Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Η λογική λέει ότι σε λίγες μέρες θα έχουμε ΦΕΚ. Χωρίς να έχω κάποια πληροφορία το λέω.
Θα βγει η προκήρυξη Νοέμβριο; Αν ναι πιστεύετε ότι είστε έτοιμοι για τις εξετάσεις;
Γνωρίζει κανείς για την ειδικότητα (οδια) διασώστης-πλήρωμα ασθενοφόρου στην πολεμική αεροπορία μεταθέσεις κτλπ ;
Αδελφέ επειδή είμαι μέσα και αυτό πάει για αλλαγή. Από 25ετια στις ειδικές δυνάμεις που απαιτεί 30 εξάμηνα αλεξιπτωτιστή αναγνωρισμένα πάει για 33ετιαΕπισκέπτης έγραψε: Τετ Οκτ 02, 2024 8:07 pmΜπαίνουμε ειδικές δυνάμεις γράφουμε εξάμηνα αλεξιπτωτιστή και δεν αγχωνόμαστε για τίποταΕπισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 01, 2024 2:50 pmΧωρίς να θέλω να γίνω απαισιόδοξη, στην Ελλάδα ζουμε... Συνήθως όλα πανε προς το χειρότερο όχι στο καλύτερο : |niasimas έγραψε: Τρί Οκτ 01, 2024 1:18 am Την πρόωρη συνταξιοδότηση ενδέχεται να την αλλάξουν ή να βρουν μία λύση τελοσπάντων. Λέγανε μέσα στο φθινόπωρο αναμένεται νομοσχέδιο. Τα υπόλοιπα δεν θα αλλάξουν ποτέ!
Ρε παιδιά μην λέμε τα ίδια έχουν πει ότι θα βγει Νοέμβριο για να το έχουν πει ότι θα βγει εε μάλλον θα βγει, τώρα αν δεν βγει και το κάνουν όπως τον Αύγουστο τι να πω ότι να νε
Ε ναι, γιατί άμα το είπαν τα sites που πέφτουν πάντα μέσα, έτσι θα γίνει. Παιδιά μην πιστεύετε τίποτα και κανέναν. Όταν είναι να γίνει, θα γίνει. Προπονηθείτε διότι όταν βγει το ενδιαφέρον θα είναι μικρό και γνώμη μου ότι όλοι εν δυνάμει, έχουν πιθανότητες.
Συμφωνώ σε αυτά πού λέτε αλλά αν βγεί αρχές του 25 εμείς του 97 αποχαιρετάμε δεν θα μπορούμε να κάνουμε τα χαρτιά μας δυστυχώς.
Παιδιά θα βγει την χρονική στιγμή όπου οι του 97 να μπορούν και αυτοί να κάνουν τα χαρτιά τους.
Μην σας αγχωνει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό!
Μην σας αγχωνει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό!
Τέλος Νοεμβρίου θα έχω 920 μόρια για ειδικότητα ταμίας οικονομικός έχω ελπίδες λέτε; Επίσης στην βεβαίωση προϋπηρεσίας δε θα μπορούν να φανούν τα ένσημα του Νοεμβρίου γτ αργούν να περαστούν ξέρετε τι μπορεί να γίνει εδώ;
Μακάρι να έχεις δίκιο και να βγεί για να προλάβουμε και εμείς του 97... Σε λίγες ημέρες μπαίνει Νοέμβριος για να δούμε
Η προκήρυξη αναφέρει τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά?
Αυριο μπαίνει Νοέμβρης. Λετε να έχουμε καμια εκπληξη παιδιά ;
Επειδη ειμαι αντιστοιχη περιπτωση με τη δικη σου, σε προηγουμενη προκηρυξη, θα σου πω τι εκανα εγω. Ζητησα βεβαιωση εργοδοτη με υπογραφη και σφραγιδα και εκανα και μια υπευθυνη δηλωση απο το gov οτι σας υποβαλω βεβαιωση εργοδοτη και ΥΔ οτι εχω εργαστει και τους μηνες που δεν εχουν περαστει τα ενσημα στον ΕΦΚΑ ακομα και μου τα μετρησαν κανονικα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες