Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από nikopaok4 »

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Το πολυ αγχος βλαπτει παιδια! Για τους σημαιοφορους ηταν η υψομετρηση

; έγραψε:Στις 8-8-2011 Έγινε Μέτρηση Ύψους Έχουν Αναρτηθεί Και οι πίνακες Άρα Εγω Έμεινα Απέξω Πάλι Και Όλα Αυτα γτ η Προκήρυξη Λεει να Ενημερωθούμε Οταν θα Καταθέσουμε Τα Χαρτιά Για το Πότε, Ομως η διορία Είναι Μέχρι 9-9-2011 Άρα Μπλόφα Παίχτηκε Για να Βάλουν Παλι τους δικούς τους. Έλεος Το Έχω Σιχαθεί Αυτό.

chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από chriscc »

maria23 έγραψε: Μάλλον καλύτερα θα είναι να πάρεις ενα τηλ να ρωτήσεις, σε κάποιο λιμεναρχείο, δεν ξέρω καθόλου, αν διαβάσεις προηγούμενα μηνύματα ισως βρεις κάτι να σε βοηθήσει... Πάντως δεν πρέπει να έχει καποια σχεση με το πτυχιο των αγγλικων, αν ηταν ετσι δεν θα το ζητουσαν καθολου... Εικόνα

Όσο για τα μόρια λέει αναλυτικα στην προκύρηξη ποια προσόντα μοριοδοτούνται κ πόσο... Σελ 21 Εικόνα

http://www.dikaiologitika.gr/images/stories/prokiriksi_lf_lselakt.pdf

βασικα εχω ετοιμασει τα χαρτια μ και θα παω αυριο να τα καταθεσω και θα δουμε σε ευχαριστω παντσΕικόνα

Υπαρχει καποιος απο τεε που να εχει κανει τα χαρτια τ;

chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από chriscc »

Υπαρχει καποιος απο τεε που να εχει κανει τα χαρτια τ;
De_nnis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από De_nnis »

Μια ερωτηση παιδια! το ecdl θελει μεταφραση; Το ρωταω γιατι μεσα τα γραφει και στα αγγλικα και στα ελληνικα!
Άβαταρ μέλους
Fayl
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Fayl »

De_nnis έγραψε:Μια ερωτηση παιδια! Το ecdl θελει μεταφραση; Το ρωταω γιατι μεσα τα γραφει και στα αγγλικα και στα ελληνικα!

οχι δε θέλει, μόνο επικύρωση
De_nnis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από De_nnis »

Ευχαριστω πολυ φιλε! ελπιζω να ισχυει το ιδιο και για το κρατικο πτυχιο γλωσσομαθειας!
Lock
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Lock »

Παιδια καλησπέρα,

να κανω μια ερωτηση; Ελπίζω να μην έχει ξανα-απαντηθει.
Επειδή πρώτη φορά σκέφτομαι να καταθέσω τα χαρτιά μου σε ανάλογη προκήρυξη, θελω να ρωτησω το εξής:

Τα διακιολογητικά που απαιτουνται για λιμενοφυλάκων είναι:
-Απολυτηριο Λυκειου
-Πτυχια ξένων γλωσσών
-Αίτηση συμετοχής
-Υπευθυνη δήλωση οτι δεν εχω καταθέσει και άλλη αιτηση για την συγκ. Προκηρυξη.
-Απολυτηριο στρατού;
-Χαρτι πιστοποίησης γνώσης Η/Υ

Όλα αυτα, απλά τα φωτοτυπώ και επικυρώνω σε κάποιο ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα;
Σχετικά με την πιστοποίηση γνωσης Η/Υ, αν ειμαι φοιτητής (τελειόφοιτος) σε τμήμα πληροφορικής (απο αυτά που αναφερονται στην προκηρυξη) μπορω΄να προσκομίσω πρόσφατη βεβαίωση σπουδών και θα γίνει δεκτό ως πιστοποιητικο γνώσης Η/Υ ; Σε προηγουμενα μηνύματα είδα ότι φοιτητές επιτρέπεται να συμμετάσχουν και μπορούν να διατηρούν φοιτητική ιδιότητα μετά από πιθανή επιτυχία.
Ευχαριστω προκαταβολικά για όποια απάντηση.
maria23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από maria23 »

Lock έγραψε:Παιδια καλησπέρα,

Επειδή πρώτη φορά σκέφτομαι να καταθέσω τα χαρτιά μου σε ανάλογη προκήρυξη, θελω να ρωτησω το εξής:

-Απολυτηριο Λυκειου
-Πτυχια ξένων γλωσσών
-Αίτηση συμετοχής
-Απολυτηριο στρατού;

Σχετικά με την πιστοποίηση γνωσης Η/Υ, αν ειμαι φοιτητής (τελειόφοιτος) σε τμήμα πληροφορικής (απο αυτά που αναφερονται στην προκηρυξη) μπορω΄να προσκομίσω πρόσφατη βεβαίωση σπουδών και θα γίνει δεκτό ως πιστοποιητικο γνώσης Η/Υ ; Σε προηγουμενα μηνύματα είδα ότι φοιτητές επιτρέπεται να συμμετάσχουν και μπορούν να διατηρούν φοιτητική ιδιότητα μετά από πιθανή επιτυχία.
Λοιπόν έχουμε και λέμε, τα χαρτιά που θα πρέπει να ετοιμάσεις είναι τα εξής:

-Αίτηση συμμετοχής

-Απολυτήριο λυκείου επικυρωμένο φωτοαντίγραφο

-Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της ταυτότητας σου και τις δύο όψεις

-4 φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου

-Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου Η/Υ (το πτυχίο σου πάνω στην πληροφορική αποδεικνύει τη γνώση σου στους Η/Υ απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνει δεκτό αφού ακόμα δεν έχεις τελειώσει, καλύτερα αυτό να το ρωτήσεις, μη σε πάρω στο λαιμό μου Εικόνα)

-Πτυχία ξένων Γλωσσών Μεταφρασμένα και επικυρωμένα απο δικηγόρο ή τα πας στους αντίστοιχους φορείς και στα φτιάχνουν

-2 υπεύθυνες δηλώσεις: Η μία θα λέει οτι τα στοιχεία σου είναι Αληθή και η άλλη οτι δεν εχεις κάνει άλλη αίτηση για την ίδια Προκήρυξη

όλα μπορείς να τα επικυρώσεις στα ΚΕΠ εκτός απο τα πτυχία ξένων γλωσσων που χρειάζονται μετάφραση κ επικύρωση απο δικηγόρο ή απο τους ίδιους τους φορείς

Όσο για τα χαρτιά του στρατού δεν ξέρω καθόλου, ίσως σε βοηθήσει καποιος άντρας του φόρουμ

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα και να μην έχω ξεχάσει κάτι, αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσουν. Εικόνα

vaggelisch
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από vaggelisch »

maria23 έγραψε:
Lock έγραψε:Παιδια καλησπέρα,

-Απολυτηριο Λυκειου
-Πτυχια ξένων γλωσσών
-Αίτηση συμετοχής
-Απολυτηριο στρατού;

Λοιπόν έχουμε και λέμε, τα χαρτιά που θα πρέπει να ετοιμάσεις είναι τα εξής:

-Αίτηση συμμετοχής

-Απολυτήριο λυκείου επικυρωμένο φωτοαντίγραφο

-Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της ταυτότητας σου και τις δύο όψεις

-4 φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου

-Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου Η/Υ (το πτυχίο σου πάνω στην πληροφορική αποδεικνύει τη γνώση σου στους Η/Υ απλά δεν ξέρω κατά πόσο θα γίνει δεκτό αφού ακόμα δεν έχεις τελειώσει, καλύτερα αυτό να το ρωτήσεις, μη σε πάρω στο λαιμό μου Εικόνα)

-Πτυχία ξένων Γλωσσών Μεταφρασμένα και επικυρωμένα απο δικηγόρο ή τα πας στους αντίστοιχους φορείς και στα φτιάχνουν

-2 υπεύθυνες δηλώσεις: Η μία θα λέει οτι τα στοιχεία σου είναι Αληθή και η άλλη οτι δεν εχεις κάνει άλλη αίτηση για την ίδια Προκήρυξη

όλα μπορείς να τα επικυρώσεις στα ΚΕΠ εκτός απο τα πτυχία ξένων γλωσσων που χρειάζονται μετάφραση κ επικύρωση απο δικηγόρο ή απο τους ίδιους τους φορείς

Όσο για τα χαρτιά του στρατού δεν ξέρω καθόλου, ίσως σε βοηθήσει καποιος άντρας του φόρουμ

Αυτά, ελπίζω να βοήθησα και να μην έχω ξεχάσει κάτι, αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσουν.Εικόνα

μην ξεχασεις το απολυτηριο του στρατου... Το ecdl εμενα μου το επικυρωσαν εκει...

lobiolo
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lobiolo »

Η υπευθυνη δηλωση οτι πληρεις τα προσοντα δεν την επικυρωνει η επιτροπη?
cHrisAEN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από cHrisAEN »

lobiolo έγραψε:Η υπευθυνη δηλωση οτι πληρεις τα προσοντα δεν την επικυρωνει η επιτροπη;

ναι σωστά... Το γραφει στην αιτηση

Σημείωση:

Ο/Η υποψήφιος/α θα υπογράψει την Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/86 ενώπιον του αρμοδίου βαθμοφόρου

του ΥΠΤΠ/Α/ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, άλλως θα πρέπει να βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής του/της από οποιαδήποτε

διοικητική αρχή ή Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) ή Αστυνομική ή Λιμενική Αρχή και η φωτογραφία να

σφραγισθεί από την ίδια Αρχή που θα θεωρήσει το γνήσιο της υπογραφής.

st1985
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από st1985 »

Τις αιτησεις συμμετοχης τις παιρνεις απο εκει Ή πρεπει να τις εχει εκτυπωσει?
maria23
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από maria23 »

st1985 έγραψε:Τις αιτησεις συμμετοχης τις παιρνεις απο εκει Ή πρεπει να τις εχει εκτυπωσει;
Εγώ προσωπικά την εκτύπωσα αλλά μπορείς να πας εκεί με τα υπόλοιπα χαρτιά σου έτοιμα και να την συμπληρώσεις επιτόπου...

eldyk305
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από eldyk305 »

Μπορει να κανει καποιος μια εκτιμιση για το ποτε θα γινουν τα ψυχοτεχνικα, αγωνισματα κτλ για τους υπαξιωματικους; Ρωταω γιατι εχω ψιλοαγχωθει...
chrisgr

Δημοσίευση από chrisgr »

vaggelisch έγραψε:
μην ξεχασεις το απολυτηριο του στρατου... Το ecdl εμενα μου το επικυρωσαν εκει...

Πρέπει όλοι οι άνδρες να δώσουμε απολυτήριο στρατού; Μέσα στην προκήρυξη δεν αναφέρει τίποτα για κανένα απολυτήριο, μόνο για πιστοποιητικό τύπου Α για όσους είχαν βαθμό ή ειδικότητα.
Εγώ συγκεκριμένα πήγα να κάνω αίτηση για υπαξ. Στην κατηγορία πτυχιούχων τεχνολογικού τομέα και μου ζήτησαν μια βεβαίωση που να αναγράφει τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρώσω στην περιοχή "ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" της αίτησης. Τους είπα ότι δεν το αναφέρει πουθενά στα απαραίτητα δικαιολογητικά και μου είπαν ότι πρέπει να την έχω για να αποδείξω ότι τα στοιχεία που έχω γράψει είναι πραγματικά. Τους είπα ότι αφού έχω υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ότι τα στοιχεία μου είναι αληθή και ότι αφού η προκύρηξη δεν αναφέρει τίποτα, τότε δε χρειάζεται αυτή η βεβαίωση. Μου είπαν ότι και στους προηγούμενους που έκαναν αίτηση, τους ζήτησαν τη βεβαίωση και τους την έφεραν. Τελικά έφυγα άπραγος.
Τι ισχύει τελικά; Πρέπει να πάω απολυτήριο; Πρέπει να πάω τη βεβαίωση; Δε χρειάζεται τίποτα από αυτά;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες