Ιατρικές Εξετάσεις Συνοριοφυλάκων (2020)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Ευχαριστώ βρε φίλε γτ θα μας τρελανουν στα νοσοκομεία λέει δεν χρειαζεται
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 13
Γνωμάτευση πήρα και από το α μικροβιολογικό, μόνο από παθολόγο και ακτινολογικό δεν έχω γνωμάτευση.
POLICE
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 19
Εγώ πήρα γνωματεύσεις απ όλους παιδιά.
Καλημέρα. Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα σε μένα και θέλω να σας ενημερώσω αν έχει τύχει και σε σας. Όταν πήγα στον ψυχίατρο και πάτησε το ΑΜΚΑ μου έβγαλε φάρμακα που δεν έχω πάρει. Προφανώς από κάποιο λάθος. Επειδή αυτά θα τα δουν όταν περάσουμε επιτροπή σας ενημερώνω ότι υπάρχει μια εφαρμογή φάκελος ασφάλισης υγείας λέγετε. Κάνετε εγγραφή και βλέπετε εκεί τι σας έχουν χρεώσει. Εκεί μπορείτε να κάνετε αίτηση εναντιωσης αν σας έχουν χρεώσει φάρμακα που ποτέ δεν έχετε πάρει.
Έπρεπε να μην αφήσεις να βάλει υπογραφή και μα φύγεις
Παιδιά όποιος κατάλαβε εκτός από το έντυπο του covid πρέπει να κάνουμε και εξέταση η όχι?
Εγώ από ότι διάβασα δεν χρειαζεται εξέταση
Ρε παίδες το τεστ PCR τ είναι ;
Βμκδ έγραψε:Ρε παίδες το τεστ PCR τ είναι ;
Για τον COVID υποθέτω.
https://www.euroclinic.gr/article/koronoios-kai-diagnostika-test/
- Panos944
- Posts in topic: 19
Κατά τη ψυχοτεχνική δοκιμασία, οι υποψήφιοι/ες θα φέρουν συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο (με ημερομηνία συμπλήρωσης την εκάστοτε ημερομηνία παρουσίασης στη Ψυχοτεχνική Επιτροπή, π. Χ.19-10-2020) τον αλγόριθμο ανεύρεσης ύποπτου κρούσματος, που επισυνάπτεται. Με τον αλγόριθμο αυτό, οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει να δηλώνουν εάν έχουν έρθει σε επαφή με ύποπτα ή επιβεβαιωμένα κρούσματα της λοίμωξης COVID-19 ή παρουσιάζουν ανάλογη συμπτωματολογία. Σε περίπτωση θετικής δήλωσης, η αρμόδια Ψυχοτεχνική Επιτροπή, δεν θα επιτρέπει την είσοδο του/ης υποψήφιου/ας και θα του χορηγείται αναβολή. Για να επιτραπεί η εξέταση του/ης στην ορισθείσα ημερομηνία, ο υποψήφιος/α πρέπει να προσκομίσει αρνητικό μοριακό έλεγχο (test PCR) για την εν λόγω λοίμωξη, η οποία θα συνοδεύεται από αντίστοιχη ιατρική γνωμάτευση.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ, ειναι οτι το τεστ pcr χρειάζεται μόνο αν κάποιος έχει έρθει σε επαφη με κρούσματα του covid-19. Γιατί λέει σε περίπτωση θετικής δήλωσεις. Όχι για όσους κάνουν αρνητική δήλωση.
Αυτό που καταλαβαίνω εγώ, ειναι οτι το τεστ pcr χρειάζεται μόνο αν κάποιος έχει έρθει σε επαφη με κρούσματα του covid-19. Γιατί λέει σε περίπτωση θετικής δήλωσεις. Όχι για όσους κάνουν αρνητική δήλωση.
Παιδιά καλημέρα! Τεστ για τον κορονοιο πρέπει να κάνουμε να κρατάμε εκεί τελικά; Η πάμε μόνο την δήλωση.
-
- Posts in topic: 13
Καλημέρα. Μόνο αν έχεις έρθει σε επαφή με ύποπτο κρούσμα. Αλλιώς μόνο το χαρτί συμπληρωμένο.Nik1995 έγραψε:Παιδιά καλημέρα! Τεστ για τον κορονοιο πρέπει να κάνουμε να κρατάμε εκεί τελικά; Η πάμε μόνο την δήλωση.
Ευχαριστώ φιλε.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Καλησπερα τελικα εγω που πηρα ακτινογραφια με cd και ξεχωριστη γνωματευση την φωταγραφια να τν καρφιτσωσω στην γνωματευση και να την σφραγισουν ή να μν κανω τπτ και απλως μα παραδωσω το cd μαζι με τν γνωματευση
Παιδιά κπ π πέρασε υγειονομικα σήμερα ναας πει πως εξετάζουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες