Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από chriscc »

(Θ) ΤΙΤΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ:

Ο υποψήφιος θέτει ΝΑΙ στο αντίστοιχο τετράγωνο του Λυκείου του οποίου είναι κάτοχος Απολυτηρίου ή

Πτυχίου.(Επισυνάπτεται σχετικό δικαιολoγητικό).

ΒΑΘΜΟΣ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ

ΒΑΘΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ (στο απολυτήριο)

ΒΑΘΜΟΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ (στο απολυτήριο)

εδω παιδια στον ΒΑΘΜΟΣ ΕΚΘΕΣΗΣ και ΒΑΘΜΟΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ αν το πτυχιο δν τον γραφει τι κανουμε; Επειδη ειμαι απο ΤΕΕ και εχει μονο τον βαθμο του πτυχιου

kostash
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kostash »

Αν δεν κανω λαθος εχω ακουσει οτι πρεπει να πας στο τεε σου και να παρεις αναλυτικη βαθμολογια σου...
kostash
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από kostash »

Αν δεν κανω λαθος εχω ακουσει οτι πρεπει να πας στο τεε σου και να παρεις αναλυτικη βαθμολογια σου...
chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από chriscc »

Ωχ ναι; Σε ευχαριστ φιλε μ
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

kostash έγραψε: Αν δεν κανω λαθος εχω ακουσει οτι πρεπει να πας στο τεε σου και να παρεις αναλυτικη βαθμολογια σου...
κ εγώ έτσι ξέρω
spongebob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από spongebob »

Καλημερα! Εμεις που ειμαστε αθηνα, για να παμε τα δικαιολογητικα, ποια ειναι η διευθυνση που θα τα δωσουμε;
Acheen
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Acheen »

handballer έγραψε:
kostash έγραψε: Αν δεν κανω λαθος εχω ακουσει οτι πρεπει να πας στο τεε σου και να παρεις αναλυτικη βαθμολογια σου...
κ εγώ έτσι ξέρω

Πολλά ακούμε παιδιά, χωρίς παρεξήγηση.(δεν είναι τυχαίος άλλωστε ο όρος «ράδιο αρβύλα»).

Εν προκειμένω, το απαιτεί η προκήρυξη;Πού αναφέρεται ότι μαζί με τον απολυτήριο τίτλο επισυνάπτεται και η αναλυτική βαθμολογία; (πάντα για ΔΕ μιλάμε)
Χρειάζεται μήπως για να συμπληρωθούν -μόνο- τα πεδία στο τέλος τής αίτησης;(νέα ελληνικά και ξένη γλώσσα;)
chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από chriscc »

Acheen έγραψε:
handballer έγραψε:
κ εγώ έτσι ξέρω

Πολλά ακούμε παιδιά, χωρίς παρεξήγηση.(δεν είναι τυχαίος άλλωστε ο όρος «ράδιο αρβύλα»).

Εν προκειμένω, το απαιτεί η προκήρυξη;Πού αναφέρεται ότι μαζί με τον απολυτήριο τίτλο επισυνάπτεται και η αναλυτική βαθμολογία; (πάντα για ΔΕ μιλάμε)
Χρειάζεται μήπως για να συμπληρωθούν -μόνο- τα πεδία στο τέλος τής αίτησης;(νέα ελληνικά και ξένη γλώσσα;)

χρειαζεται φιλε μ για αυτους που ειναι απο τεε επειδη το πτυχιο γραφει μονο τον βαθμο απολυτηριου. Και πηγα σημερα και ρωτησα στο λιμενικο κ μ ειπαν οτι χρειαζεται βαθμολογια. Το θεμα ειναι οτι πηγα απο το σχολειο αλλα ηταν κλεισταΕικόνα Και δν ξερω τι να κανω γτ εχω ετοιμασει ολα τα χαρτια κ μ λειπει μονο αυτο

chriscc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από chriscc »

spongebob έγραψε:Καλημερα! Εμεις που ειμαστε αθηνα, για να παμε τα δικαιολογητικα, ποια ειναι η διευθυνση που θα τα δωσουμε;

λογικα στο λιμεναρχειο του πειραια

nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από nikosl86 »

spongebob έγραψε:Καλημερα! Εμεις που ειμαστε αθηνα, για να παμε τα δικαιολογητικα, ποια ειναι η διευθυνση που θα τα δωσουμε;

Παιδια στην σχολη λιμενοφυλακων τα δινουμε εμεις, ειναι λιγο πιο κατω απο την σχολη ναυτικων δοκιμων. Πηγα σημερα και τα εδωσα και δεν ειχε καθολου κοσμο, σε μιση ωριτσα τελειωσα. Παιδια να τα εχετε ολα μαζι σας γιατι πλακωσε πολυς κοσμος που δεν ειχε αγγλικα και υπολογιστες και δεν τους αφησαν να κανουν αιτηση.

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από electrolisa »

εχω μια απορια. Θα κανω τα χαρτια μ και για τα 3 σωματα. Εχω μια επικυρωμενη φωτοτυπια και μεταφραση αγγλικων την οποια θα καταθεσω στην αστυνομια.

πρεπει λοιπον να εχω επικυρωμενη φωτοτυπια + μεταφραση και για τις αλλες 2 προκυρηξεις ή μπορω να εχω φωτοτυπια των επικυρωμενων φωτοτυπιων (π ηδη εχω) και με υπευθυνη δηλωση (π να αναγνωριζει οτι ειναι ακριβη αντιγραφα των προτοτυπων) να τα δεχτουνε. Αν γινεται κιολας αυτο! Οποιος ξερει ας μ πει ρε παιδια, κριμα θα ειναι να παω να τα σκασω εις διπλουν στο δικηγορο ξανα!

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
spongebob
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από spongebob »

chriscc έγραψε:

Παιδια στην σχολη λιμενοφυλακων τα δινουμε εμεις, ειναι λιγο πιο κατω απο την σχολη ναυτικων δοκιμων. Πηγα σημερα και τα εδωσα και δεν ειχε καθολου κοσμο, σε μιση ωριτσα τελειωσα. Παιδια να τα εχετε ολα μαζι σας γιατι πλακωσε πολυς κοσμος που δεν ειχε αγγλικα και υπολογιστες και δεν τους αφησαν να κανουν αιτηση.

μπορεις να μας πεις και τη διευθυνση, μιας και δεν την αναφερει η προκηρυξη ; Ευχαριστω!
Σταύρος

Δημοσίευση από Σταύρος »

Ξέρεται αν ζητάει συγκεκριμένες θέσεις για υποβρύχιους καταστροφείς όπως στο παρελθόν?
kalasnikof13
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από kalasnikof13 »

electrolisa έγραψε: εχω μια απορια. Θα κανω τα χαρτια μ και για τα 3 σωματα. Εχω μια επικυρωμενη φωτοτυπια και μεταφραση αγγλικων την οποια θα καταθεσω στην αστυνομια.

πρεπει λοιπον να εχω επικυρωμενη φωτοτυπια + μεταφραση και για τις αλλες 2 προκυρηξεις ή μπορω να εχω φωτοτυπια των επικυρωμενων φωτοτυπιων (π ηδη εχω) και με υπευθυνη δηλωση (π να αναγνωριζει οτι ειναι ακριβη αντιγραφα των προτοτυπων) να τα δεχτουνε. Αν γινεται κιολας αυτο! Οποιος ξερει ας μ πει ρε παιδια, κριμα θα ειναι να παω να τα σκασω εις διπλουν στο δικηγορο ξανα!

electrolisa ποσα μορια μαζευεις για λιμενοφυλακασ?
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από handballer »

kalasnikof13 έγραψε:electrolisa ποσα μορια μαζευεις για λιμενοφυλακασ;
Ακριβώς το ίδιο σκεφτόμουν σήμερα κ εγώ όταν έσκασα τα 35 ευρώ για την επικύρωση και την μετάφραση. Δεν ξέρω ακριβώς τι ισχύει. Είναι τσάμπα χρήματα τώρα. Κανονικά με υπεύθυνη δήλωση και φωτοτυπία της μετάφρασης επικυρωμένα από το Κεπ θα όφειλαν να τα δεχτούν... Αν και σκέφτομαι να σκάσω άλλα 35 ευρώπουλα εις διπλούν για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Υπάρχει κάποιος που τα είχε κάνει πέρυσι με φωτοτυπίες και τα δέχτηκαν?
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες