Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
- Nikos Chatzoglou
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 5
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Παιδιά επειδή δεν γνωρίζω το θέμα ΟΒΑ (απολύθηκα μέσα του 2015 που δεν είχαν αρχίσει ακόμη να παίρνουν), Πείτε τι γίνεται από άποψη ωραρίου; Δουλεύουν 8ωρο + υπηρεσίες; Ή μένουν μέσα συνέχεια όπως όταν κάνεις τη θητεία σου;
Επίσης ο καθαρός μισθός είναι περί τα 700? ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Γίνεται από αεροπορία με ειδικότητα αερονομια τώρα που είμαι οβα, όταν βγεί σχολείο για ουκ να δηλώσω συμμετοχή;Και αν ναι που το δηλώνω ότι θέλω να περάσω τό σχολείο
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Nikos Chatzoglou έγραψε:Παιδιά επειδή δεν γνωρίζω το θέμα ΟΒΑ (απολύθηκα μέσα του 2015 που δεν είχαν αρχίσει ακόμη να παίρνουν), Πείτε τι γίνεται από άποψη ωραρίου; Δουλεύουν 8ωρο + υπηρεσίες; Ή μένουν μέσα συνέχεια όπως όταν κάνεις τη θητεία σου;
Το ωράριο είναι 8ωρο (μόνο τις εργάσιμες μέ ρες) και μένεις μέσα μόνο όταν έχεις υπηρεσίες (ή ασκήσεις, σκοινάκια κτλ). Θα χρειαστεί να νοικιάσεις σπίτι και μέχρι να το βρεις, θεωρητικά υπάρχει η δυνατότητα να μένεις μέσα στο στρατόπεδο. Ναι, ο μισθός κανονικά, χωρίς τις κρατήσεις που γίνονται στους πρώτους μήνες, είναι 700?.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
ΠΑΟΚ έγραψε:Γίνεται από αεροπορία με ειδικότητα αερονομια τώρα που είμαι οβα, όταν βγεί σχολείο για ουκ να δηλώσω συμμετοχή;
Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Καλησπέρα. Τελικά ο μισθός ενός οβα ειδικών δυνάμεων πόσο είναι;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
D.Y.K έγραψε:ΠΑΟΚ έγραψε:Γίνεται από αεροπορία με ειδικότητα αερονομια τώρα που είμαι οβα, όταν βγεί σχολείο για ουκ να δηλώσω συμμετοχή;
Όχι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
από στρατό ξηράς η ναυτικό γίνεται?
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Μόνο από ΠΝ αν και εφόσον ζητηθεί από την υπηρεσία.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
στις προηγούμενες αποφοιτήσεις έχω δει και του στρατού ξηράς να βγάζουν το σχολείο
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Τελικά μπορούμε εμείς που κάναμε συμβόλαιο για έναν χρόνο να κάνουμε ανανέωση στο τέλος για συν δυο ; Επίσης το παραμεθόριο είναι συν 50 ή συν 100 ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
Αλαντίν έγραψε:στις προηγούμενες αποφοιτήσεις έχω δει και του στρατού ξηράς να βγάζουν το σχολείο
Σωστά. Μόνο που δεν ήταν ΟΒΑ

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
D.Y.K έγραψε:Αλαντίν έγραψε:στις προηγούμενες αποφοιτήσεις έχω δει και του στρατού ξηράς να βγάζουν το σχολείο
Σωστά. Μόνο που δεν ήταν ΟΒΑ
και τη ήταν;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
DYK ο φίλος μάλλον θα εννοεί τους νεοσύλλεκτους από το Πεύκο που πάνε στο ΣΥΚ από συγκεκριμένες ΕΣΣΟ. Στην αποφοίτηση του Σχολείου φοράνε ΕΣ παραλλαγή και μπλε μπερέ. Συνήθως 1-2 είναι το πολύ.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
γιατί από αλλά κέντρα δεν πάνε μόνο από το πεύκο; Γιατί δεν φοράνε τον πράσινο στην αποφοίτησή;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 8
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2017)
1. Από άλλο Κέντρο του ΣΞ νομίζω όχι.Αλαντίν έγραψε:γιατί από αλλά κέντρα δεν πάνε μόνο από το πεύκο;Γιατί δεν φοράνε τον πράσινο στην αποφοίτησή;
2. Πράσινο μπερέ φοράς εφόσον έχεις περάσει ΤΠΕΝ κοκ. Ουσιαστικά είναι ΟΒΑ του ΠΝ, δεν ξέρω γιατί στην τελετή αποφοίτηση φοράνε ΕΣ παραλλαγή και μπερέ. Προφανώς γιατί είναι νεοσύλλεκτοι του ΣΞ; Δεν γνωρίζω, "μικρό το κακό" πάντως.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες