Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Γεια σας! Ειμαι 24 χρόνων και εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Μπορω να γίνω εθνοφύλακας;
-
Mar
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Παιδια καλησπερα! Γνωριζει καποιος πως μπορουμε να αποφυγουμε την εθνοφυλακη; Εχει καποιος προσωπικη εμπειρια απο ολο αυτο; Ρε παιδια μην τρελαθουμε τωρα, δεν ειμαστε δουλοι τους να αφιερωνουμε στο στρατο 10 κυριακες το χρονο, με τη βια, για τα επομενα 25 χρονια...
Δεν μπορεσα να βγαλω καποια ακρη μεχρι στιγμης, και η μονη λυση φαινεται η ανυποταξια. Ωστοσο η μελλοντικη μου δουλεια απαιτει δημοσιο, και το δημοσιο απαιτει πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α το οποιο ως ανυποτακτος δε θα μπορεσω να βγαλω. Γνωριζει κανεις οτιδηποτε; Βρισκομαι σε αδιεξοδο. Ευχαριστω εκ των προτερων
Δεν μπορεσα να βγαλω καποια ακρη μεχρι στιγμης, και η μονη λυση φαινεται η ανυποταξια. Ωστοσο η μελλοντικη μου δουλεια απαιτει δημοσιο, και το δημοσιο απαιτει πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης τυπου Α το οποιο ως ανυποτακτος δε θα μπορεσω να βγαλω. Γνωριζει κανεις οτιδηποτε; Βρισκομαι σε αδιεξοδο. Ευχαριστω εκ των προτερων
-
bplayer
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Μου ήρθε κι εμένα το ίδιο χαρτί και πρέπει να παρουσιαστώ σε 4 εργασιμες αναφέρει. Εχει καταφέρει κανεις να βρει άκρη; Εμαθα οτι γινεται να πάρω αναβολή αλλα θα με ξανακαλέσουν μετα απο κανα χρόνο. Αξιζει να βάλω δικηγόρο να το κυνηγήσω το θέμα μηπως με διαγράψουν απο εκει; Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια κυριακη να τους χαρίσω απο την ζωη μου άλλο, αρκετά με ταλαιπώρησαν το 2011 με την 9αμηνη θητεια μου, πόσο μαλλον αυτο που διαβάζω εδω οτι παιζει να ειναι για 25 χρόνια 

Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Πρόσληψη Εθνοφυλάκων με ημερήσια αποζημίωση. Σας παραθέτω το link παρακάτω.
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/177419/proslipsi-ethnofylakon-me-imerisia-apozimiosi
https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/theseis-ergasias/177419/proslipsi-ethnofylakon-me-imerisia-apozimiosi
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 1
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Μπιέλες βάρεσε ο ΕΣ... Σε λίγο θα κλείνουν συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρίες για την φύλαξη των στρατοπέδων...
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
- argi71
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 2
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Καλησπέρα στην ομάδα, είμαι εθνοφύλακας στη Δράμα και ενδιαφέρομαι για τη φύλαξη στα στρατόπεδα. Αυτό που δε ξέρω κι ακόμη το ψάχνω είναι αν μπορώ να το κάνω λόγω του ο, τι είμαι δημόσιος υπάλληλος - λόγω της πληρωμής. Έχω δηλώσει στην υπηρεσία μου την πρόθεση να το κάνω αλλά ούτε αυτοί ξέρουν να μου απαντήσουν - γραφείο προσωπικού - Γιατί πρώτη φορά το συναντάνε. Μήπως υπάρχει κάποιος με παρόμοια εμπειρία για να μου πεί ή να ξέρει κάποια αντίστοιχη περίπτωση;
-
Theo
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω και παρακαλω να μου απαντησει καποιος που γνωριζει.
υπαρχουν στην Ελλάδα ταγματα εθνοφυλακων ειδικων δυναμεων; δηλαδη να εκπαιδευονται πανω σε αυτα που μαθαιναμε στις ειδικες δυναμεις.
υπαρχουν στην Ελλάδα ταγματα εθνοφυλακων ειδικων δυναμεων; δηλαδη να εκπαιδευονται πανω σε αυτα που μαθαιναμε στις ειδικες δυναμεις.
-
Νυχτοφρουρος
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Παιδιά όσοι είναι εθνοφύλακες - νυχτοφρουροί.Πόσες ώρες φιλάτε και με τί μεροκάματο;
στην δικά μας μονάδα (2ο ΛΑΚ- Βέροια) φυλάμε 3,5 ώρες για 15 ευρώ και από Μάρτιο θέλουν να μας το κάνουν 4 ώρες με τα ίδια λεφτά. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλουν να μειώσουν τις υπηρεσίες.
Αλλού τι συμβαίνει υπάρχουν και αλλού περικοπές;
στην δικά μας μονάδα (2ο ΛΑΚ- Βέροια) φυλάμε 3,5 ώρες για 15 ευρώ και από Μάρτιο θέλουν να μας το κάνουν 4 ώρες με τα ίδια λεφτά. Αυτό συμβαίνει γιατί θέλουν να μειώσουν τις υπηρεσίες.
Αλλού τι συμβαίνει υπάρχουν και αλλού περικοπές;
-
Νίκος
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Καλησπέρα είμαι ο ΝΙΚΟΣ έχω απόληθει 2012 5 Χρόνια από το τεχνικό σώμα πόρο να παω εθονοφιλακας είμαι Από πύργο
- argi71
- Στρατιώτης

- Posts in topic: 2
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Άν έχεις λευκό απολυτήριο μπορείς.
-
giannismar
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 4
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Εγω ειχα πρασινο και ειμαι εθνοφυλακας. Δε νομιζω οτι παιζει καποιο ρολο τι χρωμα ειναι το απολυτηριο γενικως, ουτε σε ποιο σωμα υπηρετησες. Φανταζομαι ομως οτι πρεπει να εισαι Ι1-Ι2. Στην ηλικια το οριο ειναι ψηλο, μεχρι 50 η 60 δεν θυμαμαι.
-
Λευτερης
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Μηπως καποιος ξερει να μου πει ποια η δουλεια ενος δημαρχου η δημοτικου συμβουλου σε περιπτωση επιστρατευσης;
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Οτι κανει και σε περιοδους ηρεμιας. Να ξυνεται...
-
Κώστας
Εθνοφύλακες - Εθνοφυλακή
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχεις λευκό απολυτήριο και να ήσουν εφεδρος στο στρατό ξηράς. Και το όριο ηλικίας άλλαξε απο τα 50 στα 45.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης