Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Καλημέρα σε όλους με υγεία και υπομονή λίγο έμεινε μπράβο σε όλους όσους δίνουν έγκυρες πληροφορίες!
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Κι γω τα ιδια , μακαρι να πανε ολα καλα παιδια σε ολους.65 επιλαχων
Καλημέρα μάγκες με την λογική όποιος είναι 1053 και κάτω δεν έχει να φοβάται κάτι εφόσον είναι 147 ενστάσεις που δεν είναι σίγουρο αν όλες είναι από επιλαχών αλλά και πάλι ποτέ δεν περνάνε όλες οι ενστάσεις πάντα πέρναγε ένα 30-40% ωστόσο άντε να υπάρξει μεταβολή 40 50 θέσεις μαξ ηρεμία Όχι άγχος καφεδαρα σήμερα έχει ωραίο καιρό κάντε 2 αντε 3 προπονήσεις ακόμα και τέλος !
Slade7 έγραψε:Καλημέρα μάγκες με την λογική όποιος είναι 1053 και κάτω δεν έχει να φοβάται κάτι εφόσον είναι 147 ενστάσεις που δεν είναι σίγουρο αν όλες είναι από επιλαχών αλλά και πάλι ποτέ δεν περνάνε όλες οι ενστάσεις πάντα πέρναγε ένα 30-40% ωστόσο άντε να υπάρξει μεταβολή 40 50 θέσεις μαξ ηρεμία Όχι άγχος καφεδαρα σήμερα έχει ωραίο καιρό κάντε 2 αντε 3 προπονήσεις ακόμα και τέλος !
Επίσης μπορεί να είναι και από Β γκρουπ κάποιες ξέχασα να συμπληρώσω
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 47
Oι επιτυχόντες δεν έχουν να φοβούνται τπτ, οι επιλαχόντες που βρίσκονται τώρα σε καλή θέση, κινδυνεύουν απο τις ενστάσεις. Εγω πχ που ειμαι μέσα στην 50άδα, άμα πάω 80, τελείωσα. Χαχαχαχα η αγωνία ενός επιλαχών δεν τελειώνει ποτέ. (Μην αρχίσετε τώρα τα ''Εσυ που είσαι επιλαχών , τι δουλειά έχεις εδώ;'')
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
ΕΜΚ φιλε ποτε δεν ξερεις ποσοι μπορει να κοπουν μπορει και 100 ατομα να κοπουν μπορει και 20 κανεις δεν ξερει. Αλλα οπως και μα χει κι γω που ειμαι 65 επιλαχων μπορει να παω θεση 87 η 90 δεν το ξερω, εδω εχει ελεπιδες λαι καποιος που βρισκετε στην 1600 σειρα. Καλη επιτυχια να εχουν και οι επιτυχωντες και οι επιλαχόντες. Μακαρι να περασουν οσοι το γουσταρουν πραγματικα!!
Καλημέρα παιδιά... Τόσοι είμαστε εδώ δεν ξέρει κανείς πότε θα βγούνε... Να έχει διαρρεύσει από πουθενά
Καλημέρα σε όλους. Τετάρτη λένε ότι θα τα ανακοινωσουν. Χαρείτε το σουκου.
Εγω εγραψα εδω χθες τι μου ειπαν απο το τμημα ελεγχου 3 του Ασεπ, και μου κανατε επιθεση. Δεν εχουμε κοιταξει ακομα τις ενστασεις ειπε.
Τωρα αν ισχυει οντως δε το ξερω αλλα δεν υπαρχει καποιος πιο αρμοδιος απο το τμημα ελεγχου του Ασεπ!
Τωρα αν ισχυει οντως δε το ξερω αλλα δεν υπαρχει καποιος πιο αρμοδιος απο το τμημα ελεγχου του Ασεπ!
Ρε παιδια ουτως η αλλως οι διορισμοι δε ρεπει να εχουν γινει μεχρι τις 30 του μηνα?; Ολα τα δγμοσιευματα αυτο ελεγαν για τους διορισμους και στεκει κιολας αν σκεφτειτε οτι 7 του μηνα θα μπουμε στη σχολη..
Το 100% σίγουρο είναι ότι μέχρι Τετάρτη 25 θα έχουν βγει οι πίνακες άρα έχουν ανοίξει ήδη αρκετές.
Ορεστης25 έγραψε:Ρε παιδια ουτως η αλλως οι διορισμοι δε ρεπει να εχουν γινει μεχρι τις 30 του μηνα; Ολα τα δγμοσιευματα αυτο ελεγαν για τους διορισμους και στεκει κιολας αν σκεφτειτε οτι 7 του μηνα θα μπουμε στη σχολη.
Καλά και αύριο να ξεκινούσαν οι ΠΚΕ δεν μπαίναμε για κανένα λόγο 7 του μήνα στη σχολή

Κατι μου λεει οτι θα βγουνε και δε θα μας δωσουν πολυ περιθοριο και θα τρεχουμε σα το Βεγγο.
3-4 μέρες για το 1ο γκρουπ θα δώσουν φυσιολογικά
Εκτος και αν περνουν περισσότερα ατομα στα γκρουπακια για να τελειωσουν γρήγορα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες