Προσλήψεις Αστυνομικών για τα πανεπιστήμια (ΟΠΠΙ)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 194
Εεε δεν είμαστε πολιτικό νήμα ξυπνατεεε ! Αφήστε τα πολιτικά, άμα. Θελετε σε άλλο νήμα
Πήγε στον Σόιμπλε και τον είπε κόψε μας το χρέος αλλιώς βγαίνουμε από Ευρώπη. Και ο Σόιμπλε του είπε φύγετε και θα σας δώσω 50 δις και για 1 χρόνο θα στέλνω αεροπλάνα από Γερμανία να πετάνε Ρύζια και μακαρόνια για τη φτώχια που θα είχαμε. Άντε δείτε καμία συνέντευξη να ξεστραβωθειτε. Θα βγει σύριζα λέει. Γελάει μέχρι και η φτέρνα του Μητσοτάκη.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 202
Εντάξει πάλι καλά ο κουλης σεβάστηκε τους νεκρούς του covid, και εν μέσω σκληρού lockdown έκανε πανηγύρι στην Ικαρία με 50 άτομα. Μόνο ο ΣΚΑΙ γλείφει ακόμα την νδουλα
Ακόμα και το mega, του κουμπάρου της Ντόρας, πλέον τους κάνει αντιπολίτευση. Τα νέα τις προάλλες με το πρωτοσέλιδο της ΟΠΠΙ, του ίδιου είναι.
Ακόμα και το mega, του κουμπάρου της Ντόρας, πλέον τους κάνει αντιπολίτευση. Τα νέα τις προάλλες με το πρωτοσέλιδο της ΟΠΠΙ, του ίδιου είναι.
O covid ήταν για όλο τον κόσμο μάγκα. Το μάτι όχι. Όλες οι χώρες χάσανε κόσμο. Μη μου συγκρίνεις παπαριες!Διασωστης31 έγραψε:Εντάξει πάλι καλά ο κουλης σεβάστηκε τους νεκρούς του covid, και εν μέσω σκληρού lockdown έκανε πανηγύρι στην Ικαρία με 50 άτομα.Μόνο ο ΣΚΑΙ γλείφει ακόμα την νδουλα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Θα το ξανά πω. Είναι κάτι νέο αυτό που πάει να γίνει και θέλουν να δούνε πως θα πάει. Αν πάει καλά θα παρει και τους υπόλοιπους 600. Ο άλλος συγκρίνει το πλήθος των αστυνομικών στα τμήματα με αυτή την προκήρυξη αν είναι δυνατόν. Το αν θα βγει άλλη προκήρυξη για τα τμήματα δεν το γνωρίζει κανένας και δεν ενδιαφέρει και κανέναν σε αυτό το νήμα. ΟΠΠΙ λέγεται το νήμα, όχι οι ονειροπόλοι.
Συγνωμη αλλά το νήμα είναι καθαρά για τους οππι και να ενημερωνομαστε εμείς που ενδιαφερόμαστε για την συγκεκριμένη προκήρυξη. Αν θέλετε να υπάρχουν σχόλια εύχομαι να πεθάνει περισσότερος κόσμος για να πάρουν περισσότερους αστυνομικούς σε τμήματα ή ποιο κομα είναι στην εξουσία, πέρα του ότι είναι απαράδεκτο τότε πρέπει να γίνει άλλο νήμα για να σχολιαζετε για προκήρυξη ειδικών φρουρών. Αφήστε εμάς που ενδιαφερόμαστε να ανταλλάζουμε απόψεις!
Θα κάνω τα χαρτιά μου κανονικά και θα κάνω και ένσταση για τα μόρια του πτυχίου όσοι ενδιαφέρεστε να κάνουν ένσταση μαζι μου όταν βγουν τα αποτελέσματα παιδιά δεν θα ήταν κακό να δουν π. Χ 1000 ένστασης για τα πτυχία ώστε να μην πάρουν άλλους 600 μετα να αναγκαστεί να βγάλει με αλλα κριτήρια προκήρυξη ... Με αγάπη πάντα
Αγορίνα μου εσύ τράβα σε κάνα ψυχίατρο δεν είσαι καλά. Με αγάπη πάντα.Kwstas26 έγραψε:Θα κάνω τα χαρτιά μου κανονικά και θα κάνω και ένσταση για τα μόρια του πτυχίου όσοι ενδιαφέρεστε να κάνουν ένσταση μαζι μου όταν βγουν τα αποτελέσματα παιδιά δεν θα ήταν κακό να δουν π. Χ 1000 ένστασης για τα πτυχία ώστε να μην πάρουν άλλους 600 μετα να αναγκαστεί να βγάλει με αλλα κριτήρια προκήρυξη ... Με αγάπη πάντα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 30
Όντως έχεις πρόβλημα αν δεν είσαι τρολ
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 19
Κάθεστε και τσακωνεστε για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και αυτοί απ' την μάσα που έχουν ρίξει θα έχουν να φάνε και τα τρισέγγονα τους. Ακατάλληλοι είναι όλοι τους !
Εχω μια απορία οκ 320 Α κατηγορία και 80 Β σύνολο 400 οταν αυτοι οι 400 πανε για αθλήματα και ψυχολογικά ολο και κάποιος θα κοπεί θέλω να πω όμως πως συνήθως τις προκηρύξεις λένε και στους επιλαχόντες να πάνε για αθλήματα και ψυχολογικά εδω λεει μονο 600 σε εννιά μηνες και αν τους πάρει . Και αν εκεινη την μερα κοπούν 50 ατομα δεν πρεπει να είναι και αλλα ατομα για να πούνε ξέρω Εγώ πάμε ο επόμενος εσυ κόπηκε;
Οι επιλαχόντες θα κληθούν και αυτοι μαζι με τους επιτυχόντες μαζί για αθλήματα και ψυχολογικά; Κανονικά ετσι δεν πρέπει;
Μη ψάχνετε το ηθικό και το αλάθητο της κάθε κυβέρνησης, Έλληνες είμαστε, με βάζεις στη δουλειά σε ψηφίζω, ας έκαψες το μάτι Συριζα, ας έχεις παιδεραστές στην κυβέρνηση ΝΔ. Όλα μέλι γάλα αν έχω το 1000αρι. Μάστιγα πλέον το Γλύψιμο και η επανάσταση μαζί, κοινό γνώρισμα της γενιάς.
Με 3200 μόρια που πιστεύετε ότι είμαι στους επιτυχόντες στους επιλαχόντες η και καθόλου?
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 104
Διασωστης31 έγραψε:Εντάξει πάλι καλά ο κουλης σεβάστηκε τους νεκρούς του covid, και εν μέσω σκληρού lockdown έκανε πανηγύρι στην Ικαρία με 50 άτομα.Μόνο ο ΣΚΑΙ γλείφει ακόμα την νδουλα
Κάτσε καλά ρε γιατί βαράς τον κόσμο; Χαχαχαχα πονάει ο gpap πολυ και για κουλη και για ηλικία. Αγχώνεται ότι δε θα μπει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης