Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Nikos Chatzoglou
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Nikos Chatzoglou »

Παιδιά επειδή δεν γνωρίζω το θέμα ΟΒΑ (απολύθηκα μέσα του 2015 που δεν είχαν αρχίσει ακόμη να παίρνουν), Πείτε τι γίνεται από άποψη ωραρίου; Δουλεύουν 8ωρο + υπηρεσίες; Ή μένουν μέσα συνέχεια όπως όταν κάνεις τη θητεία σου;

Επίσης ο καθαρός μισθός είναι περί τα 700? ;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΠΑΟΚ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΠΑΟΚ »

Γίνεται από αεροπορία με ειδικότητα αερονομια τώρα που είμαι οβα, όταν βγεί σχολείο για ουκ να δηλώσω συμμετοχή;Και αν ναι που το δηλώνω ότι θέλω να περάσω τό σχολείο

ΣΠΠΜ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΣΠΠΜ »

Nikos Chatzoglou έγραψε:Παιδιά επειδή δεν γνωρίζω το θέμα ΟΒΑ (απολύθηκα μέσα του 2015 που δεν είχαν αρχίσει ακόμη να παίρνουν), Πείτε τι γίνεται από άποψη ωραρίου; Δουλεύουν 8ωρο + υπηρεσίες; Ή μένουν μέσα συνέχεια όπως όταν κάνεις τη θητεία σου;

Επίσης ο καθαρός μισθός είναι περί τα 700? ;

Το ωράριο είναι 8ωρο (μόνο τις εργάσιμες μέ ρες) και μένεις μέσα μόνο όταν έχεις υπηρεσίες (ή ασκήσεις, σκοινάκια κτλ). Θα χρειαστεί να νοικιάσεις σπίτι και μέχρι να το βρεις, θεωρητικά υπάρχει η δυνατότητα να μένεις μέσα στο στρατόπεδο. Ναι, ο μισθός κανονικά, χωρίς τις κρατήσεις που γίνονται στους πρώτους μήνες, είναι 700?.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΠΑΟΚ έγραψε:Γίνεται από αεροπορία με ειδικότητα αερονομια τώρα που είμαι οβα, όταν βγεί σχολείο για ουκ να δηλώσω συμμετοχή;

Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Chris lok
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 126

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Chris lok »

Καλησπέρα. Τελικά ο μισθός ενός οβα ειδικών δυνάμεων πόσο είναι;
Αλαντίν

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αλαντίν »

D.Y.K έγραψε:
ΠΑΟΚ έγραψε:Γίνεται από αεροπορία με ειδικότητα αερονομια τώρα που είμαι οβα, όταν βγεί σχολείο για ουκ να δηλώσω συμμετοχή;

Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

από στρατό ξηράς η ναυτικό γίνεται?

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μόνο από ΠΝ αν και εφόσον ζητηθεί από την υπηρεσία.
Αλαντίν

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αλαντίν »

στις προηγούμενες αποφοιτήσεις έχω δει και του στρατού ξηράς να βγάζουν το σχολείο
ΠΝ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από ΠΝ »

Τελικά μπορούμε εμείς που κάναμε συμβόλαιο για έναν χρόνο να κάνουμε ανανέωση στο τέλος για συν δυο ; Επίσης το παραμεθόριο είναι συν 50 ή συν 100 ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αλαντίν έγραψε:στις προηγούμενες αποφοιτήσεις έχω δει και του στρατού ξηράς να βγάζουν το σχολείο

Σωστά. Μόνο που δεν ήταν ΟΒΑ Εικόνα

Αλαντίν

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αλαντίν »

D.Y.K έγραψε:
Αλαντίν έγραψε:στις προηγούμενες αποφοιτήσεις έχω δει και του στρατού ξηράς να βγάζουν το σχολείο

Σωστά. Μόνο που δεν ήταν ΟΒΑ Εικόνα

και τη ήταν;

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

DYK ο φίλος μάλλον θα εννοεί τους νεοσύλλεκτους από το Πεύκο που πάνε στο ΣΥΚ από συγκεκριμένες ΕΣΣΟ. Στην αποφοίτηση του Σχολείου φοράνε ΕΣ παραλλαγή και μπλε μπερέ. Συνήθως 1-2 είναι το πολύ.
Αλαντίν

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Αλαντίν »

γιατί από αλλά κέντρα δεν πάνε μόνο από το πεύκο; Γιατί δεν φοράνε τον πράσινο στην αποφοίτησή;

Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Αλαντίν έγραψε:γιατί από αλλά κέντρα δεν πάνε μόνο από το πεύκο;Γιατί δεν φοράνε τον πράσινο στην αποφοίτησή;

1. Από άλλο Κέντρο του ΣΞ νομίζω όχι.

2. Πράσινο μπερέ φοράς εφόσον έχεις περάσει ΤΠΕΝ κοκ. Ουσιαστικά είναι ΟΒΑ του ΠΝ, δεν ξέρω γιατί στην τελετή αποφοίτηση φοράνε ΕΣ παραλλαγή και μπερέ. Προφανώς γιατί είναι νεοσύλλεκτοι του ΣΞ; Δεν γνωρίζω, "μικρό το κακό" πάντως.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες