Κριτήρια μοριοδότησης Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο

Είναι δίκαια τα κριτήρια;

Το δημοψήφισμα λήγει την Τετ Δεκ 10, 2014 1:28 pm

Ναι
244
65%
Όχι
119
32%
Δεν γνωρίζω
14
4%

Σύνολο ψήφων: 377

Στρατός και θητεία
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από REPAINER »

Γραψε λαθοςΕικόνα

νικος 25

Δημοσίευση από νικος 25 »

Καλισπερα παιδια... Θα ηθελα να πω οτι λογικα προκυρηξη θα βγει κατα αυγουστο η και σεπτεμβριο οπως καθε χρονο. Λαι περσι μαιο την περιμεναμε τελη καλοκαιριου μας ηρθε. Παντα βαση λογικης θα βγαλουν και παλι 500 θεσεις για παραπανω μην το συζυτατε... ΜΟΝΟ εαν γινουν εκλογες και λογω ψηφων παρουν παραπανω αλλα και παλι χλωμο... Τωρα οσο για τα μορια πιστευω οτι παλι στα 2450 θα ναι περιπου η βαση. Γιατι η βαση βγαινει αναλογα τις θεσεις και τις αιτησεις... Θεωρω ομωσν αδικο αυτοι που πιγαινουν ειδικες δυναμεις να περνουν εχτρα μορια με τους εφεδρους αξιωματικουσ. Γιατι ειναι η ιδια εκπαιδευση που περνανε.500 των δοκιμων 500 και των ειδικοδυναμιτων. Οχι να περνουν 1000 μορια δε καταλαβα. Δλδ γιατι ο φανταρος που πιγε ειδικες δυναμεις να ειναι το ιδιο σε μορια με εμενα που τελιωσα εφεδροσ. Ειναι αδικο. Τεσπα οσο για τα μορια αν καποιος εχει διαφορετικη αποψη ας την πει. Και για την βαση αν νομιζει κανενας οτι τηα πεσει εστω και λιγο σε μορια. Μακαρι.
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από basilis.lok »

νικος 25 έγραψε:Καλισπερα παιδια... Θα ηθελα να πω οτι λογικα προκυρηξη θα βγει κατα αυγουστο η και σεπτεμβριο οπως καθε χρονο. Λαι περσι μαιο την περιμεναμε τελη καλοκαιριου μας ηρθε. Παντα βαση λογικης θα βγαλουν και παλι 500 θεσεις για παραπανω μην το συζυτατε... ΜΟΝΟ εαν γινουν εκλογες και λογω ψηφων παρουν παραπανω αλλα και παλι χλωμο... Τωρα οσο για τα μορια πιστευω οτι παλι στα 2450 θα ναι περιπου η βαση. Γιατι η βαση βγαινει αναλογα τις θεσεις και τις αιτησεις... Θεωρω ομωσν αδικο αυτοι που πιγαινουν ειδικες δυναμεις να περνουν εχτρα μορια με τους εφεδρους αξιωματικουσ. Γιατι ειναι η ιδια εκπαιδευση που περνανε.500 των δοκιμων 500 και των ειδικοδυναμιτων. Οχι να περνουν 1000 μορια δε καταλαβα. Δλδ γιατι ο φανταρος που πιγε ειδικες δυναμεις να ειναι το ιδιο σε μορια με εμενα που τελιωσα εφεδροσ. Ειναι αδικο. Τεσπα οσο για τα μορια αν καποιος εχει διαφορετικη αποψη ας την πει. Και για την βαση αν νομιζει κανενας οτι τηα πεσει εστω και λιγο σε μορια. Μακαρι.
τι ειναι μεγαλε αδικο ειναι; ! δεν μπορεις να φανταστεις τι καναμε εμεις οταν εσυ επινες το καφεδακι σου στο γραφειακι σου! μεχρι και μια μερα πριν απολυθουμαι! Εσεις μαλον δεν τα αξιζεται τα μορια αυτα. Οταν δεν ξερεις το τι περασαν οι αλοι δεν θα λες πα. Ριες οκ; Και οι δοκιμοι ειδικων δυναμεων τα αξιζουν και με το παραπανω... Γιατι καθε μηνα 15 μερες κοιμοντουσαν στα χοραφια με το κρυο και την παγονια! Και ανεβεναν τον βραχο στον ορεινο αγωνα 50 φωρες για να μας δειχνουν το δρομο! Ασε. Μηλατε οσοι δεν ξερετε... Λοκ ε'μκ
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός

Ναι φιλε μου καλα τα λες αλλα ξερω εγω προσωπικα ατομο που δεν εκανε τπτ απο αυτα που λες. Κοινως ηταν βυσμα οπως και οι περισσοτεροι δεα ειδικων δυναμενω (και μη μου πεις οχι γιατι θα φαμε τα μουστακια μας)

οπως και να χει δεν ειναι και ο ραμπο για να παρει 1000 μορια. Ειναι πολυ τραβηγμενο απο οπου και να το πιασεις. Αλλα ειναι μεγαλη κουβεντα, και ουτως η αλλως οτι και να λεμε, ετσι ειναι η προκηρυξη και σε οποιον αρεσει στη τελικη. Αλλωστε δε μας πεφτει λογος. Ο καθενας μας θα πει για τα μορια οτι τον βολευει. Οποτε ετσι μιας και το αναφεραμε δηλαδη ειπα και γω τη γνωμη μου για τα 1000 μορια,

Εικόνα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ο δόκιμος ειδικών δυνάμεων παίρνει τα διπλάσια μόρια γιατί περνάει καλύτερο σχολείο εκπαίδευσης από τους κληρωτούς των ειδικών δυνάμεων και από τους έφεδρους αξιωματικούς των υπολοίπων σωμάτων, αυτό πιστεύω αρκεί σε όλους μας. Και μην μου πεταχτούνε τώρα δόκιμοι που περάσανε από την ΣΕΑΠ και μου πούνε ότι και εμείς περάσαμε δύσκολη εκπαίδευση... Όταν περάσουνε ΣΒΕΚ ας έρθουνε να ζητήσουνε και αυτοί παραπάνω μόρια
basilis.lok
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από basilis.lok »

Έτσι είναι φίλε μου γρικ αρμι. Ότι έχει βύσματα το ξέρουμε όλοι. Εγώ ήμουν απλός καταδρομέας και δεν έχω λόγο να πω κάτι γιατί έτσι με συμφέρει! Απλά στην δράμα που ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ οι δόκιμοι δεν περνούσαν καλά. Και εμείς οι απλοί νομίζω μας αξίζουν τα 500 μόρια γιατί κάναμε πολύ δύσκολες ασκήσεις... (50αρα 2 φορές. Χειμερινή διαβίωση 12μερες με - 28¨... Υδάτινα κωλύματα... Κέρβερο. Αντάρτη. Και πάρα πολλές άλλες για να μη τα λέω όλα. Δεν είναι εύκολα μάγκες όλα αυτά! Μερικοί που είναι βύσματα δεν τα πέρασαν και βγάζουν και κακία φήμη για όλους εμάς...
REPAINER
Λοχαγός
Λοχαγός

Τη νιλα την εχει παθει ενας φιλος που ειμασταν μαζι στη σχολη. Περασε κεντρο εκπαιδευσης ανορθοδοξου πολεμου ως ονομασμενος δοκιμος αλλα ηταν πεζοναυτης δυστυχως. Η μακακια ειναι οτι πραγματικα το παιδι αξιζε για δοκιμος ειδικων δυναμεων, αλλα τελευταιες μερες στη σεαπ του πηραν την ειδικοτητα του καταστροφεα ειδικων δυναμεων (καποιο βυσμα εννοειται, αφου μεχρι τελευταια μερα οι ειδικοτητες αλλαζουν και αυτος που εχει το μεγαλυτερο βυσμα κραταει και την ειδικοτητα)

τελος παντων να χαμε να λεγαμε, οτι και να λεμε ειναι αυτο που ειπα και πριν, οτι στη τελικη αυτη ειναι η προκηρυξη και σε οποιον αρεσει. Και πιστευω τα κριτηρια ειναι γενικα απο τα πιο αξιοκρατικα σε προκηρυξη, ειναι αρκετα αντικειμενικα. Τωρα τα υπολοιπα που λεμε και στα οποια αναφερθηκα ειναι λεπτομερειες ανευ σημασιας
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Χαιρετω την παρεα. Ευχομαι μελλοντικους συναδελφους. Εχω ολα τα διπλωματα+ λοκ+λοουερ+τριτεκνια... Το απολυτιριο ενιαιου λυκειου με εφαγε 10,7 σημπληρωνω 2370 με τετοιο απολυτιριο. Ευχομαι να μπορουσα να ξαναπαω να το ανεβασω γιατι ξερετε σε τετοια ηλικια το μυαλο πεταει (κοριτσακια.) ακομα δεν με πηραν τα χρονια 20 στα 21 ομως. Αυτο με την προεδρικη φρουρα ειναι αδικο... Εστω να βαζανε 4 και οχι 5 να κανει την διαφορα γιατι ειναι σαν να κοροιδεουνε των ιδρωτα του λοκατζη με τις 50αρες. Ορεινο. Τον μακ με τις 50αρες θαλασσια τον αλεξιπτοτιστη με τα αλματα. Που ρισκαρει την ζωη του... Αυτους δηλαδη τους δωσανε μορια για αυτα τα περιστατικα που γινανε στην βουλη; Οχι δηλαδη... Κοροιδευουνε των αγωνα που καναμε. Οταν ατομα με 2500-2600 μορια κλαιγονται... Εμεις που εχουμε 2200-2300-2400. Και αλλα παιδια με 2 τι να πουνε; Να αυτοκτονησουν; Σοβαρευτητε. Θα περασετε... Το θεμα ειναι απο την πολυ την σιγουρια μην κοπειτε αλλου. Πχ αθληματα... Που τα θεωρω γελοια... Επρεπε να ηταν σαν της πυροσβεστικης... Ειδικα στους ειδικους φρουρους που πρεπει να ειναι γυμνασμενοι. Ενα αλλο ο καθενας πεταει οτι του κατεβει για της βασεις. Ενω εχει 2500-2600 μορια μας κοροιδευει με αυτο... Εαν παρουμε τις προκυριξεις που βγηκανε μαζι λιμενικο-πυροσβεστικη-ειδικοι φρουροι πολλοι θα τα κανουν σε ολα τα χαρτια τους Θα περασουν σε ολα αλλα θα πανε σε 1... Αρα πολυ επιλαχοντες. Καταλαβατε. Πιστευω οι βασεις παρολο με τν μοριοδοτηση στους τσολιαδες... Να κυμανθει στα ιδια επιπεδα και λογο της κρισησ...960 ατομα στην α ειναι πολλα.600 πυροσβεστικη 550 λιμενικο. Με την κριση ο καθενας κοιταει ν βρει δουλεια λογικο... Ειναι αδικια για αυτους (εμενα) ενα πραγμα να ειμαστε γεννημενοι και επειδη ο αλλος θελει δουλεια και εχει ενα καλυτερο απολυτιριο να μ γινει ειδικος φρουρος. Ετσι ειναι ομως. Τον καταλαβαινω αλλα δεν μπορει ποτε να σιγκρηθει με εναν που το κανει με μερακι το γουσταρει... Τ κανει οχι για το 8ωρο αλλα γιατι του αρεσει.
Σαββας

Δημοσίευση από Σαββας »

Ενα απολυτιριο γενικου 10,7 με ολα τα διπλωματα+λοκ+λοουερ+τριτεκνια 2370 α'. Οι βασεις λογο των προκυριξεων π βγηκαν ολες μαζι ευχομαι να κρατιθουν οι ιδιες. Υπαρχει κριση ολοι κοιτανε ν βολευτουν. Ο αλλος το θελει μια ζωη και ο αλλος λογο δουλειας ν μπει να τελιωνει... Ετσι ειναι... Κριμα η Ελλαδα. Να εχει αστυνομικους π τ κανουν απο αγγαρια και αλλους κομμαντα. Προεδρικη φρουρα 4 μορια οχι 5 να υπαρχει μια μικρη διαφορα να μην κοροιδεουν τον ιδρωτα τον κοπο τα ποδια τις 50αρες. Του λοκ-μακ-μαλ. Ετσι ειναι οι πλειοψηφεια των τσολιαδων εχει κονε. Αλλωστε κοντα στην βουλη κανουν σκοπια εχουν παρε δωσε. Εμεις. Ειτε στον αερα. Ειτε στην κυπρο σταυροβουνι διπλα στους τουρκους σε αλλη χωρα. Οχι στην πατριδα. Και στ πρωτο μπαμ οπλο και στην μαχη. Θα υπαρχουν επιλαχοντες πολυ σαφως λογο του οτι παρα πολλα ατομα θα κανουν αιτησεις και στις 3 προκυριξεις αλλα θα διαλεξουν μια. Ευχομουν να μπορουσα να ανεβασω καπως το απολυτιριο λυκειου. Δεν ξερω εαν μπορω.20 στ 21 παω.
krhtikos123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από krhtikos123 »

Μανώλης έγραψε:Τουλάχιστον πάλι καλα που οι επιστήμονες ράμπο θα δώσουν για πυροσβέστικη που ζητάει εξωπραγματικά προσόντα και βγαίνει πρώτα να ξεσκαρτάρουμε για να τη χώθουμε εμέις ειδικοί φρουροί πιστεύω οτι με 2400 είσαι μέσα παρόλες τις συνεχόμενες βυσματικές ατασταλείες (τεε, γυναίκες, τσολιάδες).

Τι θες να πεις συνεχόμενες βυσματικές ατασταλείες (τεε, γυναίκες, τσολιάδες). Εννοεις οτι το τεε ειναι βυσματα;

Μια βάρδια η ζωή μου...
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από handballer »

Οτι δεν θα επρεπε να μετρανε το ίδιο φαντάζομαι οτι εννοεί ο φίλος.
ellhnaras13

Δημοσίευση από ellhnaras13 »

Δλδ οποιοι εχουν υπηρετησει δοκιμοι, ειδικες δυναμεις, εποπ ειναι δικαιο να μοριοδοτηθουν στο σωμα της αστυνομια; Εγω θα ελεγα οτι μονο στην προκηρυξη του στρατου θα επρεπε να μοριοδοτηθουν. Μονο ενα σωμα στον στρατο ειναι κοντα στην αστυνομια, η στρατονομια! Καθαρα εκπαιδευση για αστυνομικους και με μηχανες που θα ειναι χρησιμοι στην ομαδα ΔΙΑΣ... Ολοι οι αλλοι εχουνε εκπαιδευση στρατιοτη και τπτ αλλο!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ellhnaras13 έγραψε: Δλδ οποιοι εχουν υπηρετησει δοκιμοι, ειδικες δυναμεις, εποπ ειναι δικαιο να μοριοδοτηθουν στο σωμα της αστυνομια; Εγω θα ελεγα οτι μονο στην προκηρυξη του στρατου θα επρεπε να μοριοδοτηθουν. Μονο ενα σωμα στον στρατο ειναι κοντα στην αστυνομια, η στρατονομια! Καθαρα εκπαιδευση για αστυνομικους και με μηχανες που θα ειναι χρησιμοι στην ομαδα ΔΙΑΣ... Ολοι οι αλλοι εχουνε εκπαιδευση στρατιοτη και τπτ αλλο!
Και ναι και όχι...
ellhnaras13

Δημοσίευση από ellhnaras13 »

Εγω το μονο που βλεπω ειναι αδυναμιες υπουργων σε καποια σωματα! Ασχετα αν τηρουν τα κριτηρια μοριοδοτησης στην αστυνομια... Με το που μπηκε ο παπουτσης υπουργος προστασιας του πολιτη Εδωσε στην προεδρικη φρουρα μορια.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ellhnaras13 έγραψε: Εγω το μονο που βλεπω ειναι αδυναμιες υπουργων σε καποια σωματα! Ασχετα αν τηρουν τα κριτηρια μοριοδοτησης στην αστυνομια... Με το που μπηκε ο παπουτσης υπουργος προστασιας του πολιτη Εδωσε στην προεδρικη φρουρα μορια.
Το είχε τάξει το συγκεκριμένο.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες