αφου ολο ανεβαζει παπαριες instagram τον βγαλανε διαθεσιμοτηταLoxias89 έγραψε:Και εν τέλη τι έγινε ; Τον περίμεναν στη στροφή για να τον βγάλουν Διαθεσιμότητα... Υπόψιν στη διαθεσιμότητα όταν συμπληρώνεις 6 μήνες περνάς επιτροπή απαλλαγών για να ξανά μπεις... Ένα πουλάκι είπε δε θα τη περάσει την επιτροπή... Τελείωσε αυτός ξεχάστε τον.
Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 39
Να είσαι καλά φύλακα άμα όμως πχ ένας που έκανε ένσταση και δικαιώθηκε και πήρε κάποια μορια παραπάνω δεν μπορεί να φάει μια θεση;
Αυτά μου τα είπε συγγενείς μου που τα ήξερε από πρώτο χέρι, ότι δηλαδή τον είχαν κόψει γιατί ήταν ψυχικά ασταθής. Δικαστήριο ήθελε να κάνει για ένσταση στους ειδικούς φρουρούς. Στους συνοριοφύλακες δεν νομίζω ότι έκανε κάτι.
Απο κει και έπειτα, το ότι πέρασε από ψυχίατρο για έφεδρος δεν μου λέει κάτι. Δεν ξέρετε πόσοι γιατροί χρηματίζονται; Ή δεν έχετε ακούσει ξανά για ένστολους που εν τέλει ήταν με ψυχολογικά αλλά περνούσαν τα ψυχολογικά τεστ;
Ωστόσο είτε τον έχουν σε διαθεσιμότητα είτε τον έδιωξαν (δεν ξέρω τι από τα δύο), είναι για τα χαζά που ανεβάζει. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι είχε τρομερά μόρια. Πάντως όλοι σχεδόν θα χρησιμοποιούσαμε μέσο αν είχαμε. Στα ψυχοτεχνικά όμως και ειδικά σε τέτοιες δουλειές, είναι λίγο επικίνδυνο να περνάει κάποιος με ψυχολογικά.
Απο κει και έπειτα, το ότι πέρασε από ψυχίατρο για έφεδρος δεν μου λέει κάτι. Δεν ξέρετε πόσοι γιατροί χρηματίζονται; Ή δεν έχετε ακούσει ξανά για ένστολους που εν τέλει ήταν με ψυχολογικά αλλά περνούσαν τα ψυχολογικά τεστ;
Ωστόσο είτε τον έχουν σε διαθεσιμότητα είτε τον έδιωξαν (δεν ξέρω τι από τα δύο), είναι για τα χαζά που ανεβάζει. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι είχε τρομερά μόρια. Πάντως όλοι σχεδόν θα χρησιμοποιούσαμε μέσο αν είχαμε. Στα ψυχοτεχνικά όμως και ειδικά σε τέτοιες δουλειές, είναι λίγο επικίνδυνο να περνάει κάποιος με ψυχολογικά.
Lina94 έγραψε:Ένα παράδειγμα θα φέρω για να καταλάβετε ότι και στα ψυχοτεχνικά παίζονται διάφορα... Γνωστή τηλεοπτική προσωπικότητα (που όλοι σχεδόν γνωρίζουμε) είχε κοπεί από ειδικός φρουρός γιατί τον έβγαλαν ασταθή ψυχολογικά, αλλά σε άλλη προκήρυξη τον πέρασαν όπως γνωρίζετε. Και σας το λέω ότι αυτός ήταν ο λόγος γιατί έχω συγγενείς στην αστυνομία.
Από την μια λέμε κρίμα γιατί ένα βύσμα παίρνει την θέση άλλου, αλλά από την άλλη πιστεύω ότι οι 9/10 αν είχαμε θα το χρησιμοποιούσαμε. Αλλά στα ψυχοτεχνικά δεν πρέπει να περνάν τέτοιες περιπτώσεις.
Επειδή κατάλαβα για ποιον λες! Συγνώμη εσύ θα τον πέρναγες ; Να μιλήσουμε σοβαρά τώρα; Εγώ πιστεύω η επιτροπή θέλει να δει Εάν είσαι νορμάλ λογικός. Δεν έχεις σοβαρό Ψυχικό τραύμα. Μην είσαι χρήστης ουσιών κτλπ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Δεκ 05, 2021 4:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Όποιος είναι κομπλέ δεν έχει να φοβάται κάτι, θα καθόμαστε να αναλύουμε για τον άλλον τώρα, επίσης καθίστε πρώτα να περασετε και μετά τα βλεπετε για τα υπόλοιπα.
ναι στους ειδικους φρουρους εκανε δικαστηριο και το κερδισε, και ψυχικα ασταθης δεν νομιζω να ητανε, γιατι αν ηταν στους ειδικους φρουρους στους συνοριοφυλακες γιατι περασε; Εγινε καλα; ***** θελανε να τον κοψουν λογω οτι δεν βουλωνει το στομα του και Για να μην ξεφτιλιστει η αστυνομια στο παννεληνιο. Δεν νομιζω οτι εχει καπιο ψυχιατρικο-ψυχολογικο προβλημα.Lina94 έγραψε:Αυτά μου τα είπε συγγενείς μου που τα ήξερε από πρώτο χέρι, ότι δηλαδή τον είχαν κόψει γιατί ήταν ψυχικά ασταθής. Δικαστήριο ήθελε να κάνει για ένσταση στους ειδικούς φρουρούς. Στους συνοριοφύλακες δεν νομίζω ότι έκανε κάτι.
γιαυτο βγαινουν προσωρινα μαζι με 10 μερες ενστασεις και μετα απο 2 μηνες βγαινουν αποτελεσματα μετα τις ενστασεις. Οποτε αν καποιος κανει ενσταση και δικαιωθει φενεται στα προωριναale3andros12 έγραψε:Να είσαι καλά φύλακα άμα όμως πχ ένας που έκανε ένσταση και δικαιώθηκε και πήρε κάποια μορια παραπάνω δεν μπορεί να φάει μια θεση;
συμφωνω εκτος αν κανεις μπερδευτει πουθενα σε καμια ερωτησηgeomp έγραψε:Όποιος είναι κομπλέ δεν έχει να φοβάται κάτι, θα καθόμαστε να αναλύουμε για τον άλλον τώρα, επίσης καθίστε πρώτα να περασετε και μετά τα βλεπετε για τα υπόλοιπα.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Σε ευχαριστώ πολύ φύλακα να εισαι καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ale3andros12 την Κυρ Δεκ 05, 2021 4:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ερωτηση για οποιον γνωριζει αν επιλεγεις στα προσωρινα εξωτερικος στον κορυδαλλο π. Χ και ηταν η πρωτη σου επιλογη. Και εσυ δεν θες να πας. Εχεις την επιλογη να πας σε αλλη περιοχη ;
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν νομίζω να γίνεται αυτό αλλά ας απαντήσει κάποιος με σιγουριάARMY1964 έγραψε:Ερωτηση για οποιον γνωριζει αν επιλεγεις στα προσωρινα εξωτερικος στον κορυδαλλο π. Χ και ηταν η πρωτη σου επιλογη. Και εσυ δεν θες να πας. Εχεις την επιλογη να πας σε αλλη περιοχη ;
οχι φιλε πας εκει που περασες αλλιως δεν αποδεχεσαι την θεση και δεν πας καθολου και παει ο επομενος με σειρα προταιρεοτηταςARMY1964 έγραψε:Ερωτηση για οποιον γνωριζει αν επιλεγεις στα προσωρινα εξωτερικος στον κορυδαλλο π. Χ και ηταν η πρωτη σου επιλογη. Και εσυ δεν θες να πας. Εχεις την επιλογη να πας σε αλλη περιοχη ;
Fulakas έγραψε:οχι φιλε πας εκει που περασες αλλιως δεν αποδεχεσαι την θεση και δεν πας καθολου και παει ο επομενος με σειρα προταιρεοτητας
Αχα μαλιστα φυλακα ευχαριστω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 9:40 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανείς για Κρήτη;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Παίδες γνωρίζει κάποιος αν μετά από 5χρονια π. Χ. Μπορείς να μπεις από εδώ ως ειδικός φρουρός;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες