Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

TomahawkofConnor έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 6:03 pm Που να δεις πόσο αηδιασαμε εμείς που τον είχαμε στην ομάδα μας... Στην Πεντέλη κόπηκε εκεί πέρα που σε μετράνε με την μεζούρα όταν είσαι υπέρβαρος αλλά πήρε τηλέφωνο και πέρασε καπάκι. Μετά αφού ήταν μιλημενος τον έκρινε κατάλληλο Ι1 και η τελική επιτροπή οπότε ήρθε κανονικά στα αθλήματα σήμερα. Δεν έδωσε μίλι ούτε τα προηγούμενα, μόνο το 100αρι. Κάθισε κερκίδες πήρε τηλέφωνο και πέρασε στα αυριανα αθλήματα χωρίς να κάνει τίποτα. Δεν νομίζω να τερματίζει καν στο μίλι αυτός έτσι όπως είναι.
Είναι αυστηροί γενικά στα αθλήματα;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 6:08 pm Γενικα σε ελξεις και τετοια ηταν αυστηροι; Θελουν πληρεις ή και μισες μας κανουν;
Και εγώ έχω αυτή την απορία!
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από niasimas »

TomahawkofConnor έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 5:30 pm Καλά σήμερα στην Ευελπίδων έπεσε το βύσμα του βύσματος. Είναι ένας Χοντρός που έκανε το 100αρι πάνω από πίσω λεπτό και κόπηκε επιτόπου. Κατά τη διάρκεια των αθλημάτων πήρε δύο τηλέφωνα και στο τέλος πέρασε κανονικά. Τον έχουμε σταμπαρει από χθες στο 414 της Πεντέλης πού κόπηκε λόγω δείκτης μάζας σώματος καθώς είναι γύρω στο 1.85 αλλά είναι πάνω από 120 κιλα και πάνω από 25% λίπος... Αύριο είναι η Β φάση τών αθλημάτων είναι τόσο άχρηστος που δεν πρόκειται να περάσει ούτε το κολύμπι. Θα τον φτιάξουμε καλά όμως γιατί είναι πολύ μεγάλη π@@στια να στερείς θέση από κάποιον ενώ δεν την αξίζεις και να παίρνεις τηλέφωνο μπροστά στα μούτρα 100 ατόμων είναι σα να λες στα γράφω στα τριχωτά λιγδιασμενα π@π@ρι@ μου εγώ θα περάσω και εσείς τρέξτε σαν τους *****!
Από τέτοια θα δείτε και άλλα. Ίσως όχι τόσα πολλά, γιατί δεν γίνονται φανερά, εκτό από τον συγκεκριμένο, που απλώς σας γράφει, εκεί που δεν παίρνει μελάνι! Φανταστείτε να τον έχετε συνάδερφο στο μελλόν και να σας χώνει συνεχώς!
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 6:45 pm
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 6:08 pm Γενικα σε ελξεις και τετοια ηταν αυστηροι; Θελουν πληρεις ή και μισες μας κανουν;
Και εγώ έχω αυτή την απορία!
Για να αναφέρουν πως υπάρχουν άτομα που δεν είναι αθλητικά και φθάνουν να κάνουν το αγώνισμα των 100μ και μιλι, πάει να πεί τους περνάνε στις έλξεις μπορούν δε μπορούν να κάνουν επανάληψεις... Απλά δε θα το παραδεχθεί κάποιος...
TomahawkofConnor

Δημοσίευση από TomahawkofConnor »

Δεν περνάνε καλά αυτοί στον στρατό, συνήθως απομονώνονται και είναι τα μαύρα πρόβατα του στρατοπέδου κανείς δεν τους πάει. Και όταν χώνουν πολύ τρώνε το ξύλο της αρκούδας.
TomahawkofConnor

Δεν είχαμε έλξεις σήμερα παιδιά ήμασταν στην φάση α των αθλημάτων. Θα σας πω αύριο αλλά θεωρώ ότι θα κόβουν κανονικά. Γιατί και σήμερα όλοι - των βυσματιων κόπηκαν. Τώρα δεν ξέρω αν κάνουν τις ίδιες μουλοχτες με την αστυνομία που αν κοπεί κάποιος στα αθλήματα γράφουν ότι κόπηκε από τραυματισμό και του λένε έλα την επόμενη μέρα και τούς περνάνε χωρίς να δώσουν καν τα αθλήματα...
TomahawkofConnor

Πάντως σήμερα στο 100αρι ήταν αυστηροί μετά στο εις μήκος ήταν πιο χαλαροί αλλά είναι και εύκολο, πχ κάποιοι που κάνανε τραγικά άλματα τους κραζανε και τους λέγανε προσπάθησε κανονικά και με τη δεύτερη το περνούσαν. Στο εις ύψος πολλοί το κάνανε ντέρμπι και πηδούσε σαν χαζοί αντί να το πηδήξουν από πάνω με φορά να τελειώνουν αλλά πέρασαν όλοι με εξαίρεση μία κοπέλα που της δώσανε 6-7 ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσε παρόλο που ήταν ψηλή γυμνασμενη και πέρσι μας είπε ότι τα είχε βγάλει όλα. Μετά στη σφαίρα πέρασαν όλοι. Μόνο μία κοπέλα είχαμε πού δεν κόπηκε από τις 6 που διαγωνιζοντουσαν.
TomahawkofConnor

Τώρα στο μίλι. Πέρασαν και άτομα τα οποία το κάνανε και 2 λεπτά παραπάνω απλά δεν θέλουν να σταματάς με τίποτα και να τους δείχνεις ότι προσπαθείς! Οπότε θεωρώ ότι και αύριο παρόλο που θα βλέπουν ότι πολλοί δεν μπορούν να πάρουν ούτε 10 κάμψεις και δύο έλξεις κάτι θα βρούν ως δικαιολογία για να τους περάσουν.
Επισκέπτης

TomahawkofConnor έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 9:00 pm Τώρα στο μίλι. Πέρασαν και άτομα τα οποία το κάνανε και 2 λεπτά παραπάνω απλά δεν θέλουν να σταματάς με τίποτα και να τους δείχνεις ότι προσπαθείς! Οπότε θεωρώ ότι και αύριο παρόλο που θα βλέπουν ότι πολλοί δεν μπορούν να πάρουν ούτε 10 κάμψεις και δύο έλξεις κάτι θα βρούν ως δικαιολογία για να τους περάσουν.
Ωραίος ευχαριστούμε πολύ για την περιγραφή... Αν το θυμηθείς αύριο πες μας και για τις έλξεις πως πήγε... Καλή επιτυχία!
Euaggelia123mcs
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Euaggelia123mcs »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 9:03 pm
TomahawkofConnor έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 9:00 pm Τώρα στο μίλι. Πέρασαν και άτομα τα οποία το κάνανε και 2 λεπτά παραπάνω απλά δεν θέλουν να σταματάς με τίποτα και να τους δείχνεις ότι προσπαθείς! Οπότε θεωρώ ότι και αύριο παρόλο που θα βλέπουν ότι πολλοί δεν μπορούν να πάρουν ούτε 10 κάμψεις και δύο έλξεις κάτι θα βρούν ως δικαιολογία για να τους περάσουν.
Ωραίος ευχαριστούμε πολύ για την περιγραφή... Αν το θυμηθείς αύριο πες μας και για τις έλξεις πως πήγε... Καλή επιτυχία!
Ναι εάν μπορέσεις πες μας γτ εγώ δίνω 10/11.
Επισκέπτης

TomahawkofConnor έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 8:53 pm Πάντως σήμερα στο 100αρι ήταν αυστηροί μετά στο εις μήκος ήταν πιο χαλαροί αλλά είναι και εύκολο, πχ κάποιοι που κάνανε τραγικά άλματα τους κραζανε και τους λέγανε προσπάθησε κανονικά και με τη δεύτερη το περνούσαν. Στο εις ύψος πολλοί το κάνανε ντέρμπι και πηδούσε σαν χαζοί αντί να το πηδήξουν από πάνω με φορά να τελειώνουν αλλά πέρασαν όλοι με εξαίρεση μία κοπέλα που της δώσανε 6-7 ευκαιρίες αλλά δεν μπορούσε παρόλο που ήταν ψηλή γυμνασμενη και πέρσι μας είπε ότι τα είχε βγάλει όλα. Μετά στη σφαίρα πέρασαν όλοι. Μόνο μία κοπέλα είχαμε πού δεν κόπηκε από τις 6 που διαγωνιζοντουσαν.
ε ναι βεβαια στα αθληματα δινουν ευκαιριες. Στα ψυχοτεχνικα μονο καμια ελαστικοτητα
Επισκέπτης

Ε ναι βεβαια στα αθληματα δινουν ευκαιριες. Στα ψυχοτεχνικα μονο καμια ελαστικοτητα
[/quote]

Σε κοψαν;
Επισκέπτης

TomahawkofConnor έγραψε: Πέμ Νοέμ 02, 2023 5:30 pm Καλά σήμερα στην Ευελπίδων έπεσε το βύσμα του βύσματος. Είναι ένας Χοντρός που έκανε το 100αρι πάνω από πίσω λεπτό και κόπηκε επιτόπου. Κατά τη διάρκεια των αθλημάτων πήρε δύο τηλέφωνα και στο τέλος πέρασε κανονικά. Τον έχουμε σταμπαρει από χθες στο 414 της Πεντέλης πού κόπηκε λόγω δείκτης μάζας σώματος καθώς είναι γύρω στο 1.85 αλλά είναι πάνω από 120 κιλα και πάνω από 25% λίπος... Αύριο είναι η Β φάση τών αθλημάτων είναι τόσο άχρηστος που δεν πρόκειται να περάσει ούτε το κολύμπι. Θα τον φτιάξουμε καλά όμως γιατί είναι πολύ μεγάλη π@@στια να στερείς θέση από κάποιον ενώ δεν την αξίζεις και να παίρνεις τηλέφωνο μπροστά στα μούτρα 100 ατόμων είναι σα να λες στα γράφω στα τριχωτά λιγδιασμενα π@π@ρι@ μου εγώ θα περάσω και εσείς τρέξτε σαν τους *****!

Κακως που δεν μιλησατε οι υπολοιποι, γλωσσα δεν εχετε; Αλλα μαλλον δεν μιλουν οσοι κι οι ιδιοι ζητουν επιεικειες. Ενα ατομο που τα περναει ολα με την αξια του δεν βρεθηκε να μιλησει;
Επισκέπτης

:P Για μηχανοσυνθετης υπάρχει κάποιος;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 03, 2023 8:25 am :P Για μηχανοσυνθετης υπάρχει κάποιος;
Εγώ στο τεχνικό εσύ;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες