Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
GR-ARMY
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Δημοσίευση από GR-ARMY »

Γεια σας! Ειμαι 24 χρόνων και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Μπορω να γίνω εθνοφύλακας;
Mar

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Δημοσίευση από Mar »

Παιδια καλησπερα! Γνωριζει καποιος πως μπορουμε να αποφυγουμε την εθνοφυλακη; Εχει καποιος προσωπικη εμπειρια απο ολο αυτο; Ρε παιδια μην τρελαθουμε τωρα, δεν ειμαστε δουλοι τους να αφιερωνουμε στο στρατο 10 κυριακες το χρονο, με τη βια, για τα επομενα 25 χρονια...

Δεν μπορεσα να βγαλω καποια ακρη μεχρι στιγμης, και η μονη λυση φαινεται η ανυποταξια. Ωστοσο η μελλοντικη μου δουλεια απαιτει δημοσιο, και το δημοσιο απαιτει πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α το οποιο ως ανυποτακτος δε θα μπορεσω να βγαλω. Γνωριζει κανεις οτιδηποτε; Βρισκομαι σε αδιεξοδο. Ευχαριστω εκ των προτερων

bplayer

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Δημοσίευση από bplayer »

Μου ήρθε κι εμένα το ίδιο χαρτί και πρέπει να παρουσιαστώ σε 4 εργασιμες αναφέρει. Εχει καταφέρει κανεις να βρει άκρη; Εμαθα οτι γινεται να πάρω αναβολή αλλα θα με ξανακαλέσουν μετα απο κανα χρόνο. Αξιζει να βάλω δικηγόρο να το κυνηγήσω το θέμα μηπως με διαγράψουν απο εκει; Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια κυριακη να τους χαρίσω απο την ζωη μου άλλο, αρκετά με ταλαιπώρησαν το 2011 με την 9αμηνη θητεια μου, πόσο μαλλον αυτο που διαβάζω εδω οτι παιζει να ειναι για 25 χρόνια Εικόνα

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 8

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Δημοσίευση από D.Y.K »

Πρόσληψη Εθνοφυλάκων με ημερήσια αποζημίωση. Σας παραθέτω το link παρακάτω.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/177419/proslipsi-ethnofylakon-me-imerisia-apozimiosi

Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Μπιέλες βάρεσε ο ΕΣ... Σε λίγο θα κλείνουν συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρίες για την φύλαξη των στρατοπέδων...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Άβαταρ μέλους
argi71
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Δημοσίευση από argi71 »

Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι εθνοφύλακας στη Δράμα και ενδιαφέρομαι για τη φύλαξη στα στρατόπεδα. Αυτό που δε ξέρω κι ακόμη το ψάχνω είναι αν μπορώ να το κάνω λόγω του ο, τι είμαι δημόσιος υπάλληλος - λόγω της πληρωμής. Έχω δηλώσει στην υπηρεσία μου την πρόθεση να το κάνω αλλά ούτε αυτοί ξέρουν να μου απαντήσουν - γραφείο προσωπικού - Γιατί πρώτη φορά το συναντάνε. Μήπως υπάρχει κάποιος με παρόμοια εμπειρία για να μου πεί ή να ξέρει κάποια αντίστοιχη περίπτωση;

Theo

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Δημοσίευση από Theo »

Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω και παρακαλω να μου απαντησει καποιος που γνωριζει.
υπαρχουν στην Ελλάδα ταγματα εθνοφυλακων ειδικων δυναμεων; δηλαδη να εκπαιδευονται πανω σε αυτα που μαθαιναμε στις ειδικες δυναμεις.
Νυχτοφρουρος

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Δημοσίευση από Νυχτοφρουρος »

Παιδιά όσοι είναι εθνοφύλακες - νυχτοφρουροί.Πόσες ώρες φιλάτε και με τί μεροκάματο;

στην δικά μας μονάδα (2ο ΛΑΚ- Βέροια) φυλάμε 3,5 ώρες για 15 ευρώ και από Μάρτιο θέλουν να μας το κάνουν 4 ώρες με τα ίδια λεφτά. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλουν να μειώσουν τις υπηρεσίες.

Αλλού τι συμβαίνει υπάρχουν και αλλού περικοπές;

Νίκος

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλησπέρα είμαι ο ΝΙΚΟΣ έχω απόληθει 2012 5 Χρόνια από το τεχνικό σώμα πόρο να παω εθονοφιλακας είμαι Από πύργο
Άβαταρ μέλους
argi71
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Δημοσίευση από argi71 »

Άν έχεις λευκό απολυτήριο μπορείς.
giannismar
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Δημοσίευση από giannismar »

Εγω ειχα πρασινο και ειμαι εθνοφυλακας. Δε νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο τι χρωμα ειναι το απολυτηριο γενικως, ουτε σε ποιο σωμα υπηρετησες. Φανταζομαι ομως οτι πρεπει να εισαι Ι1-Ι2. Στην ηλικια το οριο ειναι ψηλο, μεχρι 50 η 60 δεν θυμαμαι.
Λευτερης

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Δημοσίευση από Λευτερης »

Μηπως καποιος ξερει να μου πει ποια η δουλεια ενος δημαρχου η δημοτικου συμβουλου σε περιπτωση επιστρατευσης;
roko
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Δημοσίευση από roko »

Οτι κανει και σε περιοδους ηρεμιας. Να ξυνεται...
Κώστας

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Δημοσίευση από Κώστας »

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις λευκό απολυτήριο και να ήσουν εφεδρος στο στρατό ξηράς. Και το όριο ηλικίας άλλαξε απο τα 50 στα 45.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 8

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης