Giorgosthe έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 8:23 pmΚαι γω αυτο πιστευω. Αν και για το 25 λεγανε οτι θα παρει 2000 ατομα, οποτε το μονο που μενει ειναι να δουμε τι θα γινει τις επομενες μερεςmaritinaliarou1 έγραψε: Τρί Νοέμ 12, 2024 8:14 pmΜπορεί να εννοεί για την πρόσληψη που θα γίνει το 2025… κ αναγράφει τις επόμενες μέρες τώρα…
Καλά πάντως, έχουν αλλάξει τα νούμερα πολλές φορές και έχει βγει το ΦΕΚ για το 24 δεν μπορεί να πάει χαμένο. Θα τη βγάλουν αφού βγάλανε τα ΦΕΚ
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 44
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστικη ζωγραφική φωτογραφία
- Επάγγελμα: Νοσηλευτικη
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Καλά πάντως, έχουν αλλάξει τα νούμερα πολλές φορές και έχει βγει το ΦΕΚ για το 24 δεν μπορεί να πάει χαμένο. Θα τη βγάλουν αφού βγάλανε τα ΦΕΚ
[
[
Πάντως εμένα μου βρωμάει η δουλειά. Ακόμη και να βγει τώρα και να γλιτώσουμε εμείς του 97 αυτοί ίσως να θέλουν να βγάλουν μόνο μία ενισχυμένη για το 25 όπως αυτή τώρα και να σου πουν εγώ την έκδοσα το 24 τέλη και την έβγαλα 2025 δεν παίρνω άλλη δύο σε ένα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εγω λέω να κάνουμε υπομονή αυτόν τον μήνα να μη λέμε τίποτα.
τώρα θα δείξει βγάλανε ένα άρθρο, η άμυνα θα βγάλει καμιά ενημέρωση που υποτίθεται από γες παίρνει τις πληροφορίες ;
τώρα θα δείξει βγάλανε ένα άρθρο, η άμυνα θα βγάλει καμιά ενημέρωση που υποτίθεται από γες παίρνει τις πληροφορίες ;
Καλά η άμυνα μας κοροϊδευε κάθε μήνα έλεγε θα βγεί τον άλλον μήνα και φτάσαμε από τον Μάρτιο στον Νοέμβριο. Τέλος πάντων περιμένουμε καρτερικά για τα δέοντα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ναι αλλα, από κάπου περνάνε τις πληροφορίες. Απο το υπουργείο άμυνας δεν τις έπαιρναν ; Τέλος σπάντων δεν το ξέρω, υποθέσεις κάνουμε γτ βαρεθήκαμε
Ακούγονται διάφορα για τους ΕΠΟΠ. Πέρα από την 'υποτιθέμενη' προσπάθεια για το συνταξιοδοτικό, το καινούργιο είναι κάτι για δημιουργία σώματος ΕΠΟΠ! Ένας Θεός ξέρει τι σημαίνει αυτό! Επίσης έχουν φτιάξει και λίστες για όσους θα φύγουν, με την υποχρεωτική αποστρατεία των 50. Ακόμα προσπαθούν να βρουν λεφτά, για περισσότερα άτομα, σε συγκεκριμένες ειδικότητες, άνα κλάδο, που έχουν μείνει τρεις και ο κούκος από τις παραιτήσεις. Γενικά, τα έχουν κάνει λίγο μαντάρα, με τους ΕΠΟΠ, πράγμα γνωστό, τα τελευταία χρόνια.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εσείς αυτό που λέτε, και απονθαρυννετε πολύ κόσμο έτσι έχετε έγκυρη πηγή; Πόσο σίγουρο είναι αυτό που λέτε γιατί είναι σοβαρό από που αντλείτε τόσο σίγουρες πληροφορίες ;
Αρκετά σίγουρο! Και από αρκετά επάνω..maritinaliarou1 έγραψε: Τετ Νοέμ 13, 2024 1:14 pm Εσείς αυτό που λέτε, και απονθαρυννετε πολύ κόσμο έτσι έχετε έγκυρη πηγή; Πόσο σίγουρο είναι αυτό που λέτε γιατί είναι σοβαρό από που αντλείτε τόσο σίγουρες πληροφορίες ;
Μόλις μου έστειλαν και μου είπαν πως για το 2024 δεν θα βγει τίποτα!
Για το 2025 θα βγει!
Δεν πιστεύω τίποτα. Ένα παιδί είπε ότι αλλάζουν τις ειδικότητες και ότι θα βγεί από μέρα σε μέρα όπως και το άλλο παιδί είπε ότι θα βγεί γιατί το είπε πρώην βουλευτής νυν υπουργός.
Νοέμβρη θα εκδοθεί η προκήρυξη
Και αναγκαστικα 2025 θα γίνει η πρόσληψη
Το 2025 θα εκδοθεί αλλη προκήρυξη.
Και αναγκαστικα 2025 θα γίνει η πρόσληψη
Το 2025 θα εκδοθεί αλλη προκήρυξη.
Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθούν οι τέσσερις διαγωνισμοί για την πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) στις Ένοπλες Δυνάμεις. Συγκεκριμένα, για το 2025 έχουν εγκριθεί 1.600 προσλήψεις ΕΠΟΠ όπου θα κατανεμηθούν στον Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό Ναυτικό, στην Πολεμική Αεροπορία και στο Κοινό Νομικό Σώμα. Οι ΕΠΟΠ πρέπει να έχουν τα παρακάτω προσόντα: Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια. Να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Καλησπέρα παπατζη...
Καλησπέρα παπατζη...
Όταν περάσει ο Νοέμβρης θα σου ξανά στείλω μνμα εδώ πέρα να δούμε πιος είναι ο παπατζης!Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 13, 2024 1:29 pm Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να εκδοθούν οι τέσσερις διαγωνισμοί για την πρόσληψη Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) στις Ένοπλες Δυνάμεις. Συγκεκριμένα, για το 2025 έχουν εγκριθεί 1.600 προσλήψεις ΕΠΟΠ όπου θα κατανεμηθούν στον Στρατό Ξηράς, στο Πολεμικό Ναυτικό, στην Πολεμική Αεροπορία και στο Κοινό Νομικό Σώμα. Οι ΕΠΟΠ πρέπει να έχουν τα παρακάτω προσόντα: Να έχουν την ελληνική ιθαγένεια. Να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις.
Καλησπέρα παπατζη...
Να δούμε τι θα μου απαντήσεις τότε. Δεν έχεις καν εικόνα το τι παίζει!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης