Eπιλαχόντες Πυροσβεστικής (2012)
Παρεπιποντως κοπηκαν και καμια 20 αρια ατομα λογω μη προσελευσης οποτε οι ελπιδες οσων παιδιων ειναι λιγο πιο χαμηλα μεγαλωνουν.
Φιλε κωστα, πως τα ειδες τα πραγματα, ηταν ελαστικοι καθολου σε ελξεις,1000 και μηκος;

Φιλε Βαγγελη εχω δωσει 3 φορες στην πυροσβεστικη (και ως εποχικος παλαιοτερα) και εχω να σου πω πως ο φετινος διαγωνισμος στα αθληματα (σε σχεση με τις προηγουμενες φορες βεβαια) δεν εχει καμια σχεση.
Και εννοω οτι παραηταν ελαστικοι και στις ελξεις και στο 1000αρι και στο μηκος. Εκτος απ'την δοκο βεβαια που αν πεσεις δεν μπορει να σου κανει τιποτα. Αν το εχεις εστω και λιγο και εισαι ωριακα στα περισσοτερα θα δεις οτι θα περασεις. Αν εχεις προετοιμαστει καλα τοτε αγχος 0.(Και κατω απ'το 0 μην σου πω). Εγω ειχα ετοιμαστει τρελα σε ολα αλλα ειχα και ενα αγχος οταν εφτανε η ωρα. Οταν ειδα οτι και αυτοι βοηθανε τοτε καναμε και ρεκορ. Γι'αυτο παιδια θυμηθητε οτι το αγχος δεν βοηθαει καθόλου!
Και εννοω οτι παραηταν ελαστικοι και στις ελξεις και στο 1000αρι και στο μηκος. Εκτος απ'την δοκο βεβαια που αν πεσεις δεν μπορει να σου κανει τιποτα. Αν το εχεις εστω και λιγο και εισαι ωριακα στα περισσοτερα θα δεις οτι θα περασεις. Αν εχεις προετοιμαστει καλα τοτε αγχος 0.(Και κατω απ'το 0 μην σου πω). Εγω ειχα ετοιμαστει τρελα σε ολα αλλα ειχα και ενα αγχος οταν εφτανε η ωρα. Οταν ειδα οτι και αυτοι βοηθανε τοτε καναμε και ρεκορ. Γι'αυτο παιδια θυμηθητε οτι το αγχος δεν βοηθαει καθόλου!
Σιγά Μην Κόπηκαν Μόνο 5 στο Χαλικάκι, αν Κόπηκαν Μόνο Τόσοι Είναι Πολύ Ελαστικοί Τότε, Έχω Ξανά Δώσει Γι Αυτό Το Λέω.
19 ατομα δεν πηγαν καθολου και 17 κοπηκαν 36 στο συνολο οποτε οι 36 επιλαχοντες ειναι μεσα (μεχρι στιγμης)
Το οτι ειναι ελαστικοι για μην παρεξηγηθουμε δεν εννοω οτι θα παρεις 3-4 ελξεις και θα σε περασουνε, ουτε αν κανεις 5 λεπτα το 1000αρι θα κανουν τα στραβα ματια. Απλα σε σχεση με τους προηγουμενους διαγωνισμους πυροσβεστικης θα ξεκλεψεις λιγο στις ελξεις να μην τεντωσει και τελειως το χερι, στο 1000αρι αν βλεπει οτι τερματιζεις θα σου δωσει 5,10 δευτερολεπτα παραπανω και στο μηκος μην τρελενεσαι αν πατησεις την γραμμη 10 ποντους πιο μεσα θα στην πιασουν εγκυρη. Δεν θα σε κοψει και αν κανεις 3,90. Αυτα τα ολιγα. Τα υπολοιπα αθληματα δεν τα αναφερω γιατι ειναι γελοια.
Προσοχη μονο στην δοκο (οχι οτι ειναι δυσκολο αλλα αν εχεις αγχος τοτε γινεται δυσκολο)
Προσοχη μονο στην δοκο (οχι οτι ειναι δυσκολο αλλα αν εχεις αγχος τοτε γινεται δυσκολο)
36 στους 150 για τις δυο Πρώτες Μέρες Είναι Λίγοι. Ότι Να ναι ! Στους π. Π. Υ για 420 Θέσεις Είχε Φτάσειe 1000+...
Μπορει να μην ηταν 5 να ηταν 7. Τουλαχιστον στο δικο μου γκρουπ των 150 ατομων εγω δεν ειδα να φευγουνε παραπανω απο 7.
Αλλες χρονιες με την αυστηροτητα που εβγαζαν οι κριτες σημερα και χτες θα ειχαν φυγει καμια 50 αρια με 60αρια.
Στο μηκος για παραδειγμα ειχα πηδηξει κοντα 5 μετρα και μου την ειχαν πιασει ακυρη γιατι πατησα 3 ποντους την γραμμη.
Αλλες χρονιες με την αυστηροτητα που εβγαζαν οι κριτες σημερα και χτες θα ειχαν φυγει καμια 50 αρια με 60αρια.
Στο μηκος για παραδειγμα ειχα πηδηξει κοντα 5 μετρα και μου την ειχαν πιασει ακυρη γιατι πατησα 3 ποντους την γραμμη.
Το θεμα ειναι να κοπει κανενας να ελπιζουμε εμεις οι επιλαχοντες... Αμα ειναι ετσι δυστυχως τσαμπα η χαρα!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 16
Υπενθυμίζω ότι για τα αθλήματα πρόγραμμα κλπ υπάρχει ξεχωριστό θέμα, εδώ ας γράφετε για το ποιοι δεν παρουσιάζονται η κόβονται στις δοκιμασίες.
Πρόγραμμα Αθλητικών Δοκιμασίων Πυροσβεστικής 2012
Πρόγραμμα Αθλητικών Δοκιμασίων Πυροσβεστικής 2012
Καλησπερα σας, Μηπως γνωριζει καποιος ποσοι περιπου πενταετεις εμφανισθηκαν για αθληματα και αν ναι, ειναι διατεθειμενοι να μετατεθουν κ να πανε στους 725?
αλεξανδρος έγραψε:Καλησπερα σας, Μηπως γνωριζει καποιος ποσοι περιπου πενταετεις εμφανισθηκαν για αθληματα και αν ναι, ειναι διατεθειμενοι να μετατεθουν κ να πανε στους 725;
Φιλε μου για να βγει ακρη πιστευω οτι πρεπει να περασουν οι αθλητικες δοκιμασιες και να ερθουν οι υγειονομικες, γιατι πολλοι απο τους 5τεις (εποχικοι-πολιτες) μπορει να εδωσαν να περασαν αλλα τελικα να μην πανε στην σχολη και να μεινουν εκει που ειναι... Απλα με καποιο τροπο οποιος ξερει μπορει να μας λεει αν αυτοι που κοπηκαν η δεν ηρθαν καν, αν ανηκουν στην προηγουμενη προκηρυξη!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Καλα αν ειναι απο τους 300 να κοβονται οι 76 τζαμπα περιμενουμε.Κατι μου βρωμαει ή οντως είναι όλοι κομαντο ή τους περνάνε αερα πατερα.
στην προηγουμενη προκυρηξη εφτασε μεχρι 1000+ και τωρα θα φτασει μεχρι 500;
Χαχαχα εγινε ρε...
στην προηγουμενη προκυρηξη εφτασε μεχρι 1000+ και τωρα θα φτασει μεχρι 500;
Χαχαχα εγινε ρε...
Παντως κ μενα με ενδιαφερει να μαθω... Γιατι ειμαι στους επιλαχοντες που δε πηραν απο την προηγουμενη προκυρηξη.
Μαγκες δεν χρειαζετε να ειναι καποιος κομαντο για να βγαλει αυτα τα αθληματα, εγω τα εβγαλα ανετοτατα κ παιζω μονο μπαλιτσα σε 5x5 οπως ολοι σας. μην σας βρομαει τπτ με τετοια ανεργεια που υπαρχει, δυσκολο ο καθενας μας να χανει τετοιες ευκαιριες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες