Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Παιδια επειδη ειχε γινει ενα μικρο λαθος στην αιτηση που εκανα εχω στειλει email σε αυτο εδω:epop2025@navy.mil.gr Ξερετε αν απαντανε κανονικα?
Λογικά θα απαντάνε, αλλά κάλεσε και στο help desk, πες τους ότι έστειλες το mail και ανησυχείς μήπως δεν το δουν επειδή τώρα έχει περάσει και η προθεσμία των ενστάσεων, και ζήτησε να ενημερώσουν την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, ώστε να σου απαντήσει ηλεκτρονικά.Dertilis έγραψε: Σάβ Μάιος 03, 2025 2:43 am Παιδια επειδη ειχε γινει ενα μικρο λαθος στην αιτηση που εκανα εχω στειλει email σε αυτο εδω:epop2025@navy.mil.gr Ξερετε αν απαντανε κανονικα;
Styga
επειδη δεν απαντανε, το λαθος ειναι στην αιτηση στην ημερομηνια απολυσης απο την θητεια ειχε φαει κολλημα το ημερολογιο και αντι για 2023 λεει 2025Eleonora έγραψε: Σάβ Μάιος 03, 2025 10:32 amΛογικά θα απαντάνε, αλλά κάλεσε και στο help desk, πες τους ότι έστειλες το mail και ανησυχείς μήπως δεν το δουν επειδή τώρα έχει περάσει και η προθεσμία των ενστάσεων, και ζήτησε να ενημερώσουν την αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου Δικαιολογητικών, ώστε να σου απαντήσει ηλεκτρονικά.Dertilis έγραψε: Σάβ Μάιος 03, 2025 2:43 am Παιδια επειδη ειχε γινει ενα μικρο λαθος στην αιτηση που εκανα εχω στειλει email σε αυτο εδω:epop2025@navy.mil.gr Ξερετε αν απαντανε κανονικα;
Εχω σημειωσει διπλα απο την ημερομηνια στην αιτηση που θα παρω μαζι μου την σωστη ημερομηνια και πως εχει γινει λαθος να μην εχω θεμα, απλα θελω να ξερω αν θα εχω κολλημα λογω αυτου, το chat gpt παντως μου ειπε οτι δεν θα εχω και εφοσον το σημειωσα ειμαι και νομικα καλυμμενος
Το επόμενο βήμα μετά τις ενστάσεις ποιο είναι και πότε να το περιμένουμε περίπου;
Πίνακες κατάλληλων ακατάλληλων κ λογικα σ 5 10 μερες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες