Lock έγραψε:Παιδια καλησπέρα,
να κανω μια ερωτηση; Ελπίζω να μην έχει ξανα-απαντηθει.
Επειδή πρώτη φορά σκέφτομαι να καταθέσω τα χαρτιά μου σε ανάλογη προκήρυξη, θελω να ρωτησω το εξής:
Τα διακιολογητικά που απαιτουνται για λιμενοφυλάκων είναι:
-Απολυτηριο Λυκειου
-Πτυχια ξένων γλωσσών
-Αίτηση συμετοχής
-Υπευθυνη δήλωση οτι δεν εχω καταθέσει και άλλη αιτηση για την συγκ. Προκηρυξη.
-Απολυτηριο στρατού;
-Χαρτι πιστοποίησης γνώσης Η/Υ
Όλα αυτα, απλά τα φωτοτυπώ και επικυρώνω σε κάποιο ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα;
Σχετικά με την πιστοποίηση γνωσης Η/Υ, αν ειμαι φοιτητής (τελειόφοιτος) σε τμήμα πληροφορικής (απο αυτά που αναφερονται στην προκηρυξη) μπορω΄να προσκομίσω πρόσφατη βεβαίωση σπουδών και θα γίνει δεκτό ως πιστοποιητικο γνώσης Η/Υ ; Σε προηγουμενα μηνύματα είδα ότι φοιτητές επιτρέπεται να συμμετάσχουν και μπορούν να διατηρούν φοιτητική ιδιότητα μετά από πιθανή επιτυχία.
Ευχαριστω προκαταβολικά για όποια απάντηση.
Λοιπόν έχουμε και λέμε, τα χαρτιά που θα πρέπει να ετοιμάσεις είναι τα εξής:
-Αίτηση συμμετοχής
-Απολυτήριο λυκείου επικυρωμένο φωτοαντίγραφο
-Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της ταυτότητας σου και τις δύο όψεις
-4 φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου
-Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου Η/Υ (το πτυχίο σου πάνω στην πληροφορική αποδεικνύει τη γνώση σου στους Η/Υ απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνει δεκτό αφού ακόμα δεν έχεις τελειώσει, καλύτερα αυτό να το ρωτήσεις, μη σε πάρω στο λαιμό μου

)
-Πτυχία ξένων Γλωσσών Μεταφρασμένα και επικυρωμένα απο δικηγόρο ή τα πας στους αντίστοιχους φορείς και στα φτιάχνουν
-2 υπεύθυνες δηλώσεις: Η μία θα λέει οτι τα στοιχεία σου είναι Αληθή και η άλλη οτι δεν εχεις κάνει άλλη αίτηση για την ίδια Προκήρυξη
όλα μπορείς να τα επικυρώσεις στα ΚΕΠ εκτός απο τα πτυχία ξένων γλωσσων που χρειάζονται μετάφραση κ επικύρωση απο δικηγόρο ή απο τους ίδιους τους φορείς
Όσο για τα χαρτιά του στρατού δεν ξέρω καθόλου, ίσως σε βοηθήσει καποιος άντρας του φόρουμ
Αυτά, ελπίζω να βοήθησα και να μην έχω ξεχάσει κάτι, αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσουν.