ολο ***** ... Εφ οσον το απαγορευουν να μπαινει κανεις! Να το βγαζει και να μει ο πως εκανε και ο δημητρης... Τι απαγορευεται τοτε για παιρνουν λεφτα οι δικηγοροι και το κρατος... Ελεος! Ο παραλογος σε ολο το μεγαλειο!nic007 έγραψε:Παδια ετσι ειναι η ζωη. Αυτη. Οπως ακριβως την βλεπετε. Η προκυριξη λεει οχι (δεν ξερω ειλικρινα για ποιο λογο να μην εχεις τατουαζ) και δικαστικως σου λενε περνας...
σε αυτο ζουμε.
στο παραλογο.
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 27
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
και ακομα δεν εχεισ δει τιποτα. Γα. Σετα.nic007 έγραψε: Παδια ετσι ειναι η ζωη. Αυτη. Οπως ακριβως την βλεπετε. Η προκυριξη λεει οχι (δεν ξερω ειλικρινα για ποιο λογο να μην εχεις τατουαζ) και δικαστικως σου λενε περνας... Σε αυτο ζουμε. Στο παραλογο.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 37
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Σας παρακαλω επειδη εγω δεν ξερω απο αυτα εαν, γνωριζειι καποιος απο εσας κανεναν δικηγορο που να ασχολειται με αυτα τα ζητηματα?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
οταν εχει δεδικαστει ειναι τυπικο το δικαστιριο. Αν γινει για 1η φορα ναι... Δεν ειναι σιγουρο.asimike έγραψε:μην το δενεται σκηνι κορδωνι οτι θα το κερδιζατε το δικαστηριο...ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:τωρα τι να σου πω... Εχεις δικιο... Δεν εχω τατουαζ αλλα το ηξερα οτι γινεται... Θα απεριπταν φετος και μετα απο το δικαστ. Που θακενες θαμπαινες του χρονου.δημητρης25 έγραψε: Οχι φιλε μου δημητρη! Η προκηρυξη φετος λεει απαγορευονται τα τατουαζ. Εγω το εβγαλα με τροχο κ ψαλιδι κ μπαινουν αυτοι κανονικα τωρα μεσα;
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
αν το λες σε εμενα σε παω στοιχημα κατα 99 % ομως... Οτι εχω δει περισσοτερα απο εσενα.(σε θεματα υπηρεσικα-ενστολα κτλπ) καταρχην εγω το ηξερα οτι υπαρχουν τετοια θεματα που μπορεις να δικαωθεις... Και αν το ψαξεις καλα σιγουρα θα παρεις απαντηση οτι και τα παδια και κυριως κοριτσια που ειναι κατω του 1,70 εχουν δικαιωθει στο παρελθον σε σχετικα θεματα.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:και ακομα δεν εχεισ δει τιποτα. Γα. Σετα.nic007 έγραψε: Παδια ετσι ειναι η ζωη. Αυτη. Οπως ακριβως την βλεπετε. Η προκυριξη λεει οχι (δεν ξερω ειλικρινα για ποιο λογο να μην εχεις τατουαζ) και δικαστικως σου λενε περνας... Σε αυτο ζουμε. Στο παραλογο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
τα ξερω φιλος αυτα και πολλα αλλα, αλλα δεν ειναι της παρουσης.nic007 έγραψε:αν το λες σε εμενα σε παω στοιχημα κατα 99 % ομως... Οτι εχω δει περισσοτερα απο εσενα.(σε θεματα υπηρεσικα-ενστολα κτλπ) καταρχην εγω το ηξερα οτι υπαρχουν τετοια θεματα που μπορεις να δικαωθεις... Και αν το ψαξεις καλα σιγουρα θα παρεις απαντηση οτι και τα παδια και κυριως κοριτσια που ειναι κατω του 1,70 εχουν δικαιωθει στο παρελθον σε σχετικα θεματα.ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:και ακομα δεν εχεισ δει τιποτα. Γα. Σετα.nic007 έγραψε: Παδια ετσι ειναι η ζωη. Αυτη. Οπως ακριβως την βλεπετε. Η προκυριξη λεει οχι (δεν ξερω ειλικρινα για ποιο λογο να μην εχεις τατουαζ) και δικαστικως σου λενε περνας... Σε αυτο ζουμε. Στο παραλογο.
-
- Ταξίαρχος
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Ειχα τατουαζ κ το εβγαλα για την προκηρυξη. Αυτο ακουσα κ τα εχω παιξει! Ειναι δυνατον; Εχω που το εβγαλα γιατι να κινδυνευω απο το σημαδι που μου αφησε; Αθληματα ολα τα περναω, μορια εχω. Γιατι να γινετε αυτο; Γιατι εγραψαν οτι απαγορευεται;
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Εντάξει άμα το έβγαλες δεν θα έχεις πρόβλημα.
Έκανες κανονικά επέμβαση ή το κάλυψες με make-up;
...
Έκανες κανονικά επέμβαση ή το κάλυψες με make-up;

...
-
- Ταξίαρχος
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Οχι φιλε μου, κανονικα! Τροχο κ ψαλιδι! Δεν προλαβενα με laser κ δεν ειχα κ λεφτα για να ειμαι ειλικρινεις! Καταλαβαινεις καλυτερα τοτε! Μπραβο που τελειωσε θετικα για εσενα!
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
ποοοο αστα να πανε ρε Δημητρη σε καταλαβαινω απολυτα! Τρελη πικρα και ξενερα και με το δίκιο σου! Ελα μου ντε, γιατι αναφερουν οτι απαγορευεται; Εεεε ρε ποσα εχουμε να δουμε ακομα;δημητρης25 έγραψε:Οχι φιλε μου, κανονικα! Τροχο κ ψαλιδι! Δεν προλαβενα με laser κ δεν ειχα κ λεφτα για να ειμαι ειλικρινεις! Καταλαβαινεις καλυτερα τοτε! Μπραβο που τελειωσε θετικα για εσενα!
ΕΛΛΑΣ
-
- Ταξίαρχος
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Ενσταση κ αγιος ο θεος μετα φιλαρακι! Δεν θα με τρελανουν αυτοι!
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
εχει να γινει χαμος... αντισυνταγματικο η οχι... το τατουαζ απαγορευεται συμφωνα με την προκυρηξη...δημητρης25 έγραψε:Ενσταση κ αγιος ο θεος μετα φιλαρακι! Δεν θα με τρελανουν αυτοι!
- ILIAS KRITI
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 8
- Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
- Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Εγω εκανα τα χαρτια μου το 2008. με κοψανε για τατουαζ. το πηγα δικαστικα και δικαιωθικα. περασα ξανα γιατρους.22 με 24 σεπτεμβριου και 25 τα αθληματα. επειδη λοιπον πηγα και ξερω. σας ξαναλεω οτι η σειρα που περνουν τωρα ειναι ολοι για την ομαδα δι. ας. αν δεν ηταν σιγουρο δεν θα το ελεγα καθολου.
Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
Ηλια απο κρητη μ εκοψαν κ εμενα περυσι για τατου TI γινεται ς αυτην την περιπτωση
Επιτρέπονται τα τατουάζ;
απαγορευοταν και τοτε το τατουαζ... Ετσι αυστηρα! Οπως και σε αυτη τη προκυρηξη... ; γιατι αν ειναι ετσι. Οσοι κανουν ενσταση θα μπουν!ILIAS KRITI έγραψε: Εγω εκανα τα χαρτια μου το 2008. Με κοψανε για τατουαζ. Το πηγα δικαστικα και δικαιωθικα. Περασα ξανα γιατρους.22 με 24 σεπτεμβριου και 25 τα αθληματα. Επειδη λοιπον πηγα και ξερω. Σας ξαναλεω οτι η σειρα που περνουν τωρα ειναι ολοι για την ομαδα δι. Ας. Αν δεν ηταν σιγουρο δεν θα το ελεγα καθολου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες