Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Θα την προλάβετε, μην αγχώνεστε καθόλου!
Busterakos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Busterakos »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 01, 2024 1:05 pm Ένα μήνα πριν ξεπεράσουμε τα όρια ηλικίας θα τη βγάλουν; Με τη ψυχή στο στόμα είμαστε.
Ακόμα και 31 Δεκεμβρίου να βγει πάλι θα μπορείς να κάνεις αίτηση καθώς το ηλικιακό όριο ορίζεται από τη χρονιά που θα βγει η προκήρυξη όχι από τον μήνα.
Επισκέπτης

niasimas έγραψε: Τρί Οκτ 01, 2024 1:18 am Την πρόωρη συνταξιοδότηση ενδέχεται να την αλλάξουν ή να βρουν μία λύση τελοσπάντων. Λέγανε μέσα στο φθινόπωρο αναμένεται νομοσχέδιο. Τα υπόλοιπα δεν θα αλλάξουν ποτέ!
Χωρίς να θέλω να γίνω απαισιόδοξη, στην Ελλάδα ζουμε... Συνήθως όλα πανε προς το χειρότερο όχι στο καλύτερο : |
Special

Δημοσίευση από Special »

Αντε ενας μήνας έμεινε για να μπει Νοέμβριος και μακάρι να βγει που είπαν Νοέμβρη αλλά έβγαλε το σαιτ κρανος και καλα έγκριση για 2000 προσλήψεις το 2025 λετε να ακυρώσουν του 24; Αν και τα άλλα σαιτ λένε Νοέμβριο μια παράνοια
Επισκέπτης

Αφού είχαν βγει κονδύλια για το 24, θα βγει τώρα, άλλη είναι η προκυρηξη για το 25
Kostis22

Δημοσίευση από Kostis22 »

Ηρεμία παιδιά καταλαβαίνω το άγχος και γω το έχω. Παρόλαυτα σε ένα μήνα σίγουρα θα βγει, προπονηθείτε να περάσουμε τα αθλήματα!
Fantom1

Δημοσίευση από Fantom1 »

Πιστευετε οτι η προκηρυξη στις θεσεις του ΠΝ θα ειναι προβληματικη και φετος τοσο απο ελλειψεις τοσο και παραιτησεις; Φετος εχω ακουσει τα χειροτερα και μου χουν πει απο μεσα οτι αυτη η προκηρυξη θα ειναι για γελια με αυτους που πραγματικα θα μεινουν μεσα
Επισκέπτης

Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά απο τι βλέπω μάλλον θα βγει το 25 έτσι λέει εξάλλου το σάιτ
Kostis22

Δημοσίευση από Kostis22 »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 01, 2024 4:00 pm Δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξος αλλά απο τι βλέπω μάλλον θα βγει το 25 έτσι λέει εξάλλου το σάιτ
Δεν λέει αυτό το σαϊτ μην τρομάζετε τον κόσμο. Μιλάει για τις μελλοντικές προκηρύξεις του 2025.
Επισκέπτης

Ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για να δούμε λοιπόν.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 01, 2024 2:50 pm
niasimas έγραψε: Τρί Οκτ 01, 2024 1:18 am Την πρόωρη συνταξιοδότηση ενδέχεται να την αλλάξουν ή να βρουν μία λύση τελοσπάντων. Λέγανε μέσα στο φθινόπωρο αναμένεται νομοσχέδιο. Τα υπόλοιπα δεν θα αλλάξουν ποτέ!
Χωρίς να θέλω να γίνω απαισιόδοξη, στην Ελλάδα ζουμε... Συνήθως όλα πανε προς το χειρότερο όχι στο καλύτερο : |
Μπαίνουμε ειδικές δυνάμεις γράφουμε εξάμηνα αλεξιπτωτιστή και δεν αγχωνόμαστε για τίποτα
Επισκέπτης

Είναι δύσκολες οι ειδικές δυνάμεις.
Special

Δημοσίευση από Special »

Αν πιστεύετε ότι οι ειδικές δυνάμεις είναι εύκολες είστε γελασμενοι καμία σχέση με την θητεία
Επισκέπτης

Ρε φίλε έχουμε πάει στις ειδικές δυνάμεις και έχουμε δει πως είναι. Δε θα μας πεις εσύ.
Psyxiatreio

Δημοσίευση από Psyxiatreio »

Αυτός νομίζει ότι έτσι εύκολα θα κάνει άλματα και δεν θα τσακίσει ούτε τα πόδια του ούτε την μέση του...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες