Kallimaxos51 έγραψε:Bild 2770 έχω φίλε και αν μας δώσουν και επιπλέον μόρια επειδή είμαστε Οβα γιατί έτσι μας είπαν τώρα που μίλαγα θα ανέβω κι άλλο! Έτσι κι αλλιώς έχει πάρει παντού πάρα πολλά άτομα η βάση δεν θα φτάσει ούτε 2.600 ειδικά αν είναι η ίδια ακριβώς με του 19 που και γω έτσι ξέρω βλέπω να είναι αρκετά κάτω!
Πολύ καλά μόρια έχεις φίλε... Αλλα άμα δώσουν στους οβα μόρια είναι σα να τους λένε φύγε 🤣
BilD 2770 έχω φίλε και αν μας δώσουν και επιπλέον μόρια επειδή είμαστε Οβα γιατί έτσι μας είπαν τότε ανεβαίνω κι άλλο! Έτσι κι αλλιώς η βάση να πάω στην χειρότερη 2.600 δεν πάει παραπάνω γιατί έχουν μπει σε πολλές προκήρυξη αρκετά άτομα! Αν τώρα είναι ίδια με του 19 που και γω έτσι ξέρω τότε την βλέπω πολύ χαμηλά την βάση!
Β κατηγορία οποίος έχεις 2600 είναι μέσα αν δεν βάλει πτυχία και αν δεν αλλάξει η μοριοδοτησουν νόμος και Α 2550 και πάνω άποψη μου είναι ασφαλές πάντα χωρίς να μπουν πτυχία.
Ρε μάγκες ακούω κάτι περίεργα ότι στη Β κατηγορία η βαση θα είναι 2600 και κοιτάω τη βάση του 19 και μέχρι την 280 θέση ο άλλος είχε 2500 με 15 χιλιάδες αιτήσεις. Τι να πεις
Loxagos7 έγραψε:Ρε μάγκες ακούω κάτι περίεργα ότι στη Β κατηγορία η βαση θα είναι 2600 και κοιτάω τη βάση του 19 και μέχρι την 280 θέση ο άλλος είχε 2500 με 15 χιλιάδες αιτήσεις. Τι να πεις
απλώς φοβήθηκαν πόλοι και κάνανε Α κατηγοτια για αυτό ήταν τόσο χαμηλά τα μόρια