Εχεις παλινδρόμηση ;;;; Έχεις εμετούς τι πρόβλημα έχεις ;;;
Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 115
- Ενδιαφέροντα: Κυνηγι
- Επάγγελμα: Στρατιωτικός
Re: Επιτυχόντες και επιλαχόντες ΕΠΟΠ (2025)
καλησπερα εχω ενοχλησεις στο στομαχι και στον λαιμο σε συγκεκριμενες ωρες, πχ οταν ειμαι νηστικος ή οταν φαω κατι πανω κατωArxisminias έγραψε: Πέμ Ιούλ 10, 2025 6:49 amΕχεις παλινδρόμηση ;;;; Έχεις εμετούς τι πρόβλημα έχεις ;;;
-
- Επιλοχίας
Καλημέρα τι να πω τώρα αυτά είναι ιατρικά θέματα ρε λεβέντη μου δεν ξέρω περαστικά πάντωςKapakapa έγραψε: Πέμ Ιούλ 10, 2025 7:27 amκαλησπερα εχω ενοχλησεις στο στομαχι και στον λαιμο σε συγκεκριμενες ωρες, πχ οταν ειμαι νηστικος ή οταν φαω κατι πανω κατωArxisminias έγραψε: Πέμ Ιούλ 10, 2025 6:49 amΕχεις παλινδρόμηση ;;;; Έχεις εμετούς τι πρόβλημα έχεις ;;;
Ευχαριστω πολυ! θα το κοιταξω μια μερα πριν μπω αναγκαστικα.
Δεν θα το κοιτάξεις μια μέρα πριν μπεις, αλλά τώρα, ώστε να σου δώσει ο γιατρός κάποια θεραπεία και οδηγίες, και να μην ταλαιπωρείσαι, και να μπεις μέσα πιο άνετος. Μην ανησυχείς, μπορεί να είναι και κάτι προσωρινό, περαστικά.
Styga
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Στράτος
- Επάγγελμα: Άνεργος
- Επικοινωνία:
Να σου πω την αλήθεια ρε αδερφέ δεν ξέρω πόσες δουλειές αυτή την στιγμή, χωρίς προϋπηρεσία χωρίς τίποτα θα σου δώσουν πάνω από 1000αρικο πρώτο μισθό, εκτός αν μένεις με γονείς φίλους κλπ οπότε αλλάζει το πράγμα.... Σίγουρα δεν είναι ουαου τα χρήματα αλλά είναι ένας μισθός εισαγωγης τίμιος και στα νησιά τα ενοίκια δεν έχουν καμία σχέση με τα αστικά κέντρα ...στο μέλλον δεν ξέρεις πως θα πάνε τα πράγματα με τους μισθούς ίσως καλύτερα ίσως χειρότερα, δόθηκαν κάποιες (μικρές) αυξήσεις και ακούγεται ότι θα ανέβει λίγο ακόμα καθιερώθηκε το συνταξιοδοτικό δικαίωμα με τα 35 έτη υπηρεσίας... Βελτιώνεται ως ένα βαθμό η κατάσταση... Αν έχεις κάτι καλύτερο πάντως έξω σίγουρα να πας εκεί...όπως κ να χει καλή τύχη εύχομαι σε όλους ο,τι κ αν ακολουθήσουν !!!Manassis έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 11:23 pmΘα ήθελα να ρωτήσω τα άτομα που είναι μέσα στο φόρουμ (εννοείται άμα θέλουμε απαντάνε) πόσοι έχουν πτυχίο ΑΕΙ κτλπ γτ εν τέλει αποφάσισα να μην κατατακτώ( πέρασα οπλουργος ) καθώς με ένα 1000ρικο δεν βγαίνει και δεν έχω σκοπό να κάνω και δεύτερη δουλειά , και ο μισθός δεν πρόκειται να ανέβει . Και με όποιους μίλησα που ειανι ήδη μέσα με λένε να μην μπω , 20 χρόνια και ο άλλος και παίρνει 1300 . Πρέπει όλοι μας την ζωή να μας ταιζουν οι δικοί μας γτ δεν θα βγαίνουμε αλλιώς και δεύτερη δουλειά για να μείνουμε στο στρατό . Καλή συνέχεια σε όλους και ελπίζω να έρθουν να πράγματα όπως τα περιμενει ο καθέναςEleonora έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 9:39 pmΜόνος σου θα δώσεις απάντηση στο ερώτημά σου, γιατί μόνο εσύ γνωρίζεις τις πραγματικές σου δυνατότητες και επιθυμίες.
Οι έννοιες πατρίδα, προσφορά, καθήκον, ανιδιοτέλεια, σε συνδυασμό με επαγγελματική αποκατάσταση, σε εκφράζουν, ή βλέπεις μόνο την επαγγελματική αποκατάσταση, στεγνά, ωφελιμιστικά, απόλυτα; Πιστεύεις ότι μπορείς να παραμένεις εν πλω, το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου;
Έχεις ελκυστικότερες επιλογές με τα τυπικά προσόντα που διαθέτεις στην ελεύθερη αγορά; Μπορείς να συμβιώσεις σε πλαίσιο πειθαρχίας, αλληλοκατανόησης, και αλληλοσεβασμού με τους συναδέλφους σου και τις ιδιαίτερες εργασιακές συνθήκες, του ΠΝ;
Εφόσον μπήκες σε όλη αυτή τη διαδικασία, σημαίνει ότι το σκέφθηκες με κάποια σοβαρότητα, ωστόσο, εάν οι δεύτερες σκέψεις που κάνεις είναι τελείως αρνητικές, καλύτερα εγκαίρως να αποχωρήσεις, ώστε να δώσεις την ευκαιρία σε κάποιον άλλον πιο αποφασισμένο! Καλή τύχη σε ότι αποφασίσεις!
-
- Επιλοχίας
δυστηχως τον θεσμο τον επ οπ τον υποβαθμισανε κι αλλο αντι για 8 χρονια στον βαθμο θα καθεστε 10 αλλαξε με το τελευταιο νομοσχεδιο του ΥΠΕΘΑ θα πει καποιος δεν με νοιαζει αυτο κι ομωσ περνοντας τα χεονια μεγαλωνεις ηλικιακα και στον βαθμο μενεις στασιμος στα ιδια και συνεχιζεις να κανεις πραγματα που εκανες στα 30 να τα κανεις και στα 40 οι αντοχες πεφτουν και καταλαβαινεις την διαφορα οσον αφορα τα ενοικια σε καποια νησια οπωσ ροδος κως τα ενοικια ειναι στον θεο τα παιδια τις πολεμικησ αεροποριασ το μεγαλυτερο μερος αυτων θα μετατεθει αθηνα ειδικα οικονομικοι στρατολογοι οδηγοι τα πραγματα εκει με τα ενοικια ειναι αθλια δυσκολα ανθρωπος τα βγαζει περα αν ειναι αθηναιος κομπλεEyyehdheheje έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 3:46 pmΝα σου πω την αλήθεια ρε αδερφέ δεν ξέρω πόσες δουλειές αυτή την στιγμή, χωρίς προϋπηρεσία χωρίς τίποτα θα σου δώσουν πάνω από 1000αρικο πρώτο μισθό, εκτός αν μένεις με γονείς φίλους κλπ οπότε αλλάζει το πράγμα.... Σίγουρα δεν είναι ουαου τα χρήματα αλλά είναι ένας μισθός εισαγωγης τίμιος και στα νησιά τα ενοίκια δεν έχουν καμία σχέση με τα αστικά κέντρα ...στο μέλλον δεν ξέρεις πως θα πάνε τα πράγματα με τους μισθούς ίσως καλύτερα ίσως χειρότερα, δόθηκαν κάποιες (μικρές) αυξήσεις και ακούγεται ότι θα ανέβει λίγο ακόμα καθιερώθηκε το συνταξιοδοτικό δικαίωμα με τα 35 έτη υπηρεσίας... Βελτιώνεται ως ένα βαθμό η κατάσταση... Αν έχεις κάτι καλύτερο πάντως έξω σίγουρα να πας εκεί...όπως κ να χει καλή τύχη εύχομαι σε όλους ο,τι κ αν ακολουθήσουν !!!Manassis έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 11:23 pmΘα ήθελα να ρωτήσω τα άτομα που είναι μέσα στο φόρουμ (εννοείται άμα θέλουμε απαντάνε) πόσοι έχουν πτυχίο ΑΕΙ κτλπ γτ εν τέλει αποφάσισα να μην κατατακτώ( πέρασα οπλουργος ) καθώς με ένα 1000ρικο δεν βγαίνει και δεν έχω σκοπό να κάνω και δεύτερη δουλειά , και ο μισθός δεν πρόκειται να ανέβει . Και με όποιους μίλησα που ειανι ήδη μέσα με λένε να μην μπω , 20 χρόνια και ο άλλος και παίρνει 1300 . Πρέπει όλοι μας την ζωή να μας ταιζουν οι δικοί μας γτ δεν θα βγαίνουμε αλλιώς και δεύτερη δουλειά για να μείνουμε στο στρατό . Καλή συνέχεια σε όλους και ελπίζω να έρθουν να πράγματα όπως τα περιμενει ο καθέναςEleonora έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 9:39 pm
Μόνος σου θα δώσεις απάντηση στο ερώτημά σου, γιατί μόνο εσύ γνωρίζεις τις πραγματικές σου δυνατότητες και επιθυμίες.
Οι έννοιες πατρίδα, προσφορά, καθήκον, ανιδιοτέλεια, σε συνδυασμό με επαγγελματική αποκατάσταση, σε εκφράζουν, ή βλέπεις μόνο την επαγγελματική αποκατάσταση, στεγνά, ωφελιμιστικά, απόλυτα; Πιστεύεις ότι μπορείς να παραμένεις εν πλω, το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου;
Έχεις ελκυστικότερες επιλογές με τα τυπικά προσόντα που διαθέτεις στην ελεύθερη αγορά; Μπορείς να συμβιώσεις σε πλαίσιο πειθαρχίας, αλληλοκατανόησης, και αλληλοσεβασμού με τους συναδέλφους σου και τις ιδιαίτερες εργασιακές συνθήκες, του ΠΝ;
Εφόσον μπήκες σε όλη αυτή τη διαδικασία, σημαίνει ότι το σκέφθηκες με κάποια σοβαρότητα, ωστόσο, εάν οι δεύτερες σκέψεις που κάνεις είναι τελείως αρνητικές, καλύτερα εγκαίρως να αποχωρήσεις, ώστε να δώσεις την ευκαιρία σε κάποιον άλλον πιο αποφασισμένο! Καλή τύχη σε ότι αποφασίσεις!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
- Ενδιαφέροντα: Στράτος
- Επάγγελμα: Άνεργος
- Επικοινωνία:
Προφανώς υπάρχουν και τα + και τα - για άλλους περισσότερα τα μεν για άλλους περισσότερα τα δε όπως και σε κάθε δουλειά, ο καθένας ας κρίνει που γέρνει η ζυγαριάEyyehdheheje έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 3:46 pmΝα σου πω την αλήθεια ρε αδερφέ δεν ξέρω πόσες δουλειές αυτή την στιγμή, χωρίς προϋπηρεσία χωρίς τίποτα θα σου δώσουν πάνω από 1000αρικο πρώτο μισθό, εκτός αν μένεις με γονείς φίλους κλπ οπότε αλλάζει το πράγμα.... Σίγουρα δεν είναι ουαου τα χρήματα αλλά είναι ένας μισθός εισαγωγης τίμιος και στα νησιά τα ενοίκια δεν έχουν καμία σχέση με τα αστικά κέντρα ...στο μέλλον δεν ξέρεις πως θα πάνε τα πράγματα με τους μισθούς ίσως καλύτερα ίσως χειρότερα, δόθηκαν κάποιες (μικρές) αυξήσεις και ακούγεται ότι θα ανέβει λίγο ακόμα καθιερώθηκε το συνταξιοδοτικό δικαίωμα με τα 35 έτη υπηρεσίας... Βελτιώνεται ως ένα βαθμό η κατάσταση... Αν έχεις κάτι καλύτερο πάντως έξω σίγουρα να πας εκεί...όπως κ να χει καλή τύχη εύχομαι σε όλους ο,τι κ αν ακολουθήσουν !!!Manassis έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 11:23 pmΘα ήθελα να ρωτήσω τα άτομα που είναι μέσα στο φόρουμ (εννοείται άμα θέλουμε απαντάνε) πόσοι έχουν πτυχίο ΑΕΙ κτλπ γτ εν τέλει αποφάσισα να μην κατατακτώ( πέρασα οπλουργος ) καθώς με ένα 1000ρικο δεν βγαίνει και δεν έχω σκοπό να κάνω και δεύτερη δουλειά , και ο μισθός δεν πρόκειται να ανέβει . Και με όποιους μίλησα που ειανι ήδη μέσα με λένε να μην μπω , 20 χρόνια και ο άλλος και παίρνει 1300 . Πρέπει όλοι μας την ζωή να μας ταιζουν οι δικοί μας γτ δεν θα βγαίνουμε αλλιώς και δεύτερη δουλειά για να μείνουμε στο στρατό . Καλή συνέχεια σε όλους και ελπίζω να έρθουν να πράγματα όπως τα περιμενει ο καθέναςEleonora έγραψε: Τρί Ιούλ 08, 2025 9:39 pm
Μόνος σου θα δώσεις απάντηση στο ερώτημά σου, γιατί μόνο εσύ γνωρίζεις τις πραγματικές σου δυνατότητες και επιθυμίες.
Ερώτηση. Μας έχουν στείλει μόνο τι χρειάζονται από χαρτιά και καμιά άλλη διευκρίνιση. Με τα εμβόλια τι θα γίνει πώς θα ξέρουν τι να μας κάτσουν?? Άλλοι έχουν πάει φαντάροι και έχουν κάνει άλλοι όχι .
Καλησπέρα γνωρίζει κάποιος που δύναται να τοποθετηθεί ο τεχνικός γραφεας υλικού πολέμου μετά την εκπαίδευση διάβασα στο φεκ ότι μπορεί να τοποθετηθεί εσωτερικά με ότι αυτό συνεπάγεται λόγω υπηρεσιακων αναγκών οποίος γνωρίζει κάποια πληροφορια θα ήτανε μεγάλη βοήθεια ευχαριστώ.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 37
Λιγο αδιαφορη η ερωτηση αλλα οποιος γνωριζει η τι εκανε θα το εκτιμουσα να μου πει.
Ειμαι σε ολα ετοιμος,Μονο ενα rapid test COVID-19 48 ωρων εμεινε,δεν διευκρινιζει πουθενα αν μπορουμε να το βγαλουμε απο φαρμακειο με το ΑΜΚΑ μας κτλ.
Αναφερει μονο Δημοσια Νοσοκομεια,Κεντρα Υγειας,Καθορισμενα Περιφερειακα Ιατρεια η Στρατιωτικα Νοσοκομεια Δωρεαν.
Αυριο Καλου-Κακου θα παω στο Νοσοκομειο για να ειμαι Ασφαλης.
Ειμαι σε ολα ετοιμος,Μονο ενα rapid test COVID-19 48 ωρων εμεινε,δεν διευκρινιζει πουθενα αν μπορουμε να το βγαλουμε απο φαρμακειο με το ΑΜΚΑ μας κτλ.
Αναφερει μονο Δημοσια Νοσοκομεια,Κεντρα Υγειας,Καθορισμενα Περιφερειακα Ιατρεια η Στρατιωτικα Νοσοκομεια Δωρεαν.
Προφανώς μπορείς να πας και σε φαρμακείο. Όχι δεν θα πας αύριο. 48 ώρες πριν το θέλουν όχι όποτε γουστάρεις εσύ. Κολλάτε όμως σε κάτι πράγματα, μακάρι να ήτανε "προβλήματα" αυτά, μακάρι .......NikhtasK έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 9:53 pm Λιγο αδιαφορη η ερωτηση αλλα οποιος γνωριζει η τι εκανε θα το εκτιμουσα να μου πει.
οντωςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 10:13 pmΠροφανώς μπορείς να πας και σε φαρμακείο. Όχι δεν θα πας αύριο. 48 ώρες πριν το θέλουν όχι όποτε γουστάρεις εσύ. Κολλάτε όμως σε κάτι πράγματα, μακάρι να ήτανε "προβλήματα" αυτά, μακάρι .......NikhtasK έγραψε: Παρ Ιούλ 11, 2025 9:53 pm Λιγο αδιαφορη η ερωτηση αλλα οποιος γνωριζει η τι εκανε θα το εκτιμουσα να μου πει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες