ΕΛΕΓΑΝ έγραψε:Ρε παιδες απο περιεργια τα αθληματα δινοντε ολα μαζι; Η σε χωριστες μερες; Απορω πεντε μερες τι θα μας εξεταζουν τοσο πολυ; Και δευτερον τρεχουμε σε ταπητα η σε χορτο; Μιλαω για αεροπορια !
Τα αθλήματα είναι μόνο μία μέρα - η 5η και τελευταία. Οι δύο πρώτες είναι ψυχοτεχνικά, και οι επόμενες δύο υγιεινομικά.
Τρέχουμε σε γήπεδο κανονικό (εντός της έκτασης της Σχολής Ικάρων) με καλής ποιότητας τάπητα. Οταν τρέξαμε εμείς ήταν λίγο βρεγμένος (λόγω βροχής το περασμένο βράδυ) σε μερικά σημεία αλλά δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα.
SGT έγραψε:Βοηθεια! Δινω αθληματα αεροπορια και εχω κρισιμες ερωτησεις! Στη σφαιρα σε αφηνουν να ριξεις δοκιμαστικες η οι ριψεις μετρανε κατευθειαν; Επισης εχουν ακυρα και εγκυρα στη σφαιρα και στο μηκος; Στο μηκος πατας πανω στη βαλβιδα και πεφτεις η οπου βρει το ποδι σου; Σας παρακαλω ας μου απαντησει καποιοσ...
1) Δεν υπάρχουν άκυρα/έγκυρα στο μήκος. Μετράνε από εκεί που πατάς πριν κάνεις το άλμα.
Οσον αφορά τη σφαίρα: Δεν πρέπει να πατήσεις έξω από τον κύκλο πριν ρίξεις τη σφαίρα - νομίζω πως είναι ο μονος κανόνας. Για σιγουριά ρώτα τους όταν πας.
2) Αν τους ζητήσεις ίσως σε αφήσουν να ρίξεις δοκιμαστικά τη σφαίρα (δεν έτυχε να το ζητήσει κανένας στην ομάδα μου).
ΕΛΕΓΑΝ έγραψε:Τελευταια μερα τι ωρα ξεμπερδεψες; Για τα αεροπορικα μην την πατησουμε ! Και κοψανε ατομα στο χιλιαρι;
Οπως είπα και στον άλλο φίλο γύρω στις 11.30 τελειώσαμε και φύγαμε από τη Σχολή Ικάρων. Στο χιλιάρι κόβονται πολλά παιδιά γιατί δεν καταφέρνουν να τερματίσουν εμπρόθεσμα. Ενα ποσοστό 30-35% πάνω κάτω είναι επιτυχόντες κάθε μέρα με βάση την εμπειρία της περασμένης εβδομάδας.
SGT έγραψε:Βοηθεια! Δινω αθληματα αεροπορια και εχω κρισιμες ερωτησεις! Στη σφαιρα σε αφηνουν να ριξεις δοκιμαστικες η οι ριψεις μετρανε κατευθειαν; Επισης εχουν ακυρα και εγκυρα στη σφαιρα και στο μηκος; Στο μηκος πατας πανω στη βαλβιδα και πεφτεις η οπου βρει το ποδι σου; Σας παρακαλω ας μου απαντησει καποιοσ...
1) Δεν υπάρχουν άκυρα/έγκυρα στο μήκος. Μετράνε από εκεί που πατάς πριν κάνεις το άλμα.
Οσον αφορά τη σφαίρα: Δεν πρέπει να πατήσεις έξω από τον κύκλο πριν ρίξεις τη σφαίρα - νομίζω πως είναι ο μονος κανόνας. Για σιγουριά ρώτα τους όταν πας.
2) Αν τους ζητήσεις ίσως σε αφήσουν να ρίξεις δοκιμαστικά τη σφαίρα (δεν έτυχε να το ζητήσει κανένας στην ομάδα μου).
ετυχε σε μενα! Μπορεις! Μια φορα βεβαια... Αλλα μπορεις!