Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
dimitris_wolf
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από dimitris_wolf »

ΣΓΟΣ επειδη βλεπω εισαι μεσα στα πραγματα για συνοδος σκυλου ποσα μορια περιπου πανε?
SAVVAS

Δημοσίευση από SAVVAS »

Προτα π θεος γεροι να μαστε και ολα τ αλλα θα ρθουνε δεν σκαμε! Ελληνες ειμαστε! Καλη επυτιχια στα ελληνοπουλα! ¨) μονιμος οταν θα γινεις παιρνεις ευθηνη δεν ειναι μοναηα μια δουλιᨨ)
Ελευθερία

Δημοσίευση από Ελευθερία »

Άντε παιδιά 3 και σήμερα.
ΚΟΥΡΑΓΙΟ Εικόνα
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Kostas13 »

Οι δοκιμασιες για αεροπορια θα γινουν αθηνα μονο; Ξερει κανεις;
eleni
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από eleni »

Kostas13 έγραψε:Οι δοκιμασιες για αεροπορια θα γινουν αθηνα μονο; Ξερει κανεις;

Ναι, μόνο Αθήνα!
antonios 302

Δημοσίευση από antonios 302 »

Καλιμερα παιδια μιπος ξερι κανεις ποσα μορια θελι ειδικοτιτα τραυματιοφορεας.

ALEX1990
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από ALEX1990 »

Καλημερααα σααας! μια καινουρια μερα ξεκιναει!(βοχερη) φιλε κωστα13 (εισαι και παναθαΕικόνα) τα ψυχοτεχνικα θα γινουν στην 128 σετη ακτης και λητους 1 καβουρι αττικης οσον αφορα τα υγειονομικα στο γνα και οι δοκιμασιες στη ς. ι στο τατοι

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Kostas13 »

ALEX1990 έγραψε:Καλημερααα σααας! Μια καινουρια μερα ξεκιναει!(βοχερη) φιλε κωστα13 (εισαι και παναθαΕικόνα) τα ψυχοτεχνικα θα γινουν στην 128 σετη ακτης και λητους 1 καβουρι αττικης οσον αφορα τα υγειονομικα στο γνα και οι δοκιμασιες στη ς. Ι στο τατοι

μας μαμησαν την ψυχολογια. Θα τρεχουμε αθηνα ρε γμτ;
sakis

Δημοσίευση από sakis »

Για τη συνεχεια θα πει ο αρηθμος ατομων ανα ειδηκοτιτα συν το 50 τα εκετο μονο
ALEX1990

Kostas13 έγραψε:
ALEX1990 έγραψε: Καλημερααα σααας! Μια καινουρια μερα ξεκιναει!(βοχερη) φιλε κωστα13 (εισαι και παναθαΕικόνα) τα ψυχοτεχνικα θα γινουν στην 128 σετη ακτης και λητους 1 καβουρι αττικης οσον αφορα τα υγειονομικα στο γνα και οι δοκιμασιες στη ς. Ι στο τατοι

μας μαμησαν την ψυχολογια. Θα τρεχουμε αθηνα ρε γμτ;
εγω τα εχω ξαναπερασει Αρα δεν πολυμασαω...
ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ΕΠΟΠ »

Τους ριξανε κλειδωμα τους αλλους στου στρατου το θεμα, ριχνανε κατι μπαρουφεσ... αντε παιδια καλη υπομονη εδω σε εμασ... καλη επιτυχια μας, κ δεν θα αφησουμε κανεναν να μας παρη την θεση
χρηστοσ

Δημοσίευση από χρηστοσ »

Νομιζεις φιλε εποπ που δεν θα αφησεις... Καραδωκουμε να ξερεις
σμηνιας

Δημοσίευση από σμηνιας »

ALEX1990 έγραψε:
D.Y.K έγραψε:
ALEX1990 έγραψε:dyk μπορω να περασω αθληματα εφοσον ειμαι ΚΕΕΔ; Γινεται; Αν γνωριζεις φιλε πες μου σε παρακαλω!

Ναι φίλε μου φυσικά και γίνεται.
Η μονάδα σου υποχρεούται να σου δώσει φύλλο πορείας (εφόσον τους ενημερώσεις έγκαιρα) για να συμμετάσχεις στις επιλογικές διαδικασίες (Ψυχοτεχνικά, αθλητικά, ιατρικά)
και κατι αλλο φιλε... Τωρα βγαινω λιγο εκτος αλλα αν γνωριζεις θα ηταν το καλυτερο. Εγω παρουσιαζομαι πευκο 9/2 εαν ειμαι επιλαχον Θα κανω αυτο που ειπες Πιο πανω δλδ φυλλο πορειας και παω να δωδω (αν ειμαι επιλαχον θα το δηλωσω λογικα την πρωτη μερα σωστα;) αλλα εαν ειμαι επιτυχον Θα παρουσιαστω παλι ΚΕΕΔ ; Θα ειναι Χαζομαρα μονο απο θεμα ρουχων... Τα χακι στην αεροπορια τα δεχονται; Ακομα δεν εχω κανει αγορες μονο και μονο για αυτο...
οχι δεν τα δεχονται
ALEX1990

σμηνιας έγραψε:
ALEX1990 έγραψε:
D.Y.K έγραψε:
ALEX1990 έγραψε:dyk μπορω να περασω αθληματα εφοσον ειμαι ΚΕΕΔ; Γινεται; Αν γνωριζεις φιλε πες μου σε παρακαλω!

Ναι φίλε μου φυσικά και γίνεται.
Η μονάδα σου υποχρεούται να σου δώσει φύλλο πορείας (εφόσον τους ενημερώσεις έγκαιρα) για να συμμετάσχεις στις επιλογικές διαδικασίες (Ψυχοτεχνικά, αθλητικά, ιατρικά)
και κατι αλλο φιλε... Τωρα βγαινω λιγο εκτος αλλα αν γνωριζεις θα ηταν το καλυτερο. Εγω παρουσιαζομαι πευκο 9/2 εαν ειμαι επιλαχον Θα κανω αυτο που ειπες Πιο πανω δλδ φυλλο πορειας και παω να δωδω (αν ειμαι επιλαχον θα το δηλωσω λογικα την πρωτη μερα σωστα;) αλλα εαν ειμαι επιτυχον Θα παρουσιαστω παλι ΚΕΕΔ ; Θα ειναι Χαζομαρα μονο απο θεμα ρουχων... Τα χακι στην αεροπορια τα δεχονται; Ακομα δεν εχω κανει αγορες μονο και μονο για αυτο...
οχι δεν τα δεχονται
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ; ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΠΕΥΚΟ Η ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΟΠ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΕΕΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ (ΑΝ ΠΕΡΑΣΩ)
ΣΓΟΣ

Δημοσίευση από ΣΓΟΣ »

Προς Αωτωνιος 302 Η Ειδικοτητα σου 255 περιπου οι επιλαχοντες
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες