Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
στην πολεμική αεροπορία πόσες μέρες άδεια θα πάρουν μετά την ορκωμοσία?
Καλησπέρα. Μέχρι πότε καλούν επιλαχών με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είμαι 1ος επιλαχών στην ειδικότητα που διάλεξα και να ετοιμάζομαι διότι υπάρχει ενδεχόμενο να με καλέσουν την Τετάρτη. Τους έφυγε κάποιος ή απλά προετοιμάζουν για παν ενδεχόμενο.
πριν κλεισουμε το τηλέφωνο μου είπαν ότι και μερικές μέρες μετά την ορκομωσία καλούν άτομα αν υπάρξουν κενά. Ισχύει ή με λένε παπάντζες ;
πριν κλεισουμε το τηλέφωνο μου είπαν ότι και μερικές μέρες μετά την ορκομωσία καλούν άτομα αν υπάρξουν κενά. Ισχύει ή με λένε παπάντζες ;
Συγχαρητήρια σε ποια ειδικότητα πέρασες;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 125
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Κύριε Αρχισμηνία μπορείτε να μας αναφέρετε μερικές πληροφορίες για το Κοινό Σώμα Πληροφορικής; Προσωπικά δήλωσα επιθυμία τοποθέτησης 1η επιλογή Αθήνα
, υπάρχει πιθανότητα να είμαι Αθήνα; Και για ειδικότητα αν γνωρίζεται που θα μας πάνε Αθήνα ή αλλού; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
, υπάρχει πιθανότητα να είμαι Αθήνα; Και για ειδικότητα αν γνωρίζεται που θα μας πάνε Αθήνα ή αλλού; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
- Αρχιλοχίας
Εκτιμώ ότι το μεγαλύτερο ποσοστό θα έρθει Αθήνα για μένα είναι το καλύτερο σώμα ειδικά για επ οπ έχει άλλο επίπεδο ανθρώπων συνθήκες εργασίας καλύτερες από κάθε άλλο σώμα θα έχεις να ασχολείσαι πάντα με την ειδικότητα σου καθαρά και ωραίαEpopStr έγραψε: Σάβ Ιούλ 26, 2025 3:27 pm Κύριε Αρχισμηνία μπορείτε να μας αναφέρετε μερικές πληροφορίες για το Κοινό Σώμα Πληροφορικής; Προσωπικά δήλωσα επιθυμία τοποθέτησης 1η επιλογή Αθήνα
Ποια είναι η γνώμη σας για στρατολογος στην ΠΑ?Arxisminias έγραψε: Σάβ Ιούλ 26, 2025 7:45 pmΕκτιμώ ότι το μεγαλύτερο ποσοστό θα έρθει Αθήνα για μένα είναι το καλύτερο σώμα ειδικά για επ οπ έχει άλλο επίπεδο ανθρώπων συνθήκες εργασίας καλύτερες από κάθε άλλο σώμα θα έχεις να ασχολείσαι πάντα με την ειδικότητα σου καθαρά και ωραίαEpopStr έγραψε: Σάβ Ιούλ 26, 2025 3:27 pm Κύριε Αρχισμηνία μπορείτε να μας αναφέρετε μερικές πληροφορίες για το Κοινό Σώμα Πληροφορικής; Προσωπικά δήλωσα επιθυμία τοποθέτησης 1η επιλογή Αθήνα
αστον.αυτος για ολες εχει βρει κατι για να πει οτι ειναι χαλιαepiskeptis1 έγραψε: Σάβ Ιούλ 26, 2025 7:53 pmΠοια είναι η γνώμη σας για στρατολογος στην ΠΑ?Arxisminias έγραψε: Σάβ Ιούλ 26, 2025 7:45 pmΕκτιμώ ότι το μεγαλύτερο ποσοστό θα έρθει Αθήνα για μένα είναι το καλύτερο σώμα ειδικά για επ οπ έχει άλλο επίπεδο ανθρώπων συνθήκες εργασίας καλύτερες από κάθε άλλο σώμα θα έχεις να ασχολείσαι πάντα με την ειδικότητα σου καθαρά και ωραίαEpopStr έγραψε: Σάβ Ιούλ 26, 2025 3:27 pm Κύριε Αρχισμηνία μπορείτε να μας αναφέρετε μερικές πληροφορίες για το Κοινό Σώμα Πληροφορικής; Προσωπικά δήλωσα επιθυμία τοποθέτησης 1η επιλογή Αθήνα
Αθηνα,Θεσσαλονικη οποιος εχει βυσμα θα παει. Οι αλλοι νησια και Εβρο.ιδεα δεν εχειςArxisminias έγραψε: Σάβ Ιούλ 26, 2025 7:45 pmΕκτιμώ ότι το μεγαλύτερο ποσοστό θα έρθει Αθήνα για μένα είναι το καλύτερο σώμα ειδικά για επ οπ έχει άλλο επίπεδο ανθρώπων συνθήκες εργασίας καλύτερες από κάθε άλλο σώμα θα έχεις να ασχολείσαι πάντα με την ειδικότητα σου καθαρά και ωραίαEpopStr έγραψε: Σάβ Ιούλ 26, 2025 3:27 pm Κύριε Αρχισμηνία μπορείτε να μας αναφέρετε μερικές πληροφορίες για το Κοινό Σώμα Πληροφορικής; Προσωπικά δήλωσα επιθυμία τοποθέτησης 1η επιλογή Αθήνα
-
- Αρχιλοχίας
Καλά είναι αρκεί να θες να είσαι Αθήνα γιατί τα παιδιά που μπήκαν τώρα θα έρθουν Αθήνα σχεδόν όλα για να μην σου πω όλα απλά θα εμπλέκονται σε υπηρεσίες φρούρησης και θα κάνουν πολλές υπηρεσίεςepiskeptis1 έγραψε: Σάβ Ιούλ 26, 2025 7:53 pmΠοια είναι η γνώμη σας για στρατολογος στην ΠΑ?Arxisminias έγραψε: Σάβ Ιούλ 26, 2025 7:45 pmΕκτιμώ ότι το μεγαλύτερο ποσοστό θα έρθει Αθήνα για μένα είναι το καλύτερο σώμα ειδικά για επ οπ έχει άλλο επίπεδο ανθρώπων συνθήκες εργασίας καλύτερες από κάθε άλλο σώμα θα έχεις να ασχολείσαι πάντα με την ειδικότητα σου καθαρά και ωραίαEpopStr έγραψε: Σάβ Ιούλ 26, 2025 3:27 pm Κύριε Αρχισμηνία μπορείτε να μας αναφέρετε μερικές πληροφορίες για το Κοινό Σώμα Πληροφορικής; Προσωπικά δήλωσα επιθυμία τοποθέτησης 1η επιλογή Αθήνα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης