Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
-
dimitris_wolf
- Δεκανέας - Έφεδρος

- Posts in topic: 18
ΣΓΟΣ επειδη βλεπω εισαι μεσα στα πραγματα για συνοδος σκυλου ποσα μορια περιπου πανε?
-
SAVVAS
Προτα π θεος γεροι να μαστε και ολα τ αλλα θα ρθουνε δεν σκαμε! Ελληνες ειμαστε! Καλη επυτιχια στα ελληνοπουλα! ¨) μονιμος οταν θα γινεις παιρνεις ευθηνη δεν ειναι μοναηα μια δουλιᨨ)
Οι δοκιμασιες για αεροπορια θα γινουν αθηνα μονο; Ξερει κανεις;
Kostas13 έγραψε:Οι δοκιμασιες για αεροπορια θα γινουν αθηνα μονο; Ξερει κανεις;
Ναι, μόνο Αθήνα!
-
antonios 302
Καλιμερα παιδια μιπος ξερι κανεις ποσα μορια θελι ειδικοτιτα τραυματιοφορεας.
-
ALEX1990
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 79
Καλημερααα σααας! μια καινουρια μερα ξεκιναει!(βοχερη) φιλε κωστα13 (εισαι και παναθα
) τα ψυχοτεχνικα θα γινουν στην 128 σετη ακτης και λητους 1 καβουρι αττικης οσον αφορα τα υγειονομικα στο γνα και οι δοκιμασιες στη ς. ι στο τατοι
) τα ψυχοτεχνικα θα γινουν στην 128 σετη ακτης και λητους 1 καβουρι αττικης οσον αφορα τα υγειονομικα στο γνα και οι δοκιμασιες στη ς. ι στο τατοιΑποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)
ALEX1990 έγραψε:Καλημερααα σααας! Μια καινουρια μερα ξεκιναει!(βοχερη) φιλε κωστα13 (εισαι και παναθα) τα ψυχοτεχνικα θα γινουν στην 128 σετη ακτης και λητους 1 καβουρι αττικης οσον αφορα τα υγειονομικα στο γνα και οι δοκιμασιες στη ς. Ι στο τατοι
μας μαμησαν την ψυχολογια. Θα τρεχουμε αθηνα ρε γμτ;
-
sakis
Για τη συνεχεια θα πει ο αρηθμος ατομων ανα ειδηκοτιτα συν το 50 τα εκετο μονο
-
ALEX1990

εγω τα εχω ξαναπερασει Αρα δεν πολυμασαω...Kostas13 έγραψε:ALEX1990 έγραψε: Καλημερααα σααας! Μια καινουρια μερα ξεκιναει!(βοχερη) φιλε κωστα13 (εισαι και παναθα) τα ψυχοτεχνικα θα γινουν στην 128 σετη ακτης και λητους 1 καβουρι αττικης οσον αφορα τα υγειονομικα στο γνα και οι δοκιμασιες στη ς. Ι στο τατοι
μας μαμησαν την ψυχολογια. Θα τρεχουμε αθηνα ρε γμτ;
-
ΕΠΟΠ
Τους ριξανε κλειδωμα τους αλλους στου στρατου το θεμα, ριχνανε κατι μπαρουφεσ... αντε παιδια καλη υπομονη εδω σε εμασ... καλη επιτυχια μας, κ δεν θα αφησουμε κανεναν να μας παρη την θεση
-
χρηστοσ
Νομιζεις φιλε εποπ που δεν θα αφησεις... Καραδωκουμε να ξερεις
-
σμηνιας
οχι δεν τα δεχονταιALEX1990 έγραψε:και κατι αλλο φιλε... Τωρα βγαινω λιγο εκτος αλλα αν γνωριζεις θα ηταν το καλυτερο. Εγω παρουσιαζομαι πευκο 9/2 εαν ειμαι επιλαχον Θα κανω αυτο που ειπες Πιο πανω δλδ φυλλο πορειας και παω να δωδω (αν ειμαι επιλαχον θα το δηλωσω λογικα την πρωτη μερα σωστα;) αλλα εαν ειμαι επιτυχον Θα παρουσιαστω παλι ΚΕΕΔ ; Θα ειναι Χαζομαρα μονο απο θεμα ρουχων... Τα χακι στην αεροπορια τα δεχονται; Ακομα δεν εχω κανει αγορες μονο και μονο για αυτο...D.Y.K έγραψε:ALEX1990 έγραψε:dyk μπορω να περασω αθληματα εφοσον ειμαι ΚΕΕΔ; Γινεται; Αν γνωριζεις φιλε πες μου σε παρακαλω!
Ναι φίλε μου φυσικά και γίνεται.
Η μονάδα σου υποχρεούται να σου δώσει φύλλο πορείας (εφόσον τους ενημερώσεις έγκαιρα) για να συμμετάσχεις στις επιλογικές διαδικασίες (Ψυχοτεχνικά, αθλητικά, ιατρικά)
-
ALEX1990

ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ; ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΠΕΥΚΟ Η ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΝ ΕΠΟΠ; ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΕΕΔ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ (ΑΝ ΠΕΡΑΣΩ)σμηνιας έγραψε:οχι δεν τα δεχονταιALEX1990 έγραψε:και κατι αλλο φιλε... Τωρα βγαινω λιγο εκτος αλλα αν γνωριζεις θα ηταν το καλυτερο. Εγω παρουσιαζομαι πευκο 9/2 εαν ειμαι επιλαχον Θα κανω αυτο που ειπες Πιο πανω δλδ φυλλο πορειας και παω να δωδω (αν ειμαι επιλαχον θα το δηλωσω λογικα την πρωτη μερα σωστα;) αλλα εαν ειμαι επιτυχον Θα παρουσιαστω παλι ΚΕΕΔ ; Θα ειναι Χαζομαρα μονο απο θεμα ρουχων... Τα χακι στην αεροπορια τα δεχονται; Ακομα δεν εχω κανει αγορες μονο και μονο για αυτο...D.Y.K έγραψε:ALEX1990 έγραψε:dyk μπορω να περασω αθληματα εφοσον ειμαι ΚΕΕΔ; Γινεται; Αν γνωριζεις φιλε πες μου σε παρακαλω!
Ναι φίλε μου φυσικά και γίνεται.
Η μονάδα σου υποχρεούται να σου δώσει φύλλο πορείας (εφόσον τους ενημερώσεις έγκαιρα) για να συμμετάσχεις στις επιλογικές διαδικασίες (Ψυχοτεχνικά, αθλητικά, ιατρικά)
-
ΣΓΟΣ
Προς Αωτωνιος 302 Η Ειδικοτητα σου 255 περιπου οι επιλαχοντες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης