MAXIMOS12 έγραψε:Εγω πηρα της υπευθυνες δηλωσεις απο βηβλιοπολειο οι ιδιες δεν ειναι;
http://www.ypeuthini-dilwsi.gr/
MAXIMOS12 έγραψε:Εγω πηρα της υπευθυνες δηλωσεις απο βηβλιοπολειο οι ιδιες δεν ειναι;
σε ευχαριστω !cHrisAEN έγραψε:MAXIMOS12 έγραψε:Εγω πηρα της υπευθυνες δηλωσεις απο βηβλιοπολειο οι ιδιες δεν ειναι;
http://www.ypeuthini-dilwsi.gr/
cHrisAEN έγραψε:Με τι Μισθό Ξεκινούν Οι ΥΠΑΞ ; Ειναι σαν του Λιμενοφυλακα;
το lower μόνο του δεν παίρνει τπτ, απλά σου δίνει την δυνατότητα να λάβεις μέροςchaniacitygr έγραψε: Μακαρι να μπουμε... Το lower Δεν λεει ποσα μορια περνει... Μονο απο το πολυ καλα αγγλικα αναφερει!
cHrisAEN έγραψε:Οι υποψήφιοι/ες για τη Σχολή Λιμενοφυλάκων (ανεξαρτήτως κατηγορίας ή ειδικότητας), πρέπει:
α) Να είναι Έλληνες πολίτες, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ή Δημοτολόγια της χώρας και να μην
έχουν υπερβεί το 26ο έτος της ηλικίας τους όριο που θεωρείται ότι συμπληρώνεται κατά την 31η
Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας του διαγωνισμού. Ειδικά για τους υπηρετήσαντες στις Ένοπλες
Δυνάμεις Ε. Π. Υ. Το ανωτέρω όριο ηλικίας είναι αυξημένο κατά τρία (3) έτη
greko_27 έγραψε:cHrisAEN έγραψε:Οι υποψήφιοι/ες για τη Σχολή Λιμενοφυλάκων (ανεξαρτήτως κατηγορίας ή ειδικότητας), πρέπει:
α) Να είναι Έλληνες πολίτες, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ή Δημοτολόγια της χώρας και να μην
έχουν υπερβεί το 26ο έτος της ηλικίας τους όριο που θεωρείται ότι συμπληρώνεται κατά την 31η
Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας του διαγωνισμού. Ειδικά για τους υπηρετήσαντες στις Ένοπλες
Δυνάμεις Ε. Π. Υ. Το ανωτέρω όριο ηλικίας είναι αυξημένο κατά τρία (3) έτη
Αυτο με τους ΕΠΥ ειναι κωμικοτραγικο που το γραφουν κιολας. Αφου ξερουν πολυ καλα οι κυριοι του υπουργειου, της ΠΕΑΛΣ και της ΠΟΕΠΛΣ οτι η τελευταια σειρα των ΕΠΥ μπηκε με προκηρυξη που βγηκε το 1999 (το 2000 ξεκινησαν την εκπαιδευση) και οτι η τελευταια σειρα αυτην την στιγμη ξεπερνα τα (αντε το πολυ να ειναι) 30 ετη.
ΥΓ.1) Κυριε υπουργε γιατι δεν μας λετε ποιοι θα βολευτουν απο τις κενες θεσεις που θα μεινουν στην κατηγορια των ΕΠΥ;
2) Οι ΠΕΑΛΣ και οι ΠΟΕΠΛΣ γιατι σφυριζουν κλεφτικα; Αρε πως κανουν μερικοι για να χωσουν τα παιδια τους; Βρωμονερομπατσοι
Δυστχώς δεν έχεις και πάρα πολύ καλό απολυτήριο και κυρίως αυτό μετράει...Γιωργος ΗΡΑΚΛΕΙΟ έγραψε: Καλησπερα, Ενδιαφερομαι για την περιπτωση των δοκιμων υπαξιωματικων και εχω την εξης απορια. Ειμαι κατοχος πτυχιο τριτοβαθμιας εκπαιδευσης ΑΤΕΙ (ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) ενώ την ιδια στιγμη το απολυτηριο λυκείου μου ειναι με βαθμο 14,7. Αναφερεται στην προκυρηξη:1. Οι υποψήφιοι/ες για τη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ, πρέπει: Β) Να είναι κάτοχοι πτυχίου Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΙΑΕ), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα, ή Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ ήπρώην ΑΔΣΕΝ), ή κάτοχοι απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (τύπουΛυκείου), με ελάχιστο όριο γενικού βαθμού απολυτηρίου το δεκαέξι (16), πλην τωνπεριπτώσεων 2β και 2γ της παρ.3 της παρούσας, όπου ελάχιστο όριο γενικού βαθμούαπολυτηρίου ορίζεται το δεκατρία (13). Τι γινεται με την περιπτωση μου; Μπορω να κανω τα χαρτια μου ή κοβομαι;Για να γινω απολυτα σαφης και προσδοκωντας στην ληψη αμμεσης βοηθειας απο καποιο γνωστη, συνολικα επειτα απο μελετη της προκυρηξης εχω τα εξης:1) Τεκνο Πολυτεκνης Οικογενειας2) Αριστη Γνωση Αγγλικων3) Πιστοποιηση ηλεκτρονικων υπολογιστων4) Πτυχιο ΑΤΕΙ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ") με βαθμο 6,555) Απολυτηριο λυκειου με βαθμο 14,7Καποιος μηυμενος στη διαδικασια ας μου πει σας παρακαλω κατ'αρχας σε ποια κατηγορια υπαγομαι γιατι εχω μπερδευτει... Και το κυριοτερο με τα παραπανω εχω καλες πιθανοτητες βασει μοριων; Θα εκτιμησω πολυ την οποια βοηθεια... Ευχαριστω
handballer έγραψε:Δυστχώς δεν έχεις και πάρα πολύ καλό απολυτήριο και κυρίως αυτό μετράει...Γιωργος ΗΡΑΚΛΕΙΟ έγραψε: Καλησπερα, Ενδιαφερομαι για την περιπτωση των δοκιμων υπαξιωματικων και εχω την εξης απορια. Ειμαι κατοχος πτυχιο τριτοβαθμιας εκπαιδευσης ΑΤΕΙ (ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) ενώ την ιδια στιγμη το απολυτηριο λυκείου μου ειναι με βαθμο 14,7. Αναφερεται στην προκυρηξη:1. Οι υποψήφιοι/ες για τη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ, πρέπει: Β) Να είναι κάτοχοι πτυχίου Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΙΑΕ), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα, ή Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ ήπρώην ΑΔΣΕΝ), ή κάτοχοι απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (τύπουΛυκείου), με ελάχιστο όριο γενικού βαθμού απολυτηρίου το δεκαέξι (16), πλην τωνπεριπτώσεων 2β και 2γ της παρ.3 της παρούσας, όπου ελάχιστο όριο γενικού βαθμούαπολυτηρίου ορίζεται το δεκατρία (13). Τι γινεται με την περιπτωση μου; Μπορω να κανω τα χαρτια μου ή κοβομαι; Για να γινω Απολυτα σαφης και προσδοκωντας στην ληψη αμμεσης βοηθειας απο καποιο γνωστη, συνολικα επειτα απο μελετη της προκυρηξης εχω τα εξης:1) Τεκνο Πολυτεκνης Οικογενειας2) Αριστη Γνωση Αγγλικων3) Πιστοποιηση ηλεκτρονικων υπολογιστων4) Πτυχιο ΑΤΕΙ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ") με βαθμο 6,555) Απολυτηριο λυκειου με βαθμο 14,7Καποιος μηυμενος στη διαδικασια ας μου πει σας παρακαλω κατ'αρχας σε ποια κατηγορια υπαγομαι γιατι εχω μπερδευτει... Και το κυριοτερο με τα παραπανω εχω καλες πιθανοτητες βασει μοριων; Θα εκτιμησω πολυ την οποια βοηθεια... Ευχαριστω
βαθμό πτυχίου ήθελα να πω.6,555 δεν είναι και πολύ. Εάν φανταστείς ότι θα υπάρχουν πτυχία με 8,5-9 ακόμα και 9+. Κάνε τα χαρτια σου όμως... Δεν χάνεις τίποτα...johnnYgm έγραψε:handballer έγραψε:Δυστχώς δεν έχεις και πάρα πολύ καλό απολυτήριο και κυρίως αυτό μετράει...Γιωργος ΗΡΑΚΛΕΙΟ έγραψε: Καλησπερα, Ενδιαφερομαι για την περιπτωση των δοκιμων υπαξιωματικων και εχω την εξης απορια. Ειμαι κατοχος πτυχιο τριτοβαθμιας εκπαιδευσης ΑΤΕΙ (ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) ενώ την ιδια στιγμη το απολυτηριο λυκείου μου ειναι με βαθμο 14,7. Αναφερεται στην προκυρηξη:1. Οι υποψήφιοι/ες για τη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ, πρέπει: Β) Να είναι κάτοχοι πτυχίου Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΙΑΕ), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα, ή Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ ήπρώην ΑΔΣΕΝ), ή κάτοχοι απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (τύπουΛυκείου), με ελάχιστο όριο γενικού βαθμού απολυτηρίου το δεκαέξι (16), πλην τωνπεριπτώσεων 2β και 2γ της παρ.3 της παρούσας, όπου ελάχιστο όριο γενικού βαθμούαπολυτηρίου ορίζεται το δεκατρία (13). Τι γινεται με την περιπτωση μου; Μπορω να κανω τα χαρτια μου ή κοβομαι; Για να γινω Απολυτα σαφης και προσδοκωντας στην ληψη αμμεσης βοηθειας απο καποιο γνωστη, συνολικα επειτα απο μελετη της προκυρηξης εχω τα εξης:1) Τεκνο Πολυτεκνης Οικογενειας2) Αριστη Γνωση Αγγλικων3) Πιστοποιηση ηλεκτρονικων υπολογιστων4) Πτυχιο ΑΤΕΙ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ") με βαθμο 6,555) Απολυτηριο λυκειου με βαθμο 14,7Καποιος μηυμενος στη διαδικασια ας μου πει σας παρακαλω κατ'αρχας σε ποια κατηγορια υπαγομαι γιατι εχω μπερδευτει... Και το κυριοτερο με τα παραπανω εχω καλες πιθανοτητες βασει μοριων; Θα εκτιμησω πολυ την οποια βοηθεια... Ευχαριστω
Οταν εχεις πτυχιο απο ΑΕΙ ή απο ΑΕΝ χρειαζεται και το απολυτηριο λυκειου;
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες