποχικών. Αν όχι, είναι το καινούριο ανέκδοτο.
george

Δημοσίευση από george »

Οχι 9387 ειναι το συνολο των εποχικων που θα ανανεωθει η συμβαση τους για φετος και των πενταετους υποχρεωσης.

george

Δημοσίευση από george »

Παιδες αυτο το 9387 που γραφτηκε στα ΝΕΑ, μονο τυπογραφικο λαθος μπορει να ειναι!
Αυτος που το εγραψε η εκανε λαθος η δεν ξερει τι του γινεται!
4000 θεσεις προκηρυσσονται εκ των οποιων οι 3400 θα καλυφθουν απο τους εποχικους πυροσβεστες! Οι υπολοιπες 600 θεσεις θα ειναι για τους πολιτες!
Οτι αλλο λεγεται ειναι μπαρουφες!
george

Δημοσίευση από george »

Φιλε george βαλε ενα διακριτικο ή ενα νουμερο στο ονομα σου γιατι θα μπερδευτουμε
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από hackertom »

Παιδιά το ΕΘΝΟΣ λέει ότι αρχές Μαίου θα βγουν ξέρετε κάτι τέτοιο εσείς η είναι ***** του ΕΘΝΟΥΣ πάλι... ;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Greek_Army »

hackertom έγραψε:Παιδιά το ΕΘΝΟΣ λέει ότι αρχές Μαίου θα βγουν ξέρετε κάτι τέτοιο εσείς η είναι ***** του ΕΘΝΟΥΣ πάλι... ;

Aυτή την φορά δεν λέει *****, είναι λογικό το χρονικό διάστημα που λέει.
tasos 82

Δημοσίευση από tasos 82 »

Καλημερα Σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα σημειο, η προκυρηξη λεει να μην εχει υπερβει το 29ο ετος εγω ειμαι γεννημενος 27/7/82 ειμαι μεσα στα ορια; Ευχαριστω εκ των προταιρων

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

tasos 82 έγραψε:Καλημερα Σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας σε ενα σημειο, η προκυρηξη λεει να μην εχει υπερβει το 29ο ετος εγω ειμαι γεννημενος 27/7/82 ειμαι μεσα στα ορια; Ευχαριστω εκ των προταιρων

Ναι είσαι στα όρια
george21

Δημοσίευση από george21 »

Οκ συνονοματε πλεον θα ειμαι ο george21!:)))
ΜΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΟΣ »

Γεια σας, για να καταλαβω αυτο που λεγανε οτι μετα τα 5 χρονια αν δεν εισαι ανω τον 35 μονιμοπ. ισχυει?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΜΑΝΟΣ έγραψε:Γεια σας, για να καταλαβω αυτο που λεγανε οτι μετα τα 5 χρονια αν δεν εισαι ανω τον 35 μονιμοπ. Ισχυει;

Ότι διάβασες ισχύει
ΜΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΟΣ »

Δεν καταλαβα. αν σε παρακαλω ξερεις απαντησε μου. σε ευχαριστω
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΜΑΝΟΣ έγραψε:Δεν καταλαβα. Αν σε παρακαλω ξερεις απαντησε μου. Σε ευχαριστω

Ποιο αναλυτικά δεν μπορεί να ειπωθεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί δυσκολεύεσαι

Με το πέρας της πενταετίας όσοι κάνουν αίτηση για μονιμότητα εντάσονται στο μόνιμο πυροσβεστικό προσωπικό αρκεί κατά την αρχική τους πρόληψη εώς 5 ετούς θητείας να μην είχαν υπερβεί το 35 έτος της ηλικίας τους
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel, niasimas και 4 επισκέπτες