Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από sta8hsss »

nic007 έγραψε:Παδια ετσι ειναι η ζωη. Αυτη. Οπως ακριβως την βλεπετε. Η προκυριξη λεει οχι (δεν ξερω ειλικρινα για ποιο λογο να μην εχεις τατουαζ) και δικαστικως σου λενε περνας...
σε αυτο ζουμε.
στο παραλογο.
ολο ***** ... Εφ οσον το απαγορευουν να μπαινει κανεις! Να το βγαζει και να μει ο πως εκανε και ο δημητρης... Τι απαγορευεται τοτε για παιρνουν λεφτα οι δικηγοροι και το κρατος... Ελεος! Ο παραλογος σε ολο το μεγαλειο!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

nic007 έγραψε: Παδια ετσι ειναι η ζωη. Αυτη. Οπως ακριβως την βλεπετε. Η προκυριξη λεει οχι (δεν ξερω ειλικρινα για ποιο λογο να μην εχεις τατουαζ) και δικαστικως σου λενε περνας... Σε αυτο ζουμε. Στο παραλογο.
και ακομα δεν εχεισ δει τιποτα. Γα. Σετα.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 37

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Σας παρακαλω επειδη εγω δεν ξερω απο αυτα εαν, γνωριζειι καποιος απο εσας κανεναν δικηγορο που να ασχολειται με αυτα τα ζητηματα?
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

asimike έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
δημητρης25 έγραψε: Οχι φιλε μου δημητρη! Η προκηρυξη φετος λεει απαγορευονται τα τατουαζ. Εγω το εβγαλα με τροχο κ ψαλιδι κ μπαινουν αυτοι κανονικα τωρα μεσα;
τωρα τι να σου πω... Εχεις δικιο... Δεν εχω τατουαζ αλλα το ηξερα οτι γινεται... Θα απεριπταν φετος και μετα απο το δικαστ. Που θακενες θαμπαινες του χρονου.
μην το δενεται σκηνι κορδωνι οτι θα το κερδιζατε το δικαστηριο...
οταν εχει δεδικαστει ειναι τυπικο το δικαστιριο. Αν γινει για 1η φορα ναι... Δεν ειναι σιγουρο.
nic007
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από nic007 »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
nic007 έγραψε: Παδια ετσι ειναι η ζωη. Αυτη. Οπως ακριβως την βλεπετε. Η προκυριξη λεει οχι (δεν ξερω ειλικρινα για ποιο λογο να μην εχεις τατουαζ) και δικαστικως σου λενε περνας... Σε αυτο ζουμε. Στο παραλογο.
αν το λες σε εμενα σε παω στοιχημα κατα 99 % ομως... Οτι εχω δει περισσοτερα απο εσενα.(σε θεματα υπηρεσικα-ενστολα κτλπ) καταρχην εγω το ηξερα οτι υπαρχουν τετοια θεματα που μπορεις να δικαωθεις... Και αν το ψαξεις καλα σιγουρα θα παρεις απαντηση οτι και τα παδια και κυριως κοριτσια που ειναι κατω του 1,70 εχουν δικαιωθει στο παρελθον σε σχετικα θεματα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

nic007 έγραψε:
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:
αν το λες σε εμενα σε παω στοιχημα κατα 99 % ομως... Οτι εχω δει περισσοτερα απο εσενα.(σε θεματα υπηρεσικα-ενστολα κτλπ) καταρχην εγω το ηξερα οτι υπαρχουν τετοια θεματα που μπορεις να δικαωθεις... Και αν το ψαξεις καλα σιγουρα θα παρεις απαντηση οτι και τα παδια και κυριως κοριτσια που ειναι κατω του 1,70 εχουν δικαιωθει στο παρελθον σε σχετικα θεματα.
τα ξερω φιλος αυτα και πολλα αλλα, αλλα δεν ειναι της παρουσης.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Ειχα τατουαζ κ το εβγαλα για την προκηρυξη. Αυτο ακουσα κ τα εχω παιξει! Ειναι δυνατον; Εχω που το εβγαλα γιατι να κινδυνευω απο το σημαδι που μου αφησε; Αθληματα ολα τα περναω, μορια εχω. Γιατι να γινετε αυτο; Γιατι εγραψαν οτι απαγορευεται;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 10

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εντάξει άμα το έβγαλες δεν θα έχεις πρόβλημα.
Έκανες κανονικά επέμβαση ή το κάλυψες με make-up;Εικόνα
...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Οχι φιλε μου, κανονικα! Τροχο κ ψαλιδι! Δεν προλαβενα με laser κ δεν ειχα κ λεφτα για να ειμαι ειλικρινεις! Καταλαβαινεις καλυτερα τοτε! Μπραβο που τελειωσε θετικα για εσενα!
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από asimike »

δημητρης25 έγραψε:Οχι φιλε μου, κανονικα! Τροχο κ ψαλιδι! Δεν προλαβενα με laser κ δεν ειχα κ λεφτα για να ειμαι ειλικρινεις! Καταλαβαινεις καλυτερα τοτε! Μπραβο που τελειωσε θετικα για εσενα!
ποοοο αστα να πανε ρε Δημητρη σε καταλαβαινω απολυτα! Τρελη πικρα και ξενερα και με το δίκιο σου! Ελα μου ντε, γιατι αναφερουν οτι απαγορευεται; Εεεε ρε ποσα εχουμε να δουμε ακομα;
ΕΛΛΑΣ
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Ενσταση κ αγιος ο θεος μετα φιλαρακι! Δεν θα με τρελανουν αυτοι!
sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

δημητρης25 έγραψε:Ενσταση κ αγιος ο θεος μετα φιλαρακι! Δεν θα με τρελανουν αυτοι!
εχει να γινει χαμος... αντισυνταγματικο η οχι... το τατουαζ απαγορευεται συμφωνα με την προκυρηξη...
Άβαταρ μέλους
ILIAS KRITI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Επάγγελμα: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΙΔ.ΦΡΟΥΡΟΣ

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από ILIAS KRITI »

Εγω εκανα τα χαρτια μου το 2008. με κοψανε για τατουαζ. το πηγα δικαστικα και δικαιωθικα. περασα ξανα γιατρους.22 με 24 σεπτεμβριου και 25 τα αθληματα. επειδη λοιπον πηγα και ξερω. σας ξαναλεω οτι η σειρα που περνουν τωρα ειναι ολοι για την ομαδα δι. ας. αν δεν ηταν σιγουρο δεν θα το ελεγα καθολου.

Η ΘΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ.. Η ΘΑ ΜΕ ΦΟΒΑΣΑΙ...
πανος

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

Δημοσίευση από πανος »

Ηλια απο κρητη μ εκοψαν κ εμενα περυσι για τατου TI γινεται ς αυτην την περιπτωση

sta8hsss
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Επιτρέπονται τα τατουάζ;

ILIAS KRITI έγραψε: Εγω εκανα τα χαρτια μου το 2008. Με κοψανε για τατουαζ. Το πηγα δικαστικα και δικαιωθικα. Περασα ξανα γιατρους.22 με 24 σεπτεμβριου και 25 τα αθληματα. Επειδη λοιπον πηγα και ξερω. Σας ξαναλεω οτι η σειρα που περνουν τωρα ειναι ολοι για την ομαδα δι. Ας. Αν δεν ηταν σιγουρο δεν θα το ελεγα καθολου.

απαγορευοταν και τοτε το τατουαζ... Ετσι αυστηρα! Οπως και σε αυτη τη προκυρηξη... ; γιατι αν ειναι ετσι. Οσοι κανουν ενσταση θα μπουν!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες