Επιλαχόντες 9Κ/2021

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Marios24

Re: Επιλαχόντες 9Κ/2021

Δημοσίευση από Marios24 »

Δε ξέρω φίλε ποιοι στα είπαν ,ειμαι από την 6κ τα έχω περάσει όλα από το 2024 και άλλα 70 80 άτομα και δεν έχει γίνει τπτ ακόμα περιμενουμε
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Theodore92 έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 8:35 pm Συγνώμη που ρωτάω εδώ αλλά η άλλη ομάδα για την συγκεκριμένη προκυριξη 6Κ/2018 είναι νεκρή στην κυριολεξία.
Λοιπόν άλλη μια ερώτηση θα πάρουν 16 η 17 άτομα δεν θυμάμαι ακριβώς και φώναξαν 400 άτομα.
Ρώτησα κάποια άτομα που γνωρίζουν αν αξίζει να πάω για αθλήματα και μου είπαν ναι αξίζει και πως έχω καλές πιθανότητες διότι όπως έμαθα οι μισοί δεν θα πάνε οι άλλοι μισοί θα κοπούν στα αγωνίσματα και πως θα φύγουν και αρκετά άτομα που θα πάνε για δουλειά κανονικά αλλά δεν θα τους αρέσει το επάγγελμα.

Ο κάθε ένας λέει ότι νομίζει. Πήγαινε και ότι γίνει, ανάλογα τα μόρια που έχεις και αξίζει να πας μόνο εσύ το ξέρεις. Αν είσαι πιο ψηλά από τους άλλους θα σε πάρουν. Σίγουρα δεν θα πάνε κάποιοι και σίγουρα κάποιοι θα κοπούν (πολύ δύσκολο βέβαια να κοπεί κάποιος γιατί πέρυσι τα πέρασα και είναι πολύ εύκολα) μόνο το 1000αρι θέλει λίγο προετοιμασία στον χρόνο, τα υπόλοιπα είναι παιχνίδι. Αν είσαι στο 50-50 εγώ σου πάντως αξίζει να δοκιμάσεις.

Επισκέπτης

Marios24 έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 8:47 pm Δε ξέρω φίλε ποιοι στα είπαν ,ειμαι από την 6κ τα έχω περάσει όλα από το 2024 και άλλα 70 80 άτομα και δεν έχει γίνει τπτ ακόμα περιμενουμε

Γιατί τότε δεν πήραν από εσάς να καλύψουν τις θέσεις και κάλεσαν ακόμα 400 άτομα?

Επισκέπτης

Μην ξεχνάμε επίσης ότι κάποιοι δεν είχαν δηλώσει όλους τους κωδικούς (ενώ τα κενά είναι συγκεκριμένα) και υπάρχουν και ειδικές κατηγορίες. Το λέω για τον φίλο πιο πάνω που αναφέρει ότι τα έχει περάσει όλα από το 2024 και ακόμα δεν έχει νέα. 
Marios24

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 9:00 pm
Marios24 έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 8:47 pm Δε ξέρω φίλε ποιοι στα είπαν ,ειμαι από την 6κ τα έχω περάσει όλα από το 2024 και άλλα 70 80 άτομα και δεν έχει γίνει τπτ ακόμα περιμενουμε

Γιατί τότε δεν πήραν από εσάς να καλύψουν τις θέσεις και κάλεσαν ακόμα 400 άτομα?

Ρώτα τους φίλε μου ,όχι μόνο είμαστε ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ από το 2024 έχει και από το 2021.κ εγώ έχω αυτή την απορία γιατί κάλεσε 436 άτομα αν μάθεις να Μ πεις 

Marios24

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Μαρ 23, 2026 9:04 pm Μην ξεχνάμε επίσης ότι κάποιοι δεν είχαν δηλώσει όλους τους κωδικούς (ενώ τα κενά είναι συγκεκριμένα) και υπάρχουν και ειδικές κατηγορίες. Το λέω για τον φίλο πιο πάνω που αναφέρει ότι τα έχει περάσει όλα από το 2024 και ακόμα δεν έχει νέα. 

Ναι φίλε Μ το γνωρίζω ,έχω δηλώσει όλους τους κωδικούς Κ είμαι ειδική κατηγορία 
Επισκέπτης

Καλησπέρα παιδιά, 
Μετά από επικοινωνία για ακόμα μια φορά με το υπουργείο δεν γνωρίζουν ακόμα κάτι για το πότε θα δημιουργηθεί η σχολή για τους εξωτερικούς. 
Αν ειναι δυνατον δηλαδή να μην ξέρουν κάτι κανένας τους να εχουμε και εμείς ένα χρονοδιάγραμμα...
Επισκέπτης

Fortis

Δημοσίευση από Fortis »

Καλησπέρα , έχει κάποιος εικόνα για το πότε θα ξεκινήσει η σχολή ; 

αρμοδιος ενημέρωσης είναι ο κύριος Δούλος .

Επισκέπτης

Μια ερώτηση. Το forum έχει κλείσει? Γιατί δεν ανεβάζει κάνεις τίποτα κανένα νέο δεν υπάρχει? Ας απαντήσει κάποιος διαχειριστής.
Επισκέπτης

Μια ερώτηση. Το forum έχει κλείσει? Γιατί δεν ανεβάζει κάνεις τίποτα κανένα νέο δεν υπάρχει? Ας απαντήσει κάποιος διαχειριστής.

Doris

Δημοσίευση από Doris »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Απρ 06, 2026 10:31 pm Μια ερώτηση. Το forum έχει κλείσει? Γιατί δεν ανεβάζει κάνεις τίποτα κανένα νέο δεν υπάρχει? Ας απαντήσει κάποιος διαχειριστής.

Καλησπέρα , τι ακριβώς θέλεις να μάθεις ; Δεν είμαι διαχειριστής 
Ωστόσο εάν απαντήσεις ίσως μπορεί κάποιος να σου γράψει , ή εάν έχεις πάρει ένα τηλ στο υπουργείο εφόσον αναμένεις θα ήταν πιο εφικτό 

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες