Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 21
(Θ) ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ:
Ο υποψήφιος θέτει ΝΑΙ στο αντίστοιχο τετράγωνο του Λυκείου του οποίου είναι κάτοχος Απολυτηρίου ή
Πτυχίου.(Επισυνάπτεται σχετικό δικαιολoγητικό).
ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΒΑΘΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (στο απολυτήριο)
ΒΑΘΜΟΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (στο απολυτήριο)
εδω παιδια στον ΒΑΘΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ και ΒΑΘΜΟΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ αν το πτυχιο δν τον γραφει τι κανουμε; Επειδη ειμαι απο ΤΕΕ και εχει μονο τον βαθμο του πτυχιου
Ο υποψήφιος θέτει ΝΑΙ στο αντίστοιχο τετράγωνο του Λυκείου του οποίου είναι κάτοχος Απολυτηρίου ή
Πτυχίου.(Επισυνάπτεται σχετικό δικαιολoγητικό).
ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
ΒΑΘΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (στο απολυτήριο)
ΒΑΘΜΟΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (στο απολυτήριο)
εδω παιδια στον ΒΑΘΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ και ΒΑΘΜΟΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ αν το πτυχιο δν τον γραφει τι κανουμε; Επειδη ειμαι απο ΤΕΕ και εχει μονο τον βαθμο του πτυχιου
Αν δεν κανω λαθος εχω ακουσει οτι πρεπει να πας στο τεε σου και να παρεις αναλυτικη βαθμολογια σου...
Αν δεν κανω λαθος εχω ακουσει οτι πρεπει να πας στο τεε σου και να παρεις αναλυτικη βαθμολογια σου...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ωχ ναι; Σε ευχαριστ φιλε μ
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 52
κ εγώ έτσι ξέρωkostash έγραψε: Αν δεν κανω λαθος εχω ακουσει οτι πρεπει να πας στο τεε σου και να παρεις αναλυτικη βαθμολογια σου...
Καλημερα! Εμεις που ειμαστε αθηνα, για να παμε τα δικαιολογητικα, ποια ειναι η διευθυνση που θα τα δωσουμε;
handballer έγραψε:κ εγώ έτσι ξέρωkostash έγραψε: Αν δεν κανω λαθος εχω ακουσει οτι πρεπει να πας στο τεε σου και να παρεις αναλυτικη βαθμολογια σου...
Πολλά ακούμε παιδιά, χωρίς παρεξήγηση.(δεν είναι τυχαίος άλλωστε ο όρος «ράδιο αρβύλα»).
Εν προκειμένω, το απαιτεί η προκήρυξη;Πού αναφέρεται ότι μαζί με τον απολυτήριο τίτλο επισυνάπτεται και η αναλυτική βαθμολογία; (πάντα για ΔΕ μιλάμε)
Χρειάζεται μήπως για να συμπληρωθούν -μόνο- τα πεδία στο τέλος τής αίτησης;(νέα ελληνικά και ξένη γλώσσα;)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Acheen έγραψε:handballer έγραψε:κ εγώ έτσι ξέρωkostash έγραψε: Αν δεν κανω λαθος εχω ακουσει οτι πρεπει να πας στο τεε σου και να παρεις αναλυτικη βαθμολογια σου...
Πολλά ακούμε παιδιά, χωρίς παρεξήγηση.(δεν είναι τυχαίος άλλωστε ο όρος «ράδιο αρβύλα»).
Εν προκειμένω, το απαιτεί η προκήρυξη;Πού αναφέρεται ότι μαζί με τον απολυτήριο τίτλο επισυνάπτεται και η αναλυτική βαθμολογία; (πάντα για ΔΕ μιλάμε)
Χρειάζεται μήπως για να συμπληρωθούν -μόνο- τα πεδία στο τέλος τής αίτησης;(νέα ελληνικά και ξένη γλώσσα;)
χρειαζεται φιλε μ για αυτους που ειναι απο τεε επειδη το πτυχιο γραφει μονο τον βαθμο απολυτηριου. Και πηγα σημερα και ρωτησα στο λιμενικο κ μ ειπαν οτι χρειαζεται βαθμολογια. Το θεμα ειναι οτι πηγα απο το σχολειο αλλα ηταν κλειστα

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
spongebob έγραψε:Καλημερα! Εμεις που ειμαστε αθηνα, για να παμε τα δικαιολογητικα, ποια ειναι η διευθυνση που θα τα δωσουμε;
λογικα στο λιμεναρχειο του πειραια
spongebob έγραψε:Καλημερα! Εμεις που ειμαστε αθηνα, για να παμε τα δικαιολογητικα, ποια ειναι η διευθυνση που θα τα δωσουμε;
Παιδια στην σχολη λιμενοφυλακων τα δινουμε εμεις, ειναι λιγο πιο κατω απο την σχολη ναυτικων δοκιμων. Πηγα σημερα και τα εδωσα και δεν ειχε καθολου κοσμο, σε μιση ωριτσα τελειωσα. Παιδια να τα εχετε ολα μαζι σας γιατι πλακωσε πολυς κοσμος που δεν ειχε αγγλικα και υπολογιστες και δεν τους αφησαν να κανουν αιτηση.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 19
εχω μια απορια. Θα κανω τα χαρτια μ και για τα 3 σωματα. Εχω μια επικυρωμενη φωτοτυπια και μεταφραση αγγλικων την οποια θα καταθεσω στην αστυνομια.
πρεπει λοιπον να εχω επικυρωμενη φωτοτυπια + μεταφραση και για τις αλλες 2 προκυρηξεις ή μπορω να εχω φωτοτυπια των επικυρωμενων φωτοτυπιων (π ηδη εχω) και με υπευθυνη δηλωση (π να αναγνωριζει οτι ειναι ακριβη αντιγραφα των προτοτυπων) να τα δεχτουνε. Αν γινεται κιολας αυτο! Οποιος ξερει ας μ πει ρε παιδια, κριμα θα ειναι να παω να τα σκασω εις διπλουν στο δικηγορο ξανα!
πρεπει λοιπον να εχω επικυρωμενη φωτοτυπια + μεταφραση και για τις αλλες 2 προκυρηξεις ή μπορω να εχω φωτοτυπια των επικυρωμενων φωτοτυπιων (π ηδη εχω) και με υπευθυνη δηλωση (π να αναγνωριζει οτι ειναι ακριβη αντιγραφα των προτοτυπων) να τα δεχτουνε. Αν γινεται κιολας αυτο! Οποιος ξερει ας μ πει ρε παιδια, κριμα θα ειναι να παω να τα σκασω εις διπλουν στο δικηγορο ξανα!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
chriscc έγραψε:spongebob έγραψε:Καλημερα! Εμεις που ειμαστε αθηνα, για να παμε τα δικαιολογητικα, ποια ειναι η διευθυνση που θα τα δωσουμε;
Παιδια στην σχολη λιμενοφυλακων τα δινουμε εμεις, ειναι λιγο πιο κατω απο την σχολη ναυτικων δοκιμων. Πηγα σημερα και τα εδωσα και δεν ειχε καθολου κοσμο, σε μιση ωριτσα τελειωσα. Παιδια να τα εχετε ολα μαζι σας γιατι πλακωσε πολυς κοσμος που δεν ειχε αγγλικα και υπολογιστες και δεν τους αφησαν να κανουν αιτηση.
μπορεις να μας πεις και τη διευθυνση, μιας και δεν την αναφερει η προκηρυξη ; Ευχαριστω!
Ξέρεται αν ζητάει συγκεκριμένες θέσεις για υποβρύχιους καταστροφείς όπως στο παρελθόν?
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 17
electrolisa ποσα μορια μαζευεις για λιμενοφυλακασ?electrolisa έγραψε: εχω μια απορια. Θα κανω τα χαρτια μ και για τα 3 σωματα. Εχω μια επικυρωμενη φωτοτυπια και μεταφραση αγγλικων την οποια θα καταθεσω στην αστυνομια.
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 52
Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν σήμερα κ εγώ όταν έσκασα τα 35 ευρώ για την επικύρωση και την μετάφραση. Δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει. Είναι τσάμπα χρήματα τώρα. Κανονικά με υπεύθυνη δήλωση και φωτοτυπία της μετάφρασης επικυρωμένα από το Κεπ θα όφειλαν να τα δεχτούν... Αν και σκέφτομαι να σκάσω άλλα 35 ευρώπουλα εις διπλούν για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Υπάρχει κάποιος που τα είχε κάνει πέρυσι με φωτοτυπίες και τα δέχτηκαν?kalasnikof13 έγραψε:electrolisa ποσα μορια μαζευεις για λιμενοφυλακασ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PLC2025 και 3 επισκέπτες