elissavet έγραψε:Υπάρχει κάποια αλλαγή σχετικά με τα απολυτήρια ΕΠΑΛ ... Γιατί βλέπω σε αυτό το ΦΕΚ να βάζουν ονομαστικά τα ΕΠΑΛ... Μήπως απλά πριν δεν τα είχαν με την ονομασία ΕΠΑΛ; Σόρυ που ρωτάω αλλά δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται με αυτά τα λύκεια. Άρα αλλαγή ουσιαστική είναι οι έφεδροι, οι ειδικές δυνάμεις και οι μοτοσικλέτες... Αν λέω κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με.
Anestis έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα απολύθηκα από ΔΕΑ, και από ότι βλέπω προλαβαίνω να λάβω μέρος στην επερχόμενη προκύρηξη. Έχω 16,8 απολυτήριο εν. Λυκείου,proficiency,sorbonne 2 (το αντίστοιχο prof. Των Γαλλικών), άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας (Α1) και αυτοκινήτου. Πανεπιστημιακό πτυχίο και ecdl από ότι διάβασα δεν προσμετρούνται. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. Τα ξενόγλωσσα πτυχία μοριοδοτούνται και τα 2 ή μόνο το ένα. ΚΑι κάτι ακόμα. Το πιστοποιητικό τύπου Α σε πόσο καιρό αφότου απολυθείς μπορείς να το παραλάβεις; Ευχαριστώ.
1) Μοριοδοτούνται τα πτυχία ξένων γλωσσών όσα έχεις 2) Μην αγχώνεσαι μέχρι να βγει η προκήρυξη θα είσαι κομπλέ
γιωργος έγραψε:Πως μπορω να μεταφρασω το LOWER; Τι πρεπει να κανω ακριβως;
Σε δικηγόρο, αφού πρώτα προμηθευτείς 2 επικυρώσημα από την Εθνική τράπεζα.
Εγω εχω μεταφρασει ηδη το lower μου, το θεμα ειναι οτι το πηγα απλα στην δικηγορο και αυτη εβαλε απο μονη της 1 επικηρωσημο και οχι 2, και το εβαλε στην φωτοτυπια του Lower μου και οχι στην μεταφραση, πεζει να εκανε τιποτα λαθος;
Εγώ για 2 ήξερα. Τώρα εντάξει νομική δεν έχω σπουδάσει απλά καλό είναι από περιέργια και μόνο να την ρωτήσεις γιατί νομίζω ότι θέλει και επικυρώσημο και το μεταφρασμένο
Α και κατι αλλο, μηπως γνωριζουμε αν θα συνεχισει να ηφισταται το οτι περνουν το 80% απο γενικο λυκειο και το 20% απο αλλα λυκεια; Η εχει γινει καμια αλαγη κ σε αυτο; ...
alex έγραψε:Α και κατι αλλο, μηπως γνωριζουμε αν θα συνεχισει να ηφισταται το οτι περνουν το 80% απο γενικο λυκειο και το 20% απο αλλα λυκεια; Η εχει γινει καμια αλαγη κ σε αυτο; ...
Έτσι θα γίνει και σε αυτήν την προκήρυξη φίλε μου! Το γράφει στο ΦΕΚ.
greg έγραψε:Καλησπερα. Μια ερωτηση εγω που εχω διπλωμα μηχανης για 125cc το οποιο σε 2 χρονια γινεται απεριοριστου ποσα μορια μου δινει; Ευχαριστω πολυ...
Πιστεύω πως παίρνεις τα μόρια μοτοσυκλέτας. Μοτοποδήλατο θεωρείται το δίκυκλο εώς 50 κ. Εκ.