Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Στρατός και θητεία
episkeptis1

Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)

Δημοσίευση από episkeptis1 »

στην πολεμική αεροπορία πόσες μέρες άδεια θα πάρουν μετά την ορκωμοσία? 
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα. Μέχρι πότε καλούν επιλαχών με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είμαι 1ος επιλαχών στην ειδικότητα που διάλεξα και να ετοιμάζομαι διότι υπάρχει ενδεχόμενο να με καλέσουν την Τετάρτη.  Τους έφυγε κάποιος ή απλά προετοιμάζουν για παν ενδεχόμενο.
πριν κλεισουμε το τηλέφωνο μου είπαν ότι και μερικές μέρες μετά την ορκομωσία καλούν άτομα αν υπάρξουν κενά.  Ισχύει ή με λένε παπάντζες ;  
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 21, 2025 3:21 pm Για το κορίτσι που είναι 5η επιλαχούσα. Τεχνικός γραφέας εδώ που έφυγα λόγο του ότι πέρασα πολεμική αεροπορία.  Εχουν φύγει συνολικά 7 άτομα.  Οπότε κανονικά θα έπρεπε να είσαι μέσα ή να σε έχουν πάρει τηλέφωνο. Μάλλον κάτι δεν μας λες καλά.  

Συγχαρητήρια σε ποια ειδικότητα πέρασες; 

Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 26, 2025 12:13 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 21, 2025 3:21 pm Για το κορίτσι που είναι 5η επιλαχούσα. Τεχνικός γραφέας εδώ που έφυγα λόγο του ότι πέρασα πολεμική αεροπορία.  Εχουν φύγει συνολικά 7 άτομα.  Οπότε κανονικά θα έπρεπε να είσαι μέσα ή να σε έχουν πάρει τηλέφωνο. Μάλλον κάτι δεν μας λες καλά.  

Πυροσβεστης

Arxisminias
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 123
Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Arxisminias »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 26, 2025 2:32 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Ιούλ 26, 2025 12:13 pm

Πυροσβεστης

Μεγαλύτερο λάθος δεν μπορούσες να κάνεις μια από τις χειρότερες ειδικότητες τις ΠΑ θα χορτάσεις μετάθεση 

EpopStr

Δημοσίευση από EpopStr »

Κύριε Αρχισμηνία μπορείτε να μας αναφέρετε μερικές πληροφορίες για το Κοινό Σώμα Πληροφορικής; Προσωπικά δήλωσα επιθυμία τοποθέτησης 1η επιλογή Αθήνα
, υπάρχει πιθανότητα να είμαι Αθήνα; Και για ειδικότητα αν γνωρίζεται που θα μας πάνε Αθήνα ή αλλού; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες