Τα μετρησες; Μπράβο ρε θηρίο. Βλέπω γεμίζεις τη μέρα σου δημιουργικά! Άντε και στην απογραφή του φόρουμ σου εύχομαι !GiorgosM82 έγραψε:μην γεμιζουμε τσαμπα σελιδες ειπε ο gpap με 1400 μηνυματα σε 5 μηνεςGpap95 έγραψε:Συνήθως ρωτάμε για αθλήματα εφόσον είμαστε επιτυχών, αλλιώς τι νόημα έχει; Εκτός αν ρώτησες απλά σαν απορία. Δεν έχω κάποιο θέμα μαζί σου απλά μη γεμίζουμε τσάμπα σελίδες.
Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 193
Δεν χρειαζεται μετρημα φαινοντε απο τους ποντους, αμα ειναι να παρεξηγηθεις το σβηνω το μνμ αραξεGpap95 έγραψε:Τα μετρησες; Μπράβο ρε θηρίο. Βλέπω γεμίζεις τη μέρα σου δημιουργικά! Άντε και στην απογραφή του φόρουμ σου εύχομαι !GiorgosM82 έγραψε:μην γεμιζουμε τσαμπα σελιδες ειπε ο gpap με 1400 μηνυματα σε 5 μηνεςGpap95 έγραψε:Συνήθως ρωτάμε για αθλήματα εφόσον είμαστε επιτυχών, αλλιώς τι νόημα έχει; Εκτός αν ρώτησες απλά σαν απορία. Δεν έχω κάποιο θέμα μαζί σου απλά μη γεμίζουμε τσάμπα σελίδες.

Δεν πάει πόντος ανα μήνυμα η αναλογία. Το έχουμε ξαναπεί αυτό. Όχι δε παρεξηγώ, όλα καλά αγορίναGiorgosM82 έγραψε:Δεν χρειαζεται μετρημα φαινοντε απο τους ποντους, αμα ειναι να παρεξηγηθεις το σβηνω το μνμ αραξε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 14, 2021 7:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απλή απορία ήταν ρε συ. Κ δεν ήταν επειδή είμαι σίγουρος για κάτι. Αλλο το είμαι αισιόδοξος κ αλλο μετά τους πίνακες τα βλέπουμε σοβαρά όλα αυτά. Υπομονή και ηρεμία ολοι μας.Gpap95 έγραψε:Συνήθως ρωτάμε για αθλήματα εφόσον είμαστε επιτυχών, αλλιώς τι νόημα έχει; Εκτός αν ρώτησες απλά σαν απορία. Δεν έχω κάποιο θέμα μαζί σου απλά μη γεμίζουμε τσάμπα σελίδες.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Παιδιά άμα έχετε την καλοσύνη πηγαίνοντας στα τμήματα για να καταθέσετε τα χαρτιά σας κάντε και μια ερώτηση στον αξιωματικό τι παίζει με τις συμμετοχές στην προκήρυξη και γράψτε μας και την πόλη την οποία είστε... Το λέω για να δούμε λίγο τι παίζει με τις συμμετοχές γιατί πολύ ησυχία υπάρχει. Το 19 άκουγες παντού για την προκήρυξηΜέσα στην εβδομάδα θα πάω να καταθέσω και εγώ στο τμήμα της γειτονιά μου στην Αθήνα και θα σας έχω νέα 👍👍
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 31
Παιδιά ας ηρεμήσουμε όλοι. Τλχστν εδώ θα είναι πιο αξιοκρατικα τα πράγματα όχι όπως στους εποπ...
Τι έγινε στους ΕΠΟΠ; Ειλικρινά δεν γνωρίζω...
Έπεσε το βύσμα του αιώνα.Xen93 έγραψε:Τι έγινε στους ΕΠΟΠ; Ειλικρινά δεν γνωρίζω...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
https://www.ieidiseis.gr/eidiseis/paixnidia-eksousias/97174/telika-den-bainei-panepistimiaki-astynomia-stin-asoee-ta-pseytika-ta-logia-ta-megala Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης οι πρώτοι 400.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 31
Ας περάσουμε και ας πάμε όπου μας πουν
Καλησπέρα ξέρει κανένας ποσά μόρια δίνει στο ecdl στα τρία πρώτα κεφαλαία;
Κατι ξέρουν. Ασοεε θα γίνει κόλαση. Δεν έχει campus. Είναι από τα πιο άρρωστα προπυργια των αναρχικών. Λογικό να κάνουν συμβιβασμούς.
Alexalex2020 έγραψε:Παιδιά άμα έχετε την καλοσύνη πηγαίνοντας στα τμήματα για να καταθέσετε τα χαρτιά σας κάντε και μια ερώτηση στον αξιωματικό τι παίζει με τις συμμετοχές στην προκήρυξη και γράψτε μας και την πόλη την οποία είστε... Το λέω για να δούμε λίγο τι παίζει με τις συμμετοχές γιατί πολύ ησυχία υπάρχει. Το 19 άκουγες παντού για την προκήρυξηΜέσα στην εβδομάδα θα πάω να καταθέσω και εγώ στο τμήμα της γειτονιά μου στην Αθήνα και θα σας έχω νέα 👍👍
Εμενα ακόμα δεν δέχονται ατομα, περιμενουμε τηλ 2 βδομαδες τωρα.. πως περιμενετε να υπαρχουν αιτησεις αφου καποια τμηματα δεν εχουν ξεκινησει καν .
Fouseki σε ποια περιοχή είσαι;Fousekis έγραψε:Alexalex2020 έγραψε:Παιδιά άμα έχετε την καλοσύνη πηγαίνοντας στα τμήματα για να καταθέσετε τα χαρτιά σας κάντε και μια ερώτηση στον αξιωματικό τι παίζει με τις συμμετοχές στην προκήρυξη και γράψτε μας και την πόλη την οποία είστε... Το λέω για να δούμε λίγο τι παίζει με τις συμμετοχές γιατί πολύ ησυχία υπάρχει. Το 19 άκουγες παντού για την προκήρυξηΜέσα στην εβδομάδα θα πάω να καταθέσω και εγώ στο τμήμα της γειτονιά μου στην Αθήνα και θα σας έχω νέα 👍👍
Εμενα ακόμα δεν δέχονται ατομα, περιμενουμε τηλ 2 βδομαδες τωρα.. πως περιμενετε να υπαρχουν αιτησεις αφου καποια τμηματα δεν εχουν ξεκινησει καν .
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
Fousekis έγραψε:Alexalex2020 έγραψε:Παιδιά άμα έχετε την καλοσύνη πηγαίνοντας στα τμήματα για να καταθέσετε τα χαρτιά σας κάντε και μια ερώτηση στον αξιωματικό τι παίζει με τις συμμετοχές στην προκήρυξη και γράψτε μας και την πόλη την οποία είστε... Το λέω για να δούμε λίγο τι παίζει με τις συμμετοχές γιατί πολύ ησυχία υπάρχει. Το 19 άκουγες παντού για την προκήρυξηΜέσα στην εβδομάδα θα πάω να καταθέσω και εγώ στο τμήμα της γειτονιά μου στην Αθήνα και θα σας έχω νέα 👍👍
Μη περιμενεις να ειδοποιησουν αυτοι, ξαναπηγαινε η ξαναπαρε τηλεφωνο... Καλως η κακως στην ελλαδα αν δεν πιεσεις καταστασεις ακρη δε βγαζεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες