Σωματική ικανότητα και προβλήματα υγείας
Οπα, δηλαδή δεν θα κάνω καθόλου φαντάρος; Δεν νομιζω... Απλά με αυτή την ασθένεια που έχω πρέπει να κάνω συνέχεια σε όλη τη διάρκεια της ζωής μου μια θεραπεία και το πιο βασικό είναι να μην με "βλέπει" ο ήλιος
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 126
Τελοσπάντων άντε σου εύχομαι καλή συνέχεια και ότι θες να ρωτήσεις εδώ είμαστε
Σ'ευχαριστω για το χρονο που μου έδωσες και πάλι συγγώμη αν έγινα κουραστικός. Να είσαι καλα.
Καλησπέρα στο forum. Το νοέμβριο θα μπω στον στρατό ξηράς. Το θέμα είναι πως τον Ιούνιο έκανα εγχείριση ρήξης πρόσθιου χιαστού. Η αποθεραπεία θα κρατήσει 6-8 μήνες. Δηλαδή θα τελειώσει μετά το νοέμβριο. Τι Ι θα βρώ στην προκειμένη περίπτωση από τη στιγμή που στην αρχή της θητείας μου δε θα μπορώ να τρέξω και να πειβαρύνω γενικότερα το πόδι;
Φαντάζομαι θα σου δώσουν αναβολή υγείας.
εαν δε θέλω να πάρω αναβολή υγείας δε γίνεται να βγω άοπλο;patriot έγραψε:Φαντάζομαι θα σου δώσουν αναβολή υγείας.
πρέπει οπωσδήποτε να πάρω αναβολή υγείας;
Ο γιατρός θα αποφασίσει. Πάντως τα τελευταία χρόνια είναι πολύ προσεκτικοί. Δεν θέλουν μπελάδες στο κέφάλι τους εφόσον βάζουν την υπογραφή τους και θεωρούνται υπεύθυνοι για ότι συμβεί.
Γεια σας και συγχαρητηρια για το σαιτ. Παρουσιαζομαι σε μια εβδομαδα στην Αρτα. Εχω 3 δισκοκοιλες Ο5-Ι1, Ο3-Ο4 και Ο4-Ο5. Ο γιατρος εγραψε οτι ο ασθενης ειναι ικανος να υπηρετησει το στρατευμα αλλα να μην καταπονειται σημαντικα.(να μη σηκωνει πανω απο12 κιλα χωρις βοηθεια μηχανηματων, να αποφευγει την ορθοστασια, να μην εκτειθεται σε αποτομες αλλαγες θερμοκρασιας. Ειναι παντως ικανος να συμετεχει στις προγραμματισμενες εκπεδευτικες πορειες) Δινει κ το τηλ του εαν χρειαστιυν διευκρινησεις.
Με αυτη τη διαγνωση βγαινω αοπλος Ι3 αοπλο η Ι4 ή να τον πω να γραψει η να παραληψει κατι; Εχω προβλαμα αλλα δεν θελω με τιποτα αναβολη, αλπλα να μην φερω οπλο.
Ευχαριστω εκ τον πρωτερων
...
Με αυτη τη διαγνωση βγαινω αοπλος Ι3 αοπλο η Ι4 ή να τον πω να γραψει η να παραληψει κατι; Εχω προβλαμα αλλα δεν θελω με τιποτα αναβολη, αλπλα να μην φερω οπλο.
Ευχαριστω εκ τον πρωτερων
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος robaggio την Δευ Αύγ 09, 2010 10:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλησπέρα,
μια ερώτηση κ απο εμένα, εχω στο δεξί γόνατο χονδροπάθια, κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου 05-Ι1 και ενα μικρό ασβέστομα στον αριστερό ώμο, ειμαι 1,72 και 72 κιλά.
το γόνατο δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, η μέση με πονάει, δεν σηκώνω βάρη, δεν κανω όλες τις ασκήσεις και με κουράζει εύκολα, ο ώμος δεν κάνει εύκολα την κίνηση της ανύψωσης λόγω του οτι επιρεάζει τον τένοντα...
και γενικά με την ορθωστασία υποφέρω...
ποια τα ενδεχόμενα για την περίπτωσή μου;
ευχαριστώ :)
μια ερώτηση κ απο εμένα, εχω στο δεξί γόνατο χονδροπάθια, κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου 05-Ι1 και ενα μικρό ασβέστομα στον αριστερό ώμο, ειμαι 1,72 και 72 κιλά.
το γόνατο δεν με ενοχλεί ιδιαίτερα, η μέση με πονάει, δεν σηκώνω βάρη, δεν κανω όλες τις ασκήσεις και με κουράζει εύκολα, ο ώμος δεν κάνει εύκολα την κίνηση της ανύψωσης λόγω του οτι επιρεάζει τον τένοντα...
-
- Στρατηγός
ice έγραψε:Καλησπέρα,
Καλησπέρα φίλε μου οι γιατροί λογικά θα σου δώσουνε αναβoλή για να κάνεις εγχείρηση
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση,
η πάθηση στο γόνατο και στον ώμο είναι απο αυτές που σου μένουν και δεν χειρουργούνται, όπως και η κατάσταση στη μέση μου. Οι ορθοπεδικοί σε βάζουν χειρουργείο μόνο αν είναι στο απροχώρητο πονάς και υποφέρεις και δεν μπορεις να κουνιθείς.
Σε εμένα δεν χρήζει χειρουργείου, όσο την προσέχω τόσο δεν με ενοχλέι, αν κουραστώ, ορθοστασία, κρύο, κακή στάση σώματος, κακος ύπνος κτλ τότε με πονάει, σε αυτή την περίπτωση παίρνω φάρμακα και σε δύσκολες περιπτώσεις με μερικές φυσιοθεραπίες ηρεμεί παλι...
Εχω κάνει αξονική και φαίνεται η πάθηση, η κηλη και το μικτροτερο μεσοσπονδύλιο διάστημα.
η πάθηση στο γόνατο και στον ώμο είναι απο αυτές που σου μένουν και δεν χειρουργούνται, όπως και η κατάσταση στη μέση μου. Οι ορθοπεδικοί σε βάζουν χειρουργείο μόνο αν είναι στο απροχώρητο πονάς και υποφέρεις και δεν μπορεις να κουνιθείς.
Σε εμένα δεν χρήζει χειρουργείου, όσο την προσέχω τόσο δεν με ενοχλέι, αν κουραστώ, ορθοστασία, κρύο, κακή στάση σώματος, κακος ύπνος κτλ τότε με πονάει, σε αυτή την περίπτωση παίρνω φάρμακα και σε δύσκολες περιπτώσεις με μερικές φυσιοθεραπίες ηρεμεί παλι...
Εχω κάνει αξονική και φαίνεται η πάθηση, η κηλη και το μικτροτερο μεσοσπονδύλιο διάστημα.
-
- Στρατηγός
Αν υπηρετήσεις τότε πας για Ι4 βέβαια ίσως δικαιούσαι και Ι5 αλλά αυτό δε το γνωρίζω καλύτερα να πας σε έναν στρατιωτικό γιατρό!
Που/Πως μπορώ να βρω ένα στρατιωτικό γιατρό να ρωτήσω;
Εχω την τελευταια μου αναβολή λόγω σπουδών μεχρι τελος του έτους, που θα πεί οταν με καλέσουν θα ξενοικιάσω, μετακομίσω στο πατρικό προσωρινα κτλ πραγμα το οποιο δεν θέλω σε περίπτωση που δεν υπηρετήσω, γιατι έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις εδω που μένω τωρα, καθως και μετα το φανταρικο πρέπει να επιστρεψω.
Εχω την τελευταια μου αναβολή λόγω σπουδών μεχρι τελος του έτους, που θα πεί οταν με καλέσουν θα ξενοικιάσω, μετακομίσω στο πατρικό προσωρινα κτλ πραγμα το οποιο δεν θέλω σε περίπτωση που δεν υπηρετήσω, γιατι έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις εδω που μένω τωρα, καθως και μετα το φανταρικο πρέπει να επιστρεψω.
-
- Στρατηγός
Πάρε τηλέφωνο στο φρουραρχείο αθηνών 210-7496349 και 210-7496355 λογικά θα σου δώσουνε μια σίγουρη απάντηση για το προβλημά σου
...
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Πέμ Σεπ 02, 2010 6:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαιρετώ το forum. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω περάσει από Hodgkin όταν ήμουν στα 16 κανόντας και αυτόλογη μεταμόσχευση κυττάρων.4 χρόνια τώρα έχω απαλαχτεί από αυτό μια και καλή δόξα το Θεό. Σωματική ικανότητα άριστη, με την έννοια ότι δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα υγείας πλέον. Θέλω να υπηρετήσω κανονικά την θητεία μου. Θα βγω (;) Ι5 παθολογικό μόνο και μόνο επειδή υποβλήθηκα σε μεταμόσχευση, ή αν δεν το αναφέρω καθόλου θα μπω κανονικα;
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης