Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
cHrisAEN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από cHrisAEN »

MAXIMOS12 έγραψε:Εγω πηρα της υπευθυνες δηλωσεις απο βηβλιοπολειο οι ιδιες δεν ειναι;

http://www.ypeuthini-dilwsi.gr/

MAXIMOS12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από MAXIMOS12 »

cHrisAEN έγραψε:
MAXIMOS12 έγραψε:Εγω πηρα της υπευθυνες δηλωσεις απο βηβλιοπολειο οι ιδιες δεν ειναι;

http://www.ypeuthini-dilwsi.gr/

σε ευχαριστω !
κιμ

Δημοσίευση από κιμ »

cHrisAEN έγραψε:Με τι Μισθό Ξεκινούν Οι ΥΠΑΞ ; Ειναι σαν του Λιμενοφυλακα;

Καλή ερώτηση
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Μακαρι να μπουμε...

το lower Δεν λεει ποσα μορια περνει... Μονο απο το πολυ καλα αγγλικα αναφερει!
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

chaniacitygr έγραψε: Μακαρι να μπουμε... Το lower Δεν λεει ποσα μορια περνει... Μονο απο το πολυ καλα αγγλικα αναφερει!
το lower μόνο του δεν παίρνει τπτ, απλά σου δίνει την δυνατότητα να λάβεις μέρος
Άβαταρ μέλους
chaniacitygr
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από chaniacitygr »

Δηλαδη δεν κανεις καν το κοπο!
πρεπει να εισαι τρελα τυχερος για να μπεις χωρις C2+
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από toro »

Μην το λες. Υπαρχουν κατι απολυτηρια απο εδω μεχρι μεθαυριο οποτε βρισκουν απο αλλου μορια!
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 271

Δημοσίευση από greko_27 »

cHrisAEN έγραψε:Οι υποψήφιοι/ες για τη Σχολή Λιμενοφυλάκων (ανεξαρτήτως κατηγορίας ή ειδικότητας), πρέπει:

α) Να είναι Έλληνες πολίτες, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ή Δημοτολόγια της χώρας και να μην

έχουν υπερβεί το 26ο έτος της ηλικίας τους όριο που θεωρείται ότι συμπληρώνεται κατά την 31η

Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας του διαγωνισμού. Ειδικά για τους υπηρετήσαντες στις Ένοπλες

Δυνάμεις Ε. Π. Υ. Το ανωτέρω όριο ηλικίας είναι αυξημένο κατά τρία (3) έτη

Αυτο με τους ΕΠΥ ειναι κωμικοτραγικο που το γραφουν κιολας. Αφου ξερουν πολυ καλα οι κυριοι του υπουργειου, της ΠΕΑΛΣ και της ΠΟΕΠΛΣ οτι η τελευταια σειρα των ΕΠΥ μπηκε με προκηρυξη που βγηκε το 1999 (το 2000 ξεκινησαν την εκπαιδευση) και οτι η τελευταια σειρα αυτην την στιγμη ξεπερνα τα (αντε το πολυ να ειναι) 30 ετη.Εικόνα

ΥΓ.1) Κυριε υπουργε γιατι δεν μας λετε ποιοι θα βολευτουν απο τις κενες θεσεις που θα μεινουν στην κατηγορια των ΕΠΥ;

2) Οι ΠΕΑΛΣ και οι ΠΟΕΠΛΣ γιατι σφυριζουν κλεφτικα; Αρε πως κανουν μερικοι για να χωσουν τα παιδια τους; ΒρωμονερομπατσοιΕικόνα

Γιωργος ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Δημοσίευση από Γιωργος ΗΡΑΚΛΕΙΟ »

Καλησπερα,

Ενδιαφερομαι για την περιπτωση των δοκιμων υπαξιωματικων και εχω την εξης απορια. Ειμαι κατοχος πτυχιο τριτοβαθμιας εκπαιδευσης ΑΤΕΙ (ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) ενώ την ιδια στιγμη το απολυτηριο λυκείου μου ειναι με βαθμο 14,7. Αναφερεται στην προκυρηξη:
1. Οι υποψήφιοι/ες για τη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ, πρέπει:

β) Να είναι κάτοχοι πτυχίου Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΙΑΕ),
Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα, ή Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ ή
πρώην ΑΔΣΕΝ), ή κάτοχοι απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (τύπου
Λυκείου), με ελάχιστο όριο γενικού βαθμού απολυτηρίου το δεκαέξι (16), πλην των
περιπτώσεων 2β και 2γ της παρ.3 της παρούσας, όπου ελάχιστο όριο γενικού βαθμού
απολυτηρίου ορίζεται το δεκατρία (13).

Τι γινεται με την περιπτωση μου;

Μπορω να κανω τα χαρτια μου ή κοβομαι;

Για να γινω απολυτα σαφης και προσδοκωντας στην ληψη αμμεσης βοηθειας απο καποιο γνωστη, συνολικα επειτα απο μελετη της προκυρηξης εχω τα εξης:
1) Τεκνο Πολυτεκνης Οικογενειας
2) Αριστη Γνωση Αγγλικων
3) Πιστοποιηση ηλεκτρονικων υπολογιστων
4) Πτυχιο ΑΤΕΙ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ") με βαθμο 6,55
5) Απολυτηριο λυκειου με βαθμο 14,7

Καποιος μηυμενος στη διαδικασια ας μου πει σας παρακαλω κατ'αρχας σε ποια κατηγορια υπαγομαι γιατι εχω μπερδευτει... Και το κυριοτερο με τα παραπανω εχω καλες πιθανοτητες βασει μοριων; Θα εκτιμησω πολυ την οποια βοηθεια...

Ευχαριστω
cHrisAEN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

greko_27 έγραψε:
cHrisAEN έγραψε:Οι υποψήφιοι/ες για τη Σχολή Λιμενοφυλάκων (ανεξαρτήτως κατηγορίας ή ειδικότητας), πρέπει:

α) Να είναι Έλληνες πολίτες, εγγεγραμμένοι στα Μητρώα ή Δημοτολόγια της χώρας και να μην

έχουν υπερβεί το 26ο έτος της ηλικίας τους όριο που θεωρείται ότι συμπληρώνεται κατά την 31η

Δεκεμβρίου του έτους διενέργειας του διαγωνισμού. Ειδικά για τους υπηρετήσαντες στις Ένοπλες

Δυνάμεις Ε. Π. Υ. Το ανωτέρω όριο ηλικίας είναι αυξημένο κατά τρία (3) έτη

Αυτο με τους ΕΠΥ ειναι κωμικοτραγικο που το γραφουν κιολας. Αφου ξερουν πολυ καλα οι κυριοι του υπουργειου, της ΠΕΑΛΣ και της ΠΟΕΠΛΣ οτι η τελευταια σειρα των ΕΠΥ μπηκε με προκηρυξη που βγηκε το 1999 (το 2000 ξεκινησαν την εκπαιδευση) και οτι η τελευταια σειρα αυτην την στιγμη ξεπερνα τα (αντε το πολυ να ειναι) 30 ετη.Εικόνα

ΥΓ.1) Κυριε υπουργε γιατι δεν μας λετε ποιοι θα βολευτουν απο τις κενες θεσεις που θα μεινουν στην κατηγορια των ΕΠΥ;

2) Οι ΠΕΑΛΣ και οι ΠΟΕΠΛΣ γιατι σφυριζουν κλεφτικα; Αρε πως κανουν μερικοι για να χωσουν τα παιδια τους; ΒρωμονερομπατσοιΕικόνα

ισως Τα ΚΑΛΑ αυτά Παδια να Μείνανε Στάσιμα... Ηλικιακά !Εικόνα Και να τους Παίρνει Να Δηλώσουν

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Γιωργος ΗΡΑΚΛΕΙΟ έγραψε: Καλησπερα, Ενδιαφερομαι για την περιπτωση των δοκιμων υπαξιωματικων και εχω την εξης απορια. Ειμαι κατοχος πτυχιο τριτοβαθμιας εκπαιδευσης ΑΤΕΙ (ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) ενώ την ιδια στιγμη το απολυτηριο λυκείου μου ειναι με βαθμο 14,7. Αναφερεται στην προκυρηξη:1. Οι υποψήφιοι/ες για τη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ, πρέπει: Β) Να είναι κάτοχοι πτυχίου Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΙΑΕ), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα, ή Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ ήπρώην ΑΔΣΕΝ), ή κάτοχοι απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (τύπουΛυκείου), με ελάχιστο όριο γενικού βαθμού απολυτηρίου το δεκαέξι (16), πλην τωνπεριπτώσεων 2β και 2γ της παρ.3 της παρούσας, όπου ελάχιστο όριο γενικού βαθμούαπολυτηρίου ορίζεται το δεκατρία (13). Τι γινεται με την περιπτωση μου; Μπορω να κανω τα χαρτια μου ή κοβομαι;Για να γινω απολυτα σαφης και προσδοκωντας στην ληψη αμμεσης βοηθειας απο καποιο γνωστη, συνολικα επειτα απο μελετη της προκυρηξης εχω τα εξης:1) Τεκνο Πολυτεκνης Οικογενειας2) Αριστη Γνωση Αγγλικων3) Πιστοποιηση ηλεκτρονικων υπολογιστων4) Πτυχιο ΑΤΕΙ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ") με βαθμο 6,555) Απολυτηριο λυκειου με βαθμο 14,7Καποιος μηυμενος στη διαδικασια ας μου πει σας παρακαλω κατ'αρχας σε ποια κατηγορια υπαγομαι γιατι εχω μπερδευτει... Και το κυριοτερο με τα παραπανω εχω καλες πιθανοτητες βασει μοριων; Θα εκτιμησω πολυ την οποια βοηθεια... Ευχαριστω
Δυστχώς δεν έχεις και πάρα πολύ καλό απολυτήριο και κυρίως αυτό μετράει...
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Καλα ρε μεγαλε και θες να μπεις λιμενικο με τρεις και εξηντα ελεος που καταντησαν την ελλαδα και τους ελληνες λιγο δραστηριος δεν εισαι να βρεις κατι που σου αντιστοιχει το κοπροσκυλιασμα επιδιωκεται ολοι τι να πω αισχος και ντροπη
johnnYgm
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από johnnYgm »

handballer έγραψε:
Γιωργος ΗΡΑΚΛΕΙΟ έγραψε: Καλησπερα, Ενδιαφερομαι για την περιπτωση των δοκιμων υπαξιωματικων και εχω την εξης απορια. Ειμαι κατοχος πτυχιο τριτοβαθμιας εκπαιδευσης ΑΤΕΙ (ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) ενώ την ιδια στιγμη το απολυτηριο λυκείου μου ειναι με βαθμο 14,7. Αναφερεται στην προκυρηξη:1. Οι υποψήφιοι/ες για τη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ, πρέπει: Β) Να είναι κάτοχοι πτυχίου Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΙΑΕ), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα, ή Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ ήπρώην ΑΔΣΕΝ), ή κάτοχοι απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (τύπουΛυκείου), με ελάχιστο όριο γενικού βαθμού απολυτηρίου το δεκαέξι (16), πλην τωνπεριπτώσεων 2β και 2γ της παρ.3 της παρούσας, όπου ελάχιστο όριο γενικού βαθμούαπολυτηρίου ορίζεται το δεκατρία (13). Τι γινεται με την περιπτωση μου; Μπορω να κανω τα χαρτια μου ή κοβομαι; Για να γινω Απολυτα σαφης και προσδοκωντας στην ληψη αμμεσης βοηθειας απο καποιο γνωστη, συνολικα επειτα απο μελετη της προκυρηξης εχω τα εξης:1) Τεκνο Πολυτεκνης Οικογενειας2) Αριστη Γνωση Αγγλικων3) Πιστοποιηση ηλεκτρονικων υπολογιστων4) Πτυχιο ΑΤΕΙ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ") με βαθμο 6,555) Απολυτηριο λυκειου με βαθμο 14,7Καποιος μηυμενος στη διαδικασια ας μου πει σας παρακαλω κατ'αρχας σε ποια κατηγορια υπαγομαι γιατι εχω μπερδευτει... Και το κυριοτερο με τα παραπανω εχω καλες πιθανοτητες βασει μοριων; Θα εκτιμησω πολυ την οποια βοηθεια... Ευχαριστω

Οταν εχεις πτυχιο απο ΑΕΙ ή απο ΑΕΝ χρειαζεται και το απολυτηριο λυκειου;

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

johnnYgm έγραψε:
handballer έγραψε:
Γιωργος ΗΡΑΚΛΕΙΟ έγραψε: Καλησπερα, Ενδιαφερομαι για την περιπτωση των δοκιμων υπαξιωματικων και εχω την εξης απορια. Ειμαι κατοχος πτυχιο τριτοβαθμιας εκπαιδευσης ΑΤΕΙ (ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ) ενώ την ιδια στιγμη το απολυτηριο λυκείου μου ειναι με βαθμο 14,7. Αναφερεται στην προκυρηξη:1. Οι υποψήφιοι/ες για τη Σχολή Δοκίμων Υπαξιωματικών Λ. Σ, πρέπει: Β) Να είναι κάτοχοι πτυχίου Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΙΑΕ), Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού Τομέα, ή Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ ήπρώην ΑΔΣΕΝ), ή κάτοχοι απολυτηρίου δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (τύπουΛυκείου), με ελάχιστο όριο γενικού βαθμού απολυτηρίου το δεκαέξι (16), πλην τωνπεριπτώσεων 2β και 2γ της παρ.3 της παρούσας, όπου ελάχιστο όριο γενικού βαθμούαπολυτηρίου ορίζεται το δεκατρία (13). Τι γινεται με την περιπτωση μου; Μπορω να κανω τα χαρτια μου ή κοβομαι; Για να γινω Απολυτα σαφης και προσδοκωντας στην ληψη αμμεσης βοηθειας απο καποιο γνωστη, συνολικα επειτα απο μελετη της προκυρηξης εχω τα εξης:1) Τεκνο Πολυτεκνης Οικογενειας2) Αριστη Γνωση Αγγλικων3) Πιστοποιηση ηλεκτρονικων υπολογιστων4) Πτυχιο ΑΤΕΙ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ "ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ") με βαθμο 6,555) Απολυτηριο λυκειου με βαθμο 14,7Καποιος μηυμενος στη διαδικασια ας μου πει σας παρακαλω κατ'αρχας σε ποια κατηγορια υπαγομαι γιατι εχω μπερδευτει... Και το κυριοτερο με τα παραπανω εχω καλες πιθανοτητες βασει μοριων; Θα εκτιμησω πολυ την οποια βοηθεια... Ευχαριστω

Οταν εχεις πτυχιο απο ΑΕΙ ή απο ΑΕΝ χρειαζεται και το απολυτηριο λυκειου;

βαθμό πτυχίου ήθελα να πω.6,555 δεν είναι και πολύ. Εάν φανταστείς ότι θα υπάρχουν πτυχία με 8,5-9 ακόμα και 9+. Κάνε τα χαρτια σου όμως... Δεν χάνεις τίποτα...
cHrisAEN
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Τελικα αυτα τα αγγλικα... τα εχει μεταφραςει κανεις;πρεςβια ή δικηγορος;

ποςο βγαινει το μαλλι; καμια ιδεα;

το ecdl και αυτο δικηγορο;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες