Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από insomniacgr »

ΕΛΕΓΑΝ έγραψε:Ρε παιδες απο περιεργια τα αθληματα δινοντε ολα μαζι; Η σε χωριστες μερες; Απορω πεντε μερες τι θα μας εξεταζουν τοσο πολυ; Και δευτερον τρεχουμε σε ταπητα η σε χορτο; Μιλαω για αεροπορια !

Τα αθλήματα είναι μόνο μία μέρα - η 5η και τελευταία. Οι δύο πρώτες είναι ψυχοτεχνικά, και οι επόμενες δύο υγιεινομικά.

Τρέχουμε σε γήπεδο κανονικό (εντός της έκτασης της Σχολής Ικάρων) με καλής ποιότητας τάπητα. Οταν τρέξαμε εμείς ήταν λίγο βρεγμένος (λόγω βροχής το περασμένο βράδυ) σε μερικά σημεία αλλά δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό πρόβλημα.
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

PIGKOYINOS έγραψε:Ελεος αν ισχυει τετοιο πραγμα στην αεροπορια θα βελαξουμε. Μετα απο ολα τα αθληματα θα μας ΄βαλουν χιλιαρι; Ελεος

Το 1000άρι είναι καλύτερα να βρίσκεται τελευταίο και σωστά το έχουν έτσι.
ΚΑΤΖΚΙ

Δημοσίευση από ΚΑΤΖΚΙ »

Στο ναυτικο γιατι εχει 2 ημερες αθληματα; Ξερει κανεισ; Θα ειναι 6ημερεσ.2υγειονομικα,2ψυχοτεχνικα,2αθληματα.
ΕΛΕΓΑΝ

Δημοσίευση από ΕΛΕΓΑΝ »

insomniacgr έγραψε:
PIGKOYINOS έγραψε:Ελεος αν ισχυει τετοιο πραγμα στην αεροπορια θα βελαξουμε. Μετα απο ολα τα αθληματα θα μας ΄βαλουν χιλιαρι; Ελεος

ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΩΣΤΟΣ; ΤΗ ΕΙΔΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ; Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ;

ΕΛΕΓΑΝ

Δημοσίευση από ΕΛΕΓΑΝ »

Τελευταια μερα τι ωρα ξεμπερδεψες; για τα αεροπορικα μην την πατησουμε ! και κοψανε ατομα στο χιλιαρι;
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 81

Δημοσίευση από kostaslou »

katzki ειναι 2 μερες ωστε να μν κουραστουμε αν τα καναμε ολα σε μια μερα. Λογικα την δυτερη θα ειναι το 1000αρι
ΚΑΤΖΚΙ

Δημοσίευση από ΚΑΤΖΚΙ »

Εσυ ποτε δινεις κοστασλου; Εγω θα ειμαι 8του μηνος σκαραμαγκα.

kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

Λοιπον...3-4 δινω υγειονομικες,5-8 ψυχοτεχνικα,9-10 αθλητικες! Ναυτικο παντα
sgt
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sgt »

insomniacgr έγραψε:
SGT έγραψε:Βοηθεια! Δινω αθληματα αεροπορια και εχω κρισιμες ερωτησεις! Στη σφαιρα σε αφηνουν να ριξεις δοκιμαστικες η οι ριψεις μετρανε κατευθειαν; Επισης εχουν ακυρα και εγκυρα στη σφαιρα και στο μηκος; Στο μηκος πατας πανω στη βαλβιδα και πεφτεις η οπου βρει το ποδι σου; Σας παρακαλω ας μου απαντησει καποιοσ...

1) Δεν υπάρχουν άκυρα/έγκυρα στο μήκος. Μετράνε από εκεί που πατάς πριν κάνεις το άλμα.

Οσον αφορά τη σφαίρα: Δεν πρέπει να πατήσεις έξω από τον κύκλο πριν ρίξεις τη σφαίρα - νομίζω πως είναι ο μονος κανόνας. Για σιγουριά ρώτα τους όταν πας.

2) Αν τους ζητήσεις ίσως σε αφήσουν να ρίξεις δοκιμαστικά τη σφαίρα (δεν έτυχε να το ζητήσει κανένας στην ομάδα μου).

sgt
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sgt »

Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες ινσομνια! τι ωρα περιπου τελειωσατε απο αθληματα; εισασταν πολλα ατομα;
kostaslou
Λοχαγός
Λοχαγός

ΚΑΤΖΚΙ έγραψε: Εσυ ποτε δινεις κοστασλου; Εγω θα ειμαι 8του μηνος σκαραμαγκα.
8 του μηνος ξεκινας υγειονομικες ε?
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

ΕΛΕΓΑΝ έγραψε:
insomniacgr έγραψε:

ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΩΣΤΟΣ; ΤΗ ΕΙΔΚΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ; Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ;

Eίμαι για Διοικητικός Σρατολογικού. Τα πέρασα όλα άνετα, περιμένω όμως τους πίνακες επιτυχόντων 31/3. Την σειρά των αθλήμάτων την έγραψα λίγο παραπάνω Εικόνα
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

sgt έγραψε:Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες ινσομνια! Τι ωρα περιπου τελειωσατε απο αθληματα; Εισασταν πολλα ατομα;

Με τα αθλήματα απ'ότι θυμάμαι είχαμε τελειώσει κάπου στις 11.30. Ήμασταν 55 άτομα.
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

ΕΛΕΓΑΝ έγραψε:Τελευταια μερα τι ωρα ξεμπερδεψες; Για τα αεροπορικα μην την πατησουμε ! Και κοψανε ατομα στο χιλιαρι;

Οπως είπα και στον άλλο φίλο γύρω στις 11.30 τελειώσαμε και φύγαμε από τη Σχολή Ικάρων. Στο χιλιάρι κόβονται πολλά παιδιά γιατί δεν καταφέρνουν να τερματίσουν εμπρόθεσμα. Ενα ποσοστό 30-35% πάνω κάτω είναι επιτυχόντες κάθε μέρα με βάση την εμπειρία της περασμένης εβδομάδας.
@@

Δημοσίευση από @@ »

sgt έγραψε:
insomniacgr έγραψε:
SGT έγραψε:Βοηθεια! Δινω αθληματα αεροπορια και εχω κρισιμες ερωτησεις! Στη σφαιρα σε αφηνουν να ριξεις δοκιμαστικες η οι ριψεις μετρανε κατευθειαν; Επισης εχουν ακυρα και εγκυρα στη σφαιρα και στο μηκος; Στο μηκος πατας πανω στη βαλβιδα και πεφτεις η οπου βρει το ποδι σου; Σας παρακαλω ας μου απαντησει καποιοσ...

1) Δεν υπάρχουν άκυρα/έγκυρα στο μήκος. Μετράνε από εκεί που πατάς πριν κάνεις το άλμα.

Οσον αφορά τη σφαίρα: Δεν πρέπει να πατήσεις έξω από τον κύκλο πριν ρίξεις τη σφαίρα - νομίζω πως είναι ο μονος κανόνας. Για σιγουριά ρώτα τους όταν πας.

2) Αν τους ζητήσεις ίσως σε αφήσουν να ρίξεις δοκιμαστικά τη σφαίρα (δεν έτυχε να το ζητήσει κανένας στην ομάδα μου).

ετυχε σε μενα! Μπορεις! Μια φορα βεβαια... Αλλα μπορεις!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες