ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2012)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Γεια σας απολυτηριο θα εχω βγαλει κανα 15 ειμαι τριτεκνος και με lower. Εχω πιθανοτητες;:/
Γιαννης1212
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Γιαννης1212 »

Γεια σας, ειμαι 24 και εδωσα τελευταια φορα πανελλαδικες το 2008 Βγαζοντας λιγο πανο απο 10,000 μορια. Ο βαθμος απολυτηριου μου 13.1
και εχω lower. Υπαρχει περπιτωση εισαγωγης μου; Αν ναι η αιτιση που μπορω να κανω ειναι αυτη της 3ης κατηγοριας με απολυτηριο μονο, ισχυει το παλιο 10%; Τελος εχω μυωπια 2,5 βαθμων που δεν ξερω σε τι βαθμο οπτικης οξυτητας μεταφραζετε και αν ειναι οκ διορθωση με laser. Ενδιαφερομαι για πλοιαρχος η μηχανικος
Ευχαριστω.
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Γεια σας, ειμαι 18 ετων και εδωσα προσφατα πανελλαδικες και ο μεσος ορος μου ηταν 3.700 μορια τα οποια δεν μου αρκουν για το εμπορικο ναυτικο αλλα με το απολυτηριο τη ειδους σταδια πρεπει να ακουλουθησω για την εισαγωγη μου; Ευχαριστω
Μάντυ!

Δημοσίευση από Μάντυ! »

Θέλω να μπω με απολυτήριο το οποίο θα είναι γύρω στο 14 με 15, αλλά δυστυχώς δεν έχω κάποιο δίπλωμα αγγλικών. Υπάρχει καμία περίπτωση να με πάρουν;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

μιχαλης

Δημοσίευση από μιχαλης »

Ρε παιδια μπορεις να μπεις με απολιτιριο λικιου;
ΘΑΝΟΣ

Δημοσίευση από ΘΑΝΟΣ »

Ειμαι 25 εχω τελειωσει λογιστικη και τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις θελει να μπω στην σχολη μπορω ; Και πως γινετε ;
Αχιλλεας

Δημοσίευση από Αχιλλεας »

Καλημερα σας, μηπως μπωρει καποιος να μου πει αν μπορω να μπω στη σχολη με το απολυτηριο λυκειου, και πιοα δικαιωλογιτηκα χρειαζετε και γενικα την ολη διαδικασια.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Greek_Army »

ziogas191
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ziogas191 »

μιχαλης έγραψε:Ρε παιδια μπορεις να μπεις με απολιτιριο λικιου;

Απο οτι ξερω παλια γινοταν, τωρα γινεται παντως απο τις πανελληνιες.
ADIKIMENOS LIGO

Δημοσίευση από ADIKIMENOS LIGO »

ΕικόναΦετος οι κληθεντες ανακοινωθηκαν, και πραγματικα με το που βλεπω οτι ενας απο γενικο λυκειο να εχει βγαλει 14.200 και να εχω βγαλει 15+LOWER=16 επειδη το lower δινει 1000 μορια, περασε εκεινος επειδη ιτανε Πολυτεκνος, μα να ινε δινατον εγω προσωπικα νιωθω αδικιμενος για αυτες τις ειδικες Κατηγοριες επειδη πιο σοβαρο θα ηταν να εχεις καπιον στην οικογενοια αρρωστο και να μετραει παρα αυτου της τριτεκνιας και πολυτεκνιας. Αχ γιατι ειμαστε ματσο γιατι... (αυτο αφορα και εμενα γιατι και εγω εχω καπιον αρρωστο στιν οικογενια) ΕικόναΕικόναΕικόνα
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Οι αποφοιτοι των αεν υπηρετουν μετα στρατιοτικη θητεια; Επιπλεον οι απουσιες πως λειτουργουν; Ποσες μπαινουν την ημερα?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από D.Y.K »

νικος έγραψε:Οι αποφοιτοι των αεν υπηρετουν μετα στρατιοτικη θητεια; Επιπλεον οι απουσιες πως λειτουργουν; Ποσες μπαινουν την ημερα;

Ναι φυσικά και υπηρετούν την θητεία τους. Οι απόφοιτοι των ΑΕΝ υπηρετούν στο Πολεμικό Ναυτικό βάση νόμου. Καθημερινά είναι 6ωρο το μάθημα και οι απουσίες γράφονται κανονικά όταν λείπεις.(Το μάθημα των αγγλικών ΔΕΝ είναι υποχρεωτικό γι'αυτούς που έχουν δίπλωμα αγγλικών).

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης