Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Efedros2015
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 194

Δημοσίευση από Efedros2015 »

Εεε δεν είμαστε πολιτικό νήμα ξυπνατεεε ! Αφήστε τα πολιτικά, άμα. Θελετε σε άλλο νήμα
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 922

Δημοσίευση από Gpap95 »

Πήγε στον Σόιμπλε και τον είπε κόψε μας το χρέος αλλιώς βγαίνουμε από Ευρώπη. Και ο Σόιμπλε του είπε φύγετε και θα σας δώσω 50 δις και για 1 χρόνο θα στέλνω αεροπλάνα από Γερμανία να πετάνε Ρύζια και μακαρόνια για τη φτώχια που θα είχαμε. Άντε δείτε καμία συνέντευξη να ξεστραβωθειτε. Θα βγει σύριζα λέει. Γελάει μέχρι και η φτέρνα του Μητσοτάκη.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 202

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Εντάξει πάλι καλά ο κουλης σεβάστηκε τους νεκρούς του covid, και εν μέσω σκληρού lockdown έκανε πανηγύρι στην Ικαρία με 50 άτομα. Μόνο ο ΣΚΑΙ γλείφει ακόμα την νδουλα

Ακόμα και το mega, του κουμπάρου της Ντόρας, πλέον τους κάνει αντιπολίτευση. Τα νέα τις προάλλες με το πρωτοσέλιδο της ΟΠΠΙ, του ίδιου είναι.

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Διασωστης31 έγραψε:Εντάξει πάλι καλά ο κουλης σεβάστηκε τους νεκρούς του covid, και εν μέσω σκληρού lockdown έκανε πανηγύρι στην Ικαρία με 50 άτομα.Μόνο ο ΣΚΑΙ γλείφει ακόμα την νδουλα

Ακόμα και το mega, του κουμπάρου της Ντόρας, πλέον τους κάνει αντιπολίτευση. Τα νέα τις προάλλες με το πρωτοσέλιδο της ΟΠΠΙ, του ίδιου είναι.

O covid ήταν για όλο τον κόσμο μάγκα. Το μάτι όχι. Όλες οι χώρες χάσανε κόσμο. Μη μου συγκρίνεις παπαριες!

WURTH123
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από WURTH123 »

Θα το ξανά πω. Είναι κάτι νέο αυτό που πάει να γίνει και θέλουν να δούνε πως θα πάει. Αν πάει καλά θα παρει και τους υπόλοιπους 600. Ο άλλος συγκρίνει το πλήθος των αστυνομικών στα τμήματα με αυτή την προκήρυξη αν είναι δυνατόν. Το αν θα βγει άλλη προκήρυξη για τα τμήματα δεν το γνωρίζει κανένας και δεν ενδιαφέρει και κανέναν σε αυτό το νήμα. ΟΠΠΙ λέγεται το νήμα, όχι οι ονειροπόλοι.
Geor211
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από Geor211 »

Συγνωμη αλλά το νήμα είναι καθαρά για τους οππι και να ενημερωνομαστε εμείς που ενδιαφερόμαστε για την συγκεκριμένη προκήρυξη. Αν θέλετε να υπάρχουν σχόλια εύχομαι να πεθάνει περισσότερος κόσμος για να πάρουν περισσότερους αστυνομικούς σε τμήματα ή ποιο κομα είναι στην εξουσία, πέρα του ότι είναι απαράδεκτο τότε πρέπει να γίνει άλλο νήμα για να σχολιαζετε για προκήρυξη ειδικών φρουρών. Αφήστε εμάς που ενδιαφερόμαστε να ανταλλάζουμε απόψεις!
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Θα κάνω τα χαρτιά μου κανονικά και θα κάνω και ένσταση για τα μόρια του πτυχίου όσοι ενδιαφέρεστε να κάνουν ένσταση μαζι μου όταν βγουν τα αποτελέσματα παιδιά δεν θα ήταν κακό να δουν π. Χ 1000 ένστασης για τα πτυχία ώστε να μην πάρουν άλλους 600 μετα να αναγκαστεί να βγάλει με αλλα κριτήρια προκήρυξη ... Με αγάπη πάντα
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Kwstas26 έγραψε:Θα κάνω τα χαρτιά μου κανονικά και θα κάνω και ένσταση για τα μόρια του πτυχίου όσοι ενδιαφέρεστε να κάνουν ένσταση μαζι μου όταν βγουν τα αποτελέσματα παιδιά δεν θα ήταν κακό να δουν π. Χ 1000 ένστασης για τα πτυχία ώστε να μην πάρουν άλλους 600 μετα να αναγκαστεί να βγάλει με αλλα κριτήρια προκήρυξη ... Με αγάπη πάντα
Αγορίνα μου εσύ τράβα σε κάνα ψυχίατρο δεν είσαι καλά. Με αγάπη πάντα.

User212223
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από User212223 »

Όντως έχεις πρόβλημα αν δεν είσαι τρολ
Apostolis1993
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Apostolis1993 »

Κάθεστε και τσακωνεστε για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και αυτοί απ' την μάσα που έχουν ρίξει θα έχουν να φάνε και τα τρισέγγονα τους. Ακατάλληλοι είναι όλοι τους !

Tspn
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Tspn »

Εχω μια απορία οκ 320 Α κατηγορία και 80 Β σύνολο 400 οταν αυτοι οι 400 πανε για αθλήματα και ψυχολογικά ολο και κάποιος θα κοπεί θέλω να πω όμως πως συνήθως τις προκηρύξεις λένε και στους επιλαχόντες να πάνε για αθλήματα και ψυχολογικά εδω λεει μονο 600 σε εννιά μηνες και αν τους πάρει . Και αν εκεινη την μερα κοπούν 50 ατομα δεν πρεπει να είναι και αλλα ατομα για να πούνε ξέρω Εγώ πάμε ο επόμενος εσυ κόπηκε;
Tspn
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Tspn »

Οι επιλαχόντες θα κληθούν και αυτοι μαζι με τους επιτυχόντες μαζί για αθλήματα και ψυχολογικά; Κανονικά ετσι δεν πρέπει;
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 101

Δημοσίευση από Rad. »

Μη ψάχνετε το ηθικό και το αλάθητο της κάθε κυβέρνησης, Έλληνες είμαστε, με βάζεις στη δουλειά σε ψηφίζω, ας έκαψες το μάτι Συριζα, ας έχεις παιδεραστές στην κυβέρνηση ΝΔ. Όλα μέλι γάλα αν έχω το 1000αρι. Μάστιγα πλέον το Γλύψιμο και η επανάσταση μαζί, κοινό γνώρισμα της γενιάς.
Billan
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Billan »

Με 3200 μόρια που πιστεύετε ότι είμαι στους επιτυχόντες στους επιλαχόντες η και καθόλου?
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από papercut »

Διασωστης31 έγραψε:Εντάξει πάλι καλά ο κουλης σεβάστηκε τους νεκρούς του covid, και εν μέσω σκληρού lockdown έκανε πανηγύρι στην Ικαρία με 50 άτομα.Μόνο ο ΣΚΑΙ γλείφει ακόμα την νδουλα

Κάτσε καλά ρε γιατί βαράς τον κόσμο; Χαχαχαχα πονάει ο gpap πολυ και για κουλη και για ηλικία. Αγχώνεται ότι δε θα μπει

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες