Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 647

Δημοσίευση από Greek_Army »

elissavet έγραψε:Υπάρχει κάποια αλλαγή σχετικά με τα απολυτήρια ΕΠΑΛ Εικόνα... Γιατί βλέπω σε αυτό το ΦΕΚ να βάζουν ονομαστικά τα ΕΠΑΛ... Μήπως απλά πριν δεν τα είχαν με την ονομασία ΕΠΑΛ; Σόρυ που ρωτάω αλλά δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται με αυτά τα λύκεια. Άρα αλλαγή ουσιαστική είναι οι έφεδροι, οι ειδικές δυνάμεις και οι μοτοσικλέτες... Αν λέω κάτι λάθος παρακαλώ διορθώστε με.

κατέβασε την προηγούμενη προκήρυξη και δες αν υπάρχουνε διαφορές σχετικά με τα λύκεια http://www.astynomia.gr/images/stories/prokhrhksheidikonfrouron2009.pdf
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

γιωργος έγραψε:Πως μπορω να μεταφρασω το LOWER; Τι πρεπει να κανω ακριβως;

Σε δικηγόρο, αφού πρώτα προμηθευτείς 2 επικυρώσημα από την Εθνική τράπεζα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Anestis έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Σήμερα απολύθηκα από ΔΕΑ, και από ότι βλέπω προλαβαίνω να λάβω μέρος στην επερχόμενη προκύρηξη. Έχω 16,8 απολυτήριο εν. Λυκείου,proficiency,sorbonne 2 (το αντίστοιχο prof. Των Γαλλικών), άδεια οδήγησης μοτοσυκλέτας (Α1) και αυτοκινήτου. Πανεπιστημιακό πτυχίο και ecdl από ότι διάβασα δεν προσμετρούνται. Θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. Τα ξενόγλωσσα πτυχία μοριοδοτούνται και τα 2 ή μόνο το ένα. ΚΑι κάτι ακόμα. Το πιστοποιητικό τύπου Α σε πόσο καιρό αφότου απολυθείς μπορείς να το παραλάβεις; Ευχαριστώ.

1) Μοριοδοτούνται τα πτυχία ξένων γλωσσών όσα έχεις
2) Μην αγχώνεσαι μέχρι να βγει η προκήρυξη θα είσαι κομπλέ
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Dimitrios έγραψε:Μπορούμε να υπολογίσουμε τις βάσεις για Α΄ κατηγορία τώρα που είδαμε τα μόρια; Ηταν 2.060 μ Τώρα τα ξέπέρασε πολύ; Στρατοπεδάρχης;

Φίλε δημήτρη τώρα γίναμε μπάχαλο.
sakis

Δημοσίευση από sakis »

Εγω πιστευω οτι τωρα η βαση θα ανεβει περιπου στα 2160 δλδ 100 πανω γιατι οι περισσοτερες αιτησεις εχουν και διπλωμα μηχανης και ειδ δυναμεις
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν οι περισσότερες αιτήσεις έχουνε ειδικές δυνάμεις και δίπλωμα μηχανής είναι +200 πάνω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Greek_Army την Παρ Ιουν 11, 2010 9:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geo

Δημοσίευση από geo »

Τωρα ποτε να περιμενουμε να βγει η προκυρηξη?
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν έριχνες μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες θα έβλεπες ότι στο έθνος είχε γραφτεί ότι μέσα ιουλίου αναμένεται η προκήρυξη
alex

Δημοσίευση από alex »

Greek_Army έγραψε:
γιωργος έγραψε:Πως μπορω να μεταφρασω το LOWER; Τι πρεπει να κανω ακριβως;

Σε δικηγόρο, αφού πρώτα προμηθευτείς 2 επικυρώσημα από την Εθνική τράπεζα.

Εγω εχω μεταφρασει ηδη το lower μου, το θεμα ειναι οτι το πηγα απλα στην δικηγορο και αυτη εβαλε απο μονη της 1 επικηρωσημο και οχι 2, και το εβαλε στην φωτοτυπια του Lower μου και οχι στην μεταφραση, πεζει να εκανε τιποτα λαθος;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Εγώ για 2 ήξερα. Τώρα εντάξει νομική δεν έχω σπουδάσει απλά καλό είναι από περιέργια και μόνο να την ρωτήσεις γιατί νομίζω ότι θέλει και επικυρώσημο και το μεταφρασμένο
alex

Δημοσίευση από alex »

Α και κατι αλλο, μηπως γνωριζουμε αν θα συνεχισει να ηφισταται το οτι περνουν το 80% απο γενικο λυκειο και το 20% απο αλλα λυκεια; Η εχει γινει καμια αλαγη κ σε αυτο; ...
greg

Δημοσίευση από greg »

Καλησπερα. μια ερωτηση εγω που εχω διπλωμα μηχανης για 125cc το οποιο σε 2 χρονια γινεται απεριοριστου ποσα μορια μου δινει; Ευχαριστω πολυ...
Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

alex έγραψε:Α και κατι αλλο, μηπως γνωριζουμε αν θα συνεχισει να ηφισταται το οτι περνουν το 80% απο γενικο λυκειο και το 20% απο αλλα λυκεια; Η εχει γινει καμια αλαγη κ σε αυτο; ...

Έτσι θα γίνει και σε αυτήν την προκήρυξη φίλε μου! Το γράφει στο ΦΕΚ.

Άβαταρ μέλους
TasosOPC
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από TasosOPC »

greg έγραψε:Καλησπερα. Μια ερωτηση εγω που εχω διπλωμα μηχανης για 125cc το οποιο σε 2 χρονια γινεται απεριοριστου ποσα μορια μου δινει; Ευχαριστω πολυ...

Πιστεύω πως παίρνεις τα μόρια μοτοσυκλέτας. Μοτοποδήλατο θεωρείται το δίκυκλο εώς 50 κ. Εκ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν δεν αλλάξει κάτι με βάση την προηγούμενη προκήρυξη παίρνεις τα μόρια που αντιστοιχούνε στην μοτοσυκλέτα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης