Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

GiorgosM82 έγραψε:
Gpap95 έγραψε:Συνήθως ρωτάμε για αθλήματα εφόσον είμαστε επιτυχών, αλλιώς τι νόημα έχει; Εκτός αν ρώτησες απλά σαν απορία. Δεν έχω κάποιο θέμα μαζί σου απλά μη γεμίζουμε τσάμπα σελίδες.

μην γεμιζουμε τσαμπα σελιδες ειπε ο gpap με 1400 μηνυματα σε 5 μηνες ΕικόναΕικόναΕικόνα

Τα μετρησες; Μπράβο ρε θηρίο. Βλέπω γεμίζεις τη μέρα σου δημιουργικά! Άντε και στην απογραφή του φόρουμ σου εύχομαι !

GiorgosM82
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από GiorgosM82 »

Gpap95 έγραψε:
GiorgosM82 έγραψε:
Gpap95 έγραψε:Συνήθως ρωτάμε για αθλήματα εφόσον είμαστε επιτυχών, αλλιώς τι νόημα έχει; Εκτός αν ρώτησες απλά σαν απορία. Δεν έχω κάποιο θέμα μαζί σου απλά μη γεμίζουμε τσάμπα σελίδες.

μην γεμιζουμε τσαμπα σελιδες ειπε ο gpap με 1400 μηνυματα σε 5 μηνες ΕικόναΕικόναΕικόνα

Τα μετρησες; Μπράβο ρε θηρίο. Βλέπω γεμίζεις τη μέρα σου δημιουργικά! Άντε και στην απογραφή του φόρουμ σου εύχομαι !

Δεν χρειαζεται μετρημα φαινοντε απο τους ποντους, αμα ειναι να παρεξηγηθεις το σβηνω το μνμ αραξε Εικόνα

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

GiorgosM82 έγραψε:Δεν χρειαζεται μετρημα φαινοντε απο τους ποντους, αμα ειναι να παρεξηγηθεις το σβηνω το μνμ αραξε Εικόνα
Δεν πάει πόντος ανα μήνυμα η αναλογία. Το έχουμε ξαναπεί αυτό. Όχι δε παρεξηγώ, όλα καλά αγορίνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Ιουν 14, 2021 7:40 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 185

Δημοσίευση από Averoff13 »

Απλή απορία ήταν ρε συ. Κ δεν ήταν επειδή είμαι σίγουρος για κάτι. Αλλο το είμαι αισιόδοξος κ αλλο μετά τους πίνακες τα βλέπουμε σοβαρά όλα αυτά. Υπομονή και ηρεμία ολοι μας.

Alexalex2020
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Alexalex2020 »

Παιδιά άμα έχετε την καλοσύνη πηγαίνοντας στα τμήματα για να καταθέσετε τα χαρτιά σας κάντε και μια ερώτηση στον αξιωματικό τι παίζει με τις συμμετοχές στην προκήρυξη και γράψτε μας και την πόλη την οποία είστε... Το λέω για να δούμε λίγο τι παίζει με τις συμμετοχές γιατί πολύ ησυχία υπάρχει. Το 19 άκουγες παντού για την προκήρυξηΜέσα στην εβδομάδα θα πάω να καταθέσω και εγώ στο τμήμα της γειτονιά μου στην Αθήνα και θα σας έχω νέα 👍👍

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Politis1994 »

Παιδιά ας ηρεμήσουμε όλοι. Τλχστν εδώ θα είναι πιο αξιοκρατικα τα πράγματα όχι όπως στους εποπ...
Xen93
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Xen93 »

Τι έγινε στους ΕΠΟΠ; Ειλικρινά δεν γνωρίζω...
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Xen93 έγραψε:Τι έγινε στους ΕΠΟΠ; Ειλικρινά δεν γνωρίζω...
Έπεσε το βύσμα του αιώνα.

WURTH123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από WURTH123 »

https://www.ieidiseis.gr/eidiseis/paixnidia-eksousias/97174/telika-den-bainei-panepistimiaki-astynomia-stin-asoee-ta-pseytika-ta-logia-ta-megala Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου και Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης οι πρώτοι 400.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Politis1994 »

Ας περάσουμε και ας πάμε όπου μας πουν
Vogdanos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Vogdanos »

Καλησπέρα ξέρει κανένας ποσά μόρια δίνει στο ecdl στα τρία πρώτα κεφαλαία;
Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Κατι ξέρουν. Ασοεε θα γίνει κόλαση. Δεν έχει campus. Είναι από τα πιο άρρωστα προπυργια των αναρχικών. Λογικό να κάνουν συμβιβασμούς.
Fousekis
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 193

Δημοσίευση από Fousekis »

Alexalex2020 έγραψε:Παιδιά άμα έχετε την καλοσύνη πηγαίνοντας στα τμήματα για να καταθέσετε τα χαρτιά σας κάντε και μια ερώτηση στον αξιωματικό τι παίζει με τις συμμετοχές στην προκήρυξη και γράψτε μας και την πόλη την οποία είστε... Το λέω για να δούμε λίγο τι παίζει με τις συμμετοχές γιατί πολύ ησυχία υπάρχει. Το 19 άκουγες παντού για την προκήρυξηΜέσα στην εβδομάδα θα πάω να καταθέσω και εγώ στο τμήμα της γειτονιά μου στην Αθήνα και θα σας έχω νέα 👍👍

Εμενα ακόμα δεν δέχονται ατομα, περιμενουμε τηλ 2 βδομαδες τωρα.. πως περιμενετε να υπαρχουν αιτησεις αφου καποια τμηματα δεν εχουν ξεκινησει καν .

Averoff13
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Fousekis έγραψε:
Alexalex2020 έγραψε:Παιδιά άμα έχετε την καλοσύνη πηγαίνοντας στα τμήματα για να καταθέσετε τα χαρτιά σας κάντε και μια ερώτηση στον αξιωματικό τι παίζει με τις συμμετοχές στην προκήρυξη και γράψτε μας και την πόλη την οποία είστε... Το λέω για να δούμε λίγο τι παίζει με τις συμμετοχές γιατί πολύ ησυχία υπάρχει. Το 19 άκουγες παντού για την προκήρυξηΜέσα στην εβδομάδα θα πάω να καταθέσω και εγώ στο τμήμα της γειτονιά μου στην Αθήνα και θα σας έχω νέα 👍👍

Εμενα ακόμα δεν δέχονται ατομα, περιμενουμε τηλ 2 βδομαδες τωρα.. πως περιμενετε να υπαρχουν αιτησεις αφου καποια τμηματα δεν εχουν ξεκινησει καν .

Fouseki σε ποια περιοχή είσαι;

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από thomaskdal »

Fousekis έγραψε:

Μη περιμενεις να ειδοποιησουν αυτοι, ξαναπηγαινε η ξαναπαρε τηλεφωνο... Καλως η κακως στην ελλαδα αν δεν πιεσεις καταστασεις ακρη δε βγαζεις

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες