Προκήρυξη ΕΠΟΠ στην Πολεμική Αεροπορία (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Alekos_96
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Alekos_96 »

Προφανώς αν καταθέσεις το πτυχίο ΕΠΑΛ πληροφορικής σε αυτή την ειδικότητα θα είσαι κομπλέ... Αλλά ρώτα καλού-κακού σε καμιά στρατολογία για σιγουριά.
Darmore
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Darmore »

Καλησπερα, μπορεις καποιος να μου πεις ποιοι ειναι οι αριθμοι επικοινωνιας για την προκηρυξη, για ερωτησεις κτλ; Δεν βρισκω πουθενα. Ευχαριστω.
md_dm
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από md_dm »

Καλησπερα! Εγω ηθελα να ρωτησω το εξης (που ισως ειναι και γελοιο-χαζο) : Η προκηρυξη λεει μεσα ξεκαθαρα οτι οι γυναικες (κοινοι υποψηφιοι) δινουν εξετασεις στην Π. Α. Εμεις, ωστοσο, πρεπει να συμπληρωσουμε και τα 3 Δελτια Υγειονομικης Εξετασης για τον καθε Κλαδο ξεχωριστα ή μονο της Αεροποριας; Οσον αφορα τα τηλεφωνα επικοινωνιας για τυχον αποριες. Εμενα προσωπικα με εξυπηρετησαν πληρως στο τηλεφωνο 2106553862.
ils
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ils »

Καλησπέρα επειδή μπήκα ΕΠΟΠ σε ηλικία 25 ετών να γνωρίζεται ότι 50 ετών σας αποστρατευτούν υποχρεωτικά με 500e δυστυχώς εμείς που μπήκαμε τη πατήσαμε και θα πάνε στα δικαστήρια

HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

ils έγραψε:

Καλησπέρα επειδή μπήκα ΕΠΟΠ σε ηλικία 25 ετών να γνωρίζεται ότι 50 ετών σας αποστρατευτούν υποχρεωτικά με 500e δυστυχώς εμείς που μπήκαμε τη πατήσαμε και θα πάνε στα δικαστήρια

1) Ειναι κατι που λεγεται αλλα ΔΕΝ εχει αποστρατευθει κανενας.2) ΔΕΝ υπαρχει ουτε μια αποδειξη οτι θα παρουμε 500 ευρω.

3) Αν ποτε γινει αυτο, που δε θα γινει, τα δικαστηρια που υποτιθετε οτι θα κανετε θα ανοιξουν το δρομμο για τους υπολοιπους

Περα απο αυτα, με εγγραφο του υεθα με 24 χρονια προυπηρεσιας και με υποχρεωτικη αποστρατεια δικαιουσαι συνταξη κανονικα. Και γω ειμαι εποπ και μπηκα στα 24.

ils
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από ils »

Καλησπέρα φίλε μου επειδή είμαι και εγώ εποπ και έχω πληρώσει 20000ε σε πτητικά εξάμηνα τα οποία μου ειπε δικηγόρος Ότι μόνο με δικαστήριο θα τα πάρω πίσω, πήγαινε σε κανένα εργατολόγο και θα σου λύση όλες σου τις απορίες όπως έλυσε και σε μένα. Οι εποπ αποστρατεύονται κανονικά στα 50 έτη αυτεπάγγελτα δλδ υποχρεωτικά. Νομοα 1974 άλλαξε για του εμθ αλλά ο τωρινός υπουργός σε όλες τις απαντήσεις του δεν θέλει να κάνει καμία αλλαγή για τους εποπ.

Δεν έχει αποστρατευτεί κανένας εποπ γιατί δεν έχει κανείς φτάσει τα 50 έτη σε 2-3 χρόνια φεύγουν οι πρωτοιΤωρα όσο αφορά το ποσό της σύνταξης ένας εποπ με 40 χρόνια εργασίας παιρνει σύνταξη 1000ε. Στη καλύτερη περίπτωση ένας εποπ Που μπαίνει στα 18 στα 50 έτη του θα έχει 32 συντάξιμα ένας άλλος που μπαίνει στα 25 θα έχει 25 συντάξιμα.

Κανένας Εποπ δεν συμπληρωνει 40 έτη για πλήρη σύνταξηΜε 24 χρόνια εργασίας η σύνταξη σου είναι 690ε καθαρά. Εχω ψαχτεί πολύ πάνω σε αυτό το θέμα γιατί πλησιαζω τα 50 απλά και τώρα στις προκυριξεις που έβγαλαν δεν αναφέρουν ότι 50 σε σουτάρουν για να κάνουν αιτήσεις και να πάνε καλά οι διαγωνισμοί. Το θέμα φίλε μου δεν ειναι Ότι φεύγεις και δεν παίρνεις σύνταξη αλλά το τι παίρνεις.

Προσφατα ο υπουργός είπε ότι τα χρόνια που μας λείπουν μπορούμε μετά τα 50 να πάμε στον ιδιωτικό τομέα να δουλέψουμε για να ανεβεί η σύνταξη. Εγω έφτασα 46 για να καταλάβω τη μαλάκια που έκανα, αν αυτά μου τα έλεγαν τότε ότι 50 θα ψάχνω για δουλειά δεν θα καθόμουν να χάσω τη ζωη μου με το κάθε κοπλεξικο μακρυά από το σπίτι μου με απλήρωτες βαρδυες κτλ κτλ.

Προσπαθω να ανοίξω τα μάτια των παιδιών να πάνε σε ένα δικηγόρο για να καταλάβουν τι γίνεται. Οι τύποι απελπισμένους ψάχνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Μαρ 30, 2021 1:04 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HLEKTROLOGOS
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από HLEKTROLOGOS »

Παρακαλω ολους τους μελλοντικους συναδελφους μου να μην δωσουν σημασια στο παραπανω ποστ. Καποια πραγματα γινονται για να προκαλουν συγχυση και δεν ανταποκρινονται με την πραγματικοτητα. Καλη επιτυχια σε ολους.
marinakouf
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από marinakouf »

Καλημέρα, θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις εκ μέρους ενός φίλου μου που δεν έχει πρόσβαση στο σάιτ.1) Στην προκήρυξη αναφέρει ότι πρέπει να έχει θετική εισήγηση από τον πρώην του διοικητή. Θα πρέπει εκείνος να πάρει τηλέφωνο στην μονάδα όπου υπηρέτησε και να το ζητήσει ή είναι κάτι που βγαίνει αυτόματα και τον ενημερώνουν για να του το δώσουν;

2) Στο στρατό ξηράς αναφέρει για υποχρεωτική ότι είναι υποχρεωτική η 7ετής θητεία στον Έβρο ή στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, αυτό ισχύει για την πολεμική αεροπορία;

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

ils
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από ils »

Καλά δεν ντρέπεσε να τα λες αυτά. Θελεια να μιλήσουμε στο τηλέφωνο ;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Politis1994 »

marinakouf έγραψε:Καλημέρα, θέλω να κάνω δύο ερωτήσεις εκ μέρους ενός φίλου μου που δεν έχει πρόσβαση στο σάιτ.1) Στην προκήρυξη αναφέρει ότι πρέπει να έχει θετική εισήγηση από τον πρώην του διοικητή. Θα πρέπει εκείνος να πάρει τηλέφωνο στην μονάδα όπου υπηρέτησε και να το ζητήσει ή είναι κάτι που βγαίνει αυτόματα και τον ενημερώνουν για να του το δώσουν;

2) Στο στρατό ξηράς αναφέρει για υποχρεωτική ότι είναι υποχρεωτική η 7ετής θητεία στον Έβρο ή στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, αυτό ισχύει για την πολεμική αεροπορία;

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

οχι φιλε μου στην αεροπορία δεν εχει μεταθέσεις, αλλα ειναι σούπερ βισματικα, μπορείε οχ να είσαι σε ενα μέρος 20 χρόνια και βαλε οπου θες εξ αρχής.
marinakouf
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από marinakouf »

Καλησπερα πολιτη, αν καταλαβες ως προς την δευτερη μου ερωτηση αυτο και απαντησες ειρωνικα θα ηθελα να σου ζητησω συγνωμη. Δεν εννοουσα κατι τετοιο, απλα δεν το διαβασα καπου στην προκηρυξη της Π. Α γι αυτο ρωτησα. Μηπως ξερεις κατι ως προς την πρωτη ερωτηση; Σ'ευχαριστω

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 182

Δημοσίευση από Politis1994 »

Προς θεού δεν απάντησα ειρωνικα. Χαίρομαι να βοηθάω αν μπορώ βέβαια.
Άβαταρ μέλους
theodoros
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από theodoros »

στην αιτηση πρεπει να βαλουμε και υπογραφη;
Bodyguard
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Bodyguard »

md_dm έγραψε:Καλησπερα! Εγω ηθελα να ρωτησω το εξης (που ισως ειναι και γελοιο-χαζο) : Η προκηρυξη λεει μεσα ξεκαθαρα οτι οι γυναικες (κοινοι υποψηφιοι) δινουν εξετασεις στην Π. Α. Εμεις, ωστοσο, πρεπει να συμπληρωσουμε και τα 3 Δελτια Υγειονομικης Εξετασης για τον καθε Κλαδο ξεχωριστα ή μονο της Αεροποριας; Οσον αφορα τα τηλεφωνα επικοινωνιας για τυχον αποριες. Εμενα προσωπικα με εξυπηρετησαν πληρως στο τηλεφωνο 2106553862.

Τι ακριβώς σου απάντησαν σχετικά με τις εξετάσεις αν δηλώσουμε και στα 3 σωματα για τις γυναίκες;

Mitsos1994
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Mitsos1994 »

Υπάρχει περίπτωση για προϋπηρεσία νομικού συμβούλου και λογιστικών να υπάρχει κάποια ειδικότητα που να αντιστοιχεί;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες