Βάσεις/Μόρια και κριτήρια για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
BilD 2770 έχω φίλε και αν μας δώσουν και επιπλέον μόρια επειδή είμαστε Οβα γιατί έτσι μας είπαν τότε ανεβαίνω κι άλλο! Και επειδή και γω ξέρω πως δεν θα αλλάξει κάτι στην προκήρυξη βλέπω την βάση πολύ χαμηλά! Και άσε τους άλλους να κελαηδάνε ότι θα αλλάξει κάτι!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Παιδια καλησπερα! Σκεφτείτε ότι στην προκήρυξη ΕΦ19 ήταν κοντά στα 2500 και είχε να βγάλει τέτοιον διαγωνισμό δέκα χρόνια! Μετά προέκυψαν και οι προκηρύξεις με ΣΦ όποτε πήγαν και εκεί αρκετά άτομα! Θεωρώ ότι η βάση δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο πιστεύουν κάποιοι εδώ μέσα. Από ότι ακούω δεν έχει και πολύ μεγάλη ζήτηση τέτοιου είδους προκήρυξη ειδικά από πτυχιούχους. Μην τρελαίνεστε
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 133
Δεν ξερω τι θα γινει. Απλα δεν θελω να μπουν.Gouleasss94 έγραψε:εσυ δν έλεγες οτι θα μπουν ;Charlie Harper 13 έγραψε:Δεν μπαινουν δεν μπαινουν.Guardian7 έγραψε:Το θεμα ειναι να δικαιωθεις στη μοριοδοτηση, διοτι αμα μπουν πτυχια θα χορεψουμε τσαμικο!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Ποιος σοβαρος πτυχιουχος με προοπτικες στον κλαδο του θα κανει χαρτια για ειδικος φρουρος. Απλα καπιοι με αστεια πτυχια θα κανουν αν μπουν που δεν μπορουν να βρουν δουλεια.ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ έγραψε:Παιδια καλησπερα! Σκεφτείτε ότι στην προκήρυξη ΕΦ19 ήταν κοντά στα 2500 και είχε να βγάλει τέτοιον διαγωνισμό δέκα χρόνια! Μετά προέκυψαν και οι προκηρύξεις με ΣΦ όποτε πήγαν και εκεί αρκετά άτομα! Θεωρώ ότι η βάση δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο πιστεύουν κάποιοι εδώ μέσα. Από ότι ακούω δεν έχει και πολύ μεγάλη ζήτηση τέτοιου είδους προκήρυξη ειδικά από πτυχιούχους. Μην τρελαίνεστε
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Πρωσοπικα βλεπω 2300 βαση α 2500 βαση β. Εσυ ποσο πιστευεις;Kallimaxos511 έγραψε:BilD 2770 έχω φίλε και αν μας δώσουν και επιπλέον μόρια επειδή είμαστε Οβα γιατί έτσι μας είπαν τότε ανεβαίνω κι άλλο! Και επειδή και γω ξέρω πως δεν θα αλλάξει κάτι στην προκήρυξη βλέπω την βάση πολύ χαμηλά! Και άσε τους άλλους να κελαηδάνε ότι θα αλλάξει κάτι!
-
Και εγώ θεωρώ η βάση θα είναι γύρο στα 2300-2500. Ρε παιδια επειδή έχω μπερδευτεί στην Α και Β κατηγορία ποιοι κατατάσσονται;
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Α κατηγορια γελ και μπορουν να δηλωσουν και απο επαλ Β επαλ και οτι αλλο μπορει να παρει μερος δες την προκηρυξη του '19 που τα λεει ολα.ΑΝΘΛΓΟΣ ΚΔ έγραψε:Και εγώ θεωρώ η βάση θα είναι γύρο στα 2300-2500.Ρε παιδια επειδή έχω μπερδευτεί στην Α και Β κατηγορία ποιοι κατατάσσονται;
-
Με 2810 λέτε έχω ελπίδες; Από Γελ
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
Εισαι μεσα με τα δεδομενα του '19.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 9
Μαγκες οσοι εχετε πτυχια μην μασατε θα μοριοδοτηθουν και θα μπειτε ολοι. Αν αλλαξουν τα ορι θα μπω και εγω αλλα θα δουμε με το φεκ
- ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ -
Γνώμη για πιθανότητα με 2640 στην κατηγορία Α
(Μακάρι να μοριοδοτηθούν τα πτυχία γιατί έχω Πολυτεχνείο) ...
Επίσης μήπως δεν μοριοδοτηθούν τα διπλώματα μηχανής αυτοκινήτου κτλπ; Γιατί δεν έχει αναφερθεί κάπου... Τη γνώμη μου λέω έτσι...
Επίσης μήπως δεν μοριοδοτηθούν τα διπλώματα μηχανής αυτοκινήτου κτλπ; Γιατί δεν έχει αναφερθεί κάπου... Τη γνώμη μου λέω έτσι...
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 45
Μέσα θα είναι αυτά.spyros94 έγραψε:Γνώμη για πιθανότητα με 2640 στην κατηγορία Α
Καλησπέρα παιδιά είμαι καινούργιος στο νήμα. Με 3100 είμαι μέσα; Έχω και πτυχίο μαθηματικών.
Καλή επιτυχία σε όλους μακάρι να βάλουν πτυχία μέσα. Να φύγει το παλιό σύστημα Με της ειδικές δυνάμεις να μπουν έξυπνα παιδιά μέσα με γνώση χωρίς τραμπουκοσμους και μάγκια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης