Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Sam_wise
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Sam_wise »

ale3andros12 έγραψε:Παιδιά ας φτάσει σε αυτό το σημείο η προκήρυξη και βλέπουμε... Ξέρει κανείς άμα ασχολούνται με την δικιά μας απο τον ΑΣΕΠ η την έχουν αφήσει στην άκρη για αργότερα;

Τρέχουν πολλοί διαγωνισμοί στον ΑΣΕΠ. Το καλοκαίρι να περιμένεις προσωρινά.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Loxias89 »

Walas έγραψε:Λοχια εγώ που το έκανα και στο υπουργείο δικαιοσύνης το 2019 περίπου ένα εξάμηνο πριν περασω την επιτροπή του ΑΣΕΠ δεν είχα κανένα χαρτί παντως. Εκτός κι αν έχεις καμιά ενημέρωση ότι αυτό θα αλλάξει οπότε πάω πάσο.
Ναι φίλε είπα ότι αφορά τις 2 προκηρύξεις αυτές... Τώρα αν το έκανες για άλλη χρήση δεν ξέρω. Εγώ που το έκανα Παρομοίως με εσένα πήρα κανονικά χαρτί και μου είπαν ότι αν το χρειαστώ για 2 χρόνια δεν το κάνω και το παίρνει η εκάστοτε επιτροπή ηλεκτρονικά. Αν το έψαχνες ίσως υπήρχε κάτι τότε για να αποδείξεις ότι το έκανες και να μην μπεις στη διαδικασία. Ήταν η πρώτη φορά όμως για τον άσεπ όποτε θεωρώ θα το έκανες ξανά κανονικά απλά θα έδινες τη βεβαίωση υπέρ σου κάτι που θα γίνει ξανά τώρα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 5:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Walas »

Loxias89 έγραψε:Ναι φίλε είπα ότι αφορά τις 2 προκηρύξεις αυτές... Τώρα αν το έκανες για άλλη χρήση δεν ξέρω. Εγώ που το έκανα Παρομοίως με εσένα πήρα κανονικά χαρτί και μου είπαν ότι αν το χρειαστώ για 2 χρόνια δεν το κάνω και το παίρνει η εκάστοτε επιτροπή ηλεκτρονικά. Αν το έψαχνες ίσως υπήρχε κάτι τότε για να αποδείξεις ότι το έκανες και να μην μπεις στη διαδικασία. Ήταν η πρώτη φορά όμως για τον άσεπ όποτε θεωρώ θα το έκανες ξανά κανονικά απλά θα έδινες τη βεβαίωση υπέρ σου κάτι που θα γίνει ξανά τώρα.
Το είχα κάνει για να πάω με σύμβαση στην ίδια προκηρυξη η οποία δεν τελεσφόρησε τελικά. Απλά είχαμε περάσει ψυχοτεχνικα με το ίδιο τεστ στο δικαιοσύνης τοτε. Αν κατάλαβα καλά θες να πεις ότι όποιος το έχει ξανακάνει μπορεί να το χρησιμοποιήσει υπέρ του όταν περνάει επιτροπή. Βέβαια αυτό δεν δεσμεύει την επιτροπή σε κάτι πιστεύω. Και δεν την δεσμεύει γιατί κάποιος που είναι καλά τώρα σε ένα χρόνο μπορεί να έχει θέμα ψυχολογικό, ψυχιατρικό κτλπ. Αλλάζουν πολύ γρήγορα αυτά Όπως θα ξέρεις. Γνώμη μου πάντα έτσι για να μην παρεξηγηθω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 5:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτό ακριβώς εννοω walas, σκέψου Κάποιος από την 6κ να πέρασε κ να έκανε χαρτιά ξανά και να κοπεί αυτή τη φορά στο τεστ. Θα βάλει δικηγόρο πονηρά σκεπτόμενος για να αποδείξει ότι το έχει περάσει στο παρελθόν. Για να τα αποφύγει αυτα ο ΑΣΕΠ θα είναι ενημερωμένος. Δε θα αλλάξει κάτι στη διαδικασία απλά θα είναι ενήμεροι. Το τι θα αποφασίσουν μετά το ξέρουν αυτοί στην επιτροπή.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 150

Δημοσίευση από Fulakas »

Loxias89 έγραψε:Αυτό ακριβώς εννοω walas, σκέψου Κάποιος από την 6κ να πέρασε κ να έκανε χαρτιά ξανά και να κοπεί αυτή τη φορά στο τεστ. Θα βάλει δικηγόρο πονηρά σκεπτόμενος για να αποδείξει ότι το έχει περάσει στο παρελθόν. Για να τα αποφύγει αυτα ο ΑΣΕΠ θα είναι ενημερωμένος. Δε θα αλλάξει κάτι στη διαδικασία απλά θα είναι ενήμεροι. Το τι θα αποφασίσουν μετά το ξέρουν αυτοί στην επιτροπή.
για 2 χρονια φενεται αυτο το τεστ?
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

ale3andros12 έγραψε:Παιδιά ας φτάσει σε αυτό το σημείο η προκήρυξη και βλέπουμε... Ξέρει κανείς άμα ασχολούνται με την δικιά μας απο τον ΑΣΕΠ η την έχουν αφήσει στην άκρη για αργότερα;

Σκέψου ότι ο ΑΣΕΠ επεξεργάζεται αιτήσεις από το 2020 φίλε μου, τρέχουν παράλληλα κι άλλες τώρα αν δώσει βάση σε αυτή κανείς δε ξέρει, προσωπικά προσωρινά πιστεύω καλό καλοκαίρι.

sven89
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sven89 »

Να ρωτησω κατι,

Οι υγιονομικες εξετασεις τι γινεται;

Διαβαζω παμε σε νοσοκομειο κανουμε καποιες εξετασεις και τελος; Η μας ελεγχει επιτροπη;

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ale3andros12 »

geomp έγραψε:
Σκέψου ότι ο ΑΣΕΠ επεξεργάζεται αιτήσεις από το 2020 φίλε μου, τρέχουν παράλληλα κι άλλες τώρα αν δώσει βάση σε αυτή κανείς δε ξέρει, προσωπικά προσωρινά πιστεύω καλό καλοκαίρι.

Από την μία ίσως καλύτερα και καλοκαίρι για να βγουν προκηρύξεις εποπ και συνοριοφυλακων ώστε άτομα από αυτην την προκήρυξη να πανε εκεί.

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 150

Δημοσίευση από Fulakas »

sven89 έγραψε:Να ρωτησω κατι,

Οι υγιονομικες εξετασεις τι γινεται;

Διαβαζω παμε σε νοσοκομειο κανουμε καποιες εξετασεις και τελος; Η μας ελεγχει επιτροπη;

ναι σου δινουν καρτελα πας σε νοσοκομειο η σε ιδιωτη τα κανεις και μετα πας αθηνα και τα ελεγχουν και ελεγχουν και σενα σωματικα οτι κανουν για προκυρηξεις αστυνομιας... Απλα εδω ειναι λιγο πιο απλα διοτι θελουν μονο εξετασεις αιματος καρδιογραφημα και ακτινογραφια θωρακος
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Φύλακα δεν ξέρω ακριβώς πως γίνεται στο σύστημα... Θεωρητικά φαίνεται απλά αν θές μπορείς να επικαλεστείς ότι το έκανες εντός 2 χρόνων... Δε νομίζω να σβήνεται από το σύστημα εφόσον έχουν ήδη περάσει 2 χρόνια και θέλουν να το εφαρμόσουν
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

ale3andros12 έγραψε:Από την μία ίσως καλύτερα και καλοκαίρι για να βγουν προκηρύξεις εποπ και συνοριοφυλακων ώστε άτομα από αυτην την προκήρυξη να πανε εκεί.

Τι να σ πω, για μένα μακάρι να έβγαιναν κ αύριο τα αποτελέσματα χαχαχ, μόνο υπομονή μας μένει να κάνουμε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Δεκ 07, 2021 10:24 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

geomp έγραψε:

Τι να σ πω, για μένα μακάρι να έβγαιναν κ αύριο τα αποτελέσματα χαχαχ, μόνο υπομονή μας μένει να κάνουμε.

Φιλε μαζί σου μακάρι πραγματικά να έβγαινε αύριο αλλά αφού θα κάνει πόσους μήνες ας βρούμε κάτι θετικό για να την παλέψουμε χαχαχαχχα

MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από MakisD »

Κάποιοι μάθανε ποσα άτομα έκαναν Κορυδαλλο και 1η επιλογή και με ιεκ καλα πότε πρόλαβαν και κοίταξαν 4.500 αιτήσεις λογικα σε 1 εβδομάδα θα έχουμε αποτέλεσμα αν πάνε τοσο γρήγορα
ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΡΟΛ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΡΟΛ »

Ενημερωση απο ασεπ.ανω των 32 ετων 731 αιτησησ...

ουτε καν να διαβασουν τι λεει η προκηρυξη

καποιοι... αυτη ουτε καν αξιζουν να μπουν και ας εχουν 1200 μορια

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΡΟΛ έγραψε:Ενημερωση απο ασεπ.ανω των 32 ετων 731 αιτησησ...

ουτε καν να διαβασουν τι λεει η προκηρυξη

καποιοι... Αυτη ουτε καν αξιζουν να μπουν και ας εχουν 1200 μορια

Άμα αληθεύει καλύτερα για εμας

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες