Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ARMY1964
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από ARMY1964 »

Παιδες ερωτηση... πιστευετε στα προσωρινα αποτελεσματα οταν με το καλο βγουν θα γινει αξιοκρατικα η διαδικασια και οι πινακες η θα χουμε Βυσματα; Π. Χ στην 6κ πως ηταν τα πραγματα;

FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Loxias89 έγραψε:Δίνω αλλη μια πληροφορία που επαληθεύτηκε... Το ειχα γράψει και παλαιότερα τώρα επιβεβαιώθηκε... Όσοι απέτυχαν στο τεστ στην 6κ, πριν μπουν για τα ψυχοτεχνικα της 9κ θα παίρνουν ένα χαρτί κατά την είσοδο με τα στοιχεία τους. Εκεί θα είναι σημειωμένο με βάση το αμκα του καθενός αν έχει κάνει κ κόπηκε καθώς κ η κατηγορία αποτελέσματος του τεστ. Αυτο θα το δίνει στην επιτροπή η οποια θα το κρατάει και θα κρίνει αναλόγως.
Αυτό θα γίνεται και στα αθλήματα;

Τι χαζα είναι αυτα που γράφεις...

Που κολλάει η μια προκυρηξη με την άλλη.

Τέτοιο πράγμα δεν το γράφει η 9κ πουθενά μην λέτε ασυναρτησίες.

Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Guardian1 »

Ρε lamdar92 εσύ είπες ότι έμαθες κάτι παρόμοιο με αυτό που είπα εγώ, άρα πως είμαι τρολ; Άρα τρολαρεις και συ;
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από ydneas »

Παιδιά υπάρχουν κάπου τα αποτελέσματα της 6κ έστω τα προσωρινά;
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Loxias89 »

FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Αυτό θα γίνεται και στα αθλήματα;Τι χαζα είναι αυτα που γράφεις...

Που κολλάει η μια προκυρηξη με την άλλη.

Τέτοιο πράγμα δεν το γράφει η 9κ πουθενά μην λέτε ασυναρτησίες.

Θα μου πεις εσυ έμενα άμα είμαι σωστός η αν λέω ασυναρτησίες ; Πρέπει να σε πω ποιον έχω στο υπουργείο που έχει αναλάβει να κάνει αυτή τη δουλειά; Για μαζέψου λίγο επειδή είσαι επιτυχών στην 6κ δε σημαίνει ότι θα μιλάς όπως θες. Ψάξε να μάθεις άμα το τεστ δηλώνεται στο αμκα του καθενός στο σύστημα υγείας και μετά θα γράφεις. Έχω αποδείξει άμα είμαι σωστός! Ίδιες προκηρύξεις είναι και δεν έχει να κάνει με τη προκήρυξη αλλά με το τεστ. Δηλώνεται επειδή είναι παράνομο να γίνει δεύτερη φορά εντός δυο ετών όταν το κανείς. Το ότι θα το χρησιμοποιήσει η επιτροπή είναι δικαίωμα της!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 5:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxiaman
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Loxiaman »

Άμα είναι έτσι όσοι έχουν κοπεί και έχουμε μέσον στο υπουργείο θα περάσουν χωρίς κανένα πρόβλημα!
Loxiaman
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Loxias89 έγραψε:Θα μου πεις εσυ έμενα άμα είμαι σωστός η αν λέω ασυναρτησίες ; Πρέπει να σε πω ποιον έχω στο υπουργείο που έχει αναλάβει να κάνει αυτή τη δουλειά; Για μαζέψου λίγο επειδή είσαι επιτυχών στην 6κ δε σημαίνει ότι θα μιλάς όπως θες. Ψάξε να μάθεις άμα το τεστ δηλώνεται στο αμκα του καθενός στο σύστημα υγείας και μετά θα γράφεις. Έχω αποδείξει άμα είμαι σωστός! Ίδιες προκηρύξεις είναι και δεν έχει να κάνει με τη προκήρυξη αλλά με το τεστ. Δηλώνεται επειδή είναι παράνομο να γίνει δεύτερη φορά εντός δυο ετών όταν το κανείς. Το ότι θα το χρησιμοποιήσει η επιτροπή είναι δικαίωμα της!

Και τι μας ενδιαφέρει ρε μεγάλε ποιον. Εχεις στο υπουργείο, ασυναρτησιες λες βγάζεις το κομπλεξ σ εδώ μέσα Εσύ. Τον πρωθυπουργό τον ίδιο να έχεις δεν αφορά κανέναν.

Όλα τα κόμπλεξ σας εδώ τα βγάζετε.

Αυτό που λες με το το ΑΜΚΑ δεν ισχύει έχω άτομο κομμένο από 6κ και δεν ισχύει αυτό που λες.

Αν τόσο είσαι σίγουρος βάλε φωτογραφία και πάω πάσο...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 5:15 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Loxiaman έγραψε:Άμα είναι έτσι όσοι έχουν κοπεί και έχουμε μέσον στο υπουργείο θα περάσουν χωρίς κανένα πρόβλημα!
Άσε Ο καθένας λέει ότι του καπνίσει...

Και μόνο που κάθεται κ λέει έχω τον εναν και έχω τον αλλον φαίνεται τι άτομο είναι.

Που κολλάει αν κάποιος κόπηκε πριν 2 χρόνια στα ψυχοτεχνικα της 6κ με το τι θα γίνει τώρα.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τι χαρτί θες να σε βάλω ρε μεγάλε 'φυλακες κασσανδρας' να δεις για να ξεκολλήσει η τυρόπιτα απ το μυαλό σου μέσα πες μου να στο ανεβάσω. Το τεστ θες ; Τι με νοιάζει εμένα άμα έχεις κομμένο από την 6κ; Τι σου είπε εκείνος δλδ ότι δεν ισχύει κ εσυ το πίστεψες ; Κ εμένα άμα με έκοβαν αυτό θα έλεγα. Δεν είπα ότι συμφωνώ αλλά αυτό θα γίνει. Στην 6κ όταν πηγές να τρέξεις έλεγε μέσα στη προκήρυξη ότι θα έχει τσιπ; Μια χαρά το φόρεσες όμως όταν σε έδωσαν το φακελο και δεν έκανες σαματά επειδή δε το έγραφε στη προκήρυξη. Προσωπικά δε με νοιάζει γιατί το έχω περάσει και έχω και τη βεβαίωση. Και έχω και το τεστ μπορώ να σου λύσω όλες τις απορίες
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Loxias89 έγραψε:Τι χαρτί θες να σε βάλω ρε μεγάλε 'φυλακες κασσανδρας' να δεις για να ξεκολλήσει η τυρόπιτα απ το μυαλό σου μέσα πες μου να στο ανεβάσω. Το τεστ θες ; Τι με νοιάζει εμένα άμα έχεις κομμένο από την 6κ; Τι σου είπε εκείνος δλδ ότι δεν ισχύει κ εσυ το πίστεψες ; Κ εμένα άμα με έκοβαν αυτό θα έλεγα. Δεν είπα ότι συμφωνώ αλλά αυτό θα γίνει. Στην 6κ όταν πηγές να τρέξεις έλεγε μέσα στη προκήρυξη ότι θα έχει τσιπ; Μια χαρά το φόρεσες όμως όταν σε έδωσαν το φακελο και δεν έκανες σαματά επειδή δε το έγραφε στη προκήρυξη. Προσωπικά δε με νοιάζει γιατί το έχω περάσει και έχω και τη βεβαίωση. Και έχω και το τεστ μπορώ να σου λύσω όλες τις απορίες
Ωραία Αφού ξέρεις ότι φαίνεται πεσμου που να μπει να δει ο κομμενος της 6κ το τεστ ότι είναι κομμένος. Γιατι το έχει ψάξει το έχω δει και δεν φαίνεται τπτ...

Και να ξέρεις η Επιτροπή στην 6κ δεν καθότανε στον καθενα να ψάξει το ιατρικό του ιστορικό.

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Ωραία Αφού ξέρεις ότι φαίνεται πεσμου που να μπει να δει ο κομμενος της 6κ το τεστ ότι είναι κομμένος. Γιατι το έχει ψάξει το έχω δει και δεν φαίνεται τπτ... Και να ξέρεις η Επιτροπή στην 6κ δεν καθότανε στον καθενα να ψάξει το ιατρικό του ιστορικό.

Ανα μπράβο τώρα τα λες σωστά. Το ότι δεν ξέρεις τον τρόπο δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Αρχικά είναι απόρρητο δεν διατίθεται στον καθένα. Όταν λέω σύστημα υγείας εννοω ότι έχουν πρόσβαση από δημόσιους φορεις και κυρίως οι ψυχίατροι των δημοσίων νοσοκομείων. Στους ιδιωτικους δεν υπάρχει. Ας πάει να το ζητήσει και θα το πάρει. Εγώ το πήρα. Όχι το τεστ, το τονίζω. Τη βεβαίωση ότι το έκανα και είμαι εντάξει. Το γράφημα είναι διαθέσιμο μεταξύ ψυχιάτρων όπως θα γίνει τώρα. Αυτα όλα μπορείς να τα εξακρίβωσεις και μετά να πεις την αντίθετη γνώμη σου. Επίσης στην 6κ ήταν η πρώτη φορά που έγινε το τεστ όποτε πιο πριν δεν υπήρχε ιστορικό καταγραφής τεστ γιατί η προκήρυξη ήταν μέσω υπουργείου. Όταν έρθει η ώρα θα φανεί αν έχω δίκιο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 5:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Loxias89 έγραψε:Ανα μπράβο τώρα τα λες σωστά. Το ότι δεν ξέρεις τον τρόπο δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει. Αρχικά είναι απόρρητο δεν διατίθεται στον καθένα. Όταν λέω σύστημα υγείας εννοω ότι έχουν πρόσβαση από δημόσιους φορεις και κυρίως οι ψυχίατροι των δημοσίων νοσοκομείων. Στους ιδιωτικους δεν υπάρχει. Ας πάει να το ζητήσει και θα το πάρει. Εγώ το πήρα. Όχι το τεστ, το τονίζω. Τη βεβαίωση ότι το έκανα και είμαι εντάξει. Το γράφημα είναι διαθέσιμο μεταξύ ψυχιάτρων όπως θα γίνει τώρα. Αυτα όλα μπορείς να τα εξακρίβωσεις και μετά να πεις την αντίθετη γνώμη σου. Επίσης στην 6κ ήταν η πρώτη φορά που έγινε το τεστ όποτε πιο πριν δεν υπήρχε ιστορικό καταγραφής τεστ γιατί η προκήρυξη ήταν μέσω υπουργείου. Όταν έρθει η ώρα θα φανεί αν έχω δίκιο.
Ωραία θα δούμε λοιπόν αν θα γίνει αυτό που λες.

Ότι όσοι πέρασαν από την 6κ πριν μπουν για τα ψυχοτεχνικα της 9κ θα περνούν ένα χαρτί που θα λέει ότι το έχουν κάνει το τεστ και θα το δίνουν ατην Επιτροπή που θα κρίνει αναλόγως.

Εδώ θα είμαστε loxias89 αν ισχύσει θα σε πω μπράβο είχες δίκιο.

Αν όχι θα σε ξαναπώ ότι λες ασυναρτησίες.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 5:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Παιδιά ας φτάσει σε αυτό το σημείο η προκήρυξη και βλέπουμε... Ξέρει κανείς άμα ασχολούνται με την δικιά μας απο τον ΑΣΕΠ η την έχουν αφήσει στην άκρη για αργότερα;
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Όλοι θα έχουν χαρτί φίλε με τα στοιχεία τους και απλά οσοι έκαναν το τεστ θα έχουν τη σημείωση γιατί θα βγαίνει αυτόματα στο σύστημα. Αυτό που λες εσυ ότι θα μπορούσε να είναι στη διάθεση όλων η βεβαίωση έτσι ώστε να πας σε ένα γιατρό να σε συμβουλέψει τι να απαντήσεις για να μη σε βγάζει σε μια από τις 7 κατηγορίες θα λεγόταν τεστ πολλών προσωπικοτήτων. Ποσο μαλλον πονηριά... Αν ήταν έτσι θα το πουλούσαν έξω. Έδω είμαστε... Αναμένω.
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Walas »

Loxias89 έγραψε:Όλοι θα έχουν χαρτί φίλε με τα στοιχεία τους και απλά οσοι έκαναν το τεστ θα έχουν τη σημείωση γιατί θα βγαίνει αυτόματα στο σύστημα. Αυτό που λες εσυ ότι θα μπορούσε να είναι στη διάθεση όλων η βεβαίωση έτσι ώστε να πας σε ένα γιατρό να σε συμβουλέψει τι να απαντήσεις για να μη σε βγάζει σε μια από τις 7 κατηγορίες θα λεγόταν τεστ πολλών προσωπικοτήτων. Ποσο μαλλον πονηριά... Αν ήταν έτσι θα το πουλούσαν έξω. Έδω είμαστε... Αναμένω.

Λοχια εγώ που το έκανα και στο υπουργείο δικαιοσύνης το 2019 περίπου ένα εξάμηνο πριν περασω την επιτροπή του ΑΣΕΠ δεν είχα κανένα χαρτί παντως. Εκτός κι αν έχεις καμιά ενημέρωση ότι αυτό θα αλλάξει οπότε πάω πάσο.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες