Προστασία μελών από υβριστικά μηνύματα

Που πιστεύετε ότι υστερεί το site και τι θα θέλατε να δείτε ακόμη;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Velerefontis »

Κριστι μπορεις να μην αρπαζεσαι με το παραμικρο; Παντου βλεπεις εχθρους. Αυτο καταλαβες απο αυτα που εγραψα; Ειπα οτι ειναι προσωπικη τοποθετηση. Και στο κατω κατω αν θες να αναλαβεις την ιδιοτητα του συντονιστη και συγκεκριμενα στο δικο μου τομεα, στην παραχωρω ευχαριστως.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Rafale »

Velerefontis έγραψε:Κριστι μπορεις να μην αρπαζεσαι με το παραμικρο; Παντου βλεπεις εχθρους. Αυτο καταλαβες απο αυτα που εγραψα; Ειπα οτι ειναι προσωπικη τοποθετηση. Και στο κατω κατω αν θες να αναλαβεις την ιδιοτητα του συντονιστη και συγκεκριμενα στο δικο μου τομεα, στην παραχωρω ευχαριστως.
Μα οταν λες οτι εχεις οικογενεια και τα σχετικα σα να λες οτι εμεις δεν εχουμε και δεν αρπαζομαι βελερεφοντη Χρυση τομη επαφης προσπαθω να βρω μα οταν μου μιλας οτι μου παραχωρεις τη θεση τι να πω τωρα; Τα Λενε οι εξω τα λετε και σεις εδω μεσα; Οτι θελω το τομεα σου δηλ μα τοσο λιγο καταλαβαινεις και συ;
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Rafale »

Αλλα επειδη με χτυπησες στο σημειο του στρατοπεδαρχη και επειδη δεν ηταν αυτος ο στοχος μου απο την αρχη αλλα η συνεργασια και επειδη απο αλλου το ξεκινησαμε και αλλου το πηγες δεν επροκειτο αλλο να συμμετεχω στο φορουμ καλη συνεχεια και δυναμη σε ολους σας
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Velerefontis »

Αυτο που ηθελα να πω, ειναι οτι δεν μπορω να ειμαι πανω απο εναν υπολογιστη συνεχεια. Ναι, ωραια ειμαι συντονιστης, τιμη μου, προσπαθω να το κανω οσο καλυτερα γινεται, αλλα υπαρχουν και αλλα πραγματα στη ζωη μου. Καθενας εχει τον προσωπικο του χρονο που μπορει να διαθεσει. Αλλος λιγοτερο, αλλος περισσοτερο. Και φυσικα δε μπορουν να συμπιμπτουν χρονικα οι ωρες ακομα και οι μερες που μπαινουμε στο φορουμ, ολοι μας συντονιστες και μελη. Δειξτε και εσεις λιγο κατανοηση... Την ωρα που εσυ θες να διαγραψω ενα μηνυμα που σε προσβαλει -και πολυ καλα κανεις και μου το επισημαινεις-εγω μπορει να μην ειμαι μεσα. Μπορει να το δω μετα πο δυο ωρες, τρεις μερες ή μια εβδομαδα... Σε παρακαλω ας μην συνεχισουμε αυτη την αντιπαραθεση, δεν οδηγει πουθενα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από yandr »

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα μηνύματα αυτά διαγράφονται.

Δεν έχουμε υπογράψει σύμβαση που να καθορίζει πόσο γρήγορα, αλλά πάντως γίνεται πολύ γρήγορα.
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kostas13 »

Να πω κατι; Αν και βλεπω οτι απτο νοεμβριο εχει να γινει συζητηση εδω μεσα, τεσπα, μιλουσα μια φορα σε ενα site το οποιο ηταν αθλητικο. Βλεπεις αγωνες εκει. Κ εχει live συνομιλιες. Ειχαπαρατηρησει οτι οταν καποιος εγραφε βρισιες το μνμ διαγραφοταν κατευθειαν. Κ το παρατηρησα γιατι οταν με ειχε νευριασει εγραψα την βρισια και τη στιγμη που πατησα το enter μου βγηκε μνμ οτι το μνμ διαγραφηκε. Πως το εκαναν; Εσεις δε μπορειτε;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από yandr »

Kostas13 έγραψε:Να πω κατι; Αν και βλεπω οτι απτο νοεμβριο εχει να γινει συζητηση εδω μεσα, τεσπα, μιλουσα μια φορα σε ενα site το οποιο ηταν αθλητικο. Βλεπεις αγωνες εκει. Κ εχει live συνομιλιες. Ειχαπαρατηρησει οτι οταν καποιος εγραφε βρισιες το μνμ διαγραφοταν κατευθειαν. Κ το παρατηρησα γιατι οταν με ειχε νευριασει εγραψα την βρισια και τη στιγμη που πατησα το enter μου βγηκε μνμ οτι το μνμ διαγραφηκε. Πως το εκαναν; Εσεις δε μπορειτε;

Από αύριο προχωράμε και σε αυτό το στάδιο.

Τα υβριστικά μηνύματα θα διαγράφονται αυτόματα και ο χρήστης θα τρώει ban για 24 ώρες επίσης αυτόματα, εξαιρετικά αφιερωμένο στον DEGA.

tati
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tati »

yandr έγραψε:
Kostas13 έγραψε:Να πω κατι; Αν και βλεπω οτι απτο νοεμβριο εχει να γινει συζητηση εδω μεσα, τεσπα, μιλουσα μια φορα σε ενα site το οποιο ηταν αθλητικο. Βλεπεις αγωνες εκει. Κ εχει live συνομιλιες. Ειχαπαρατηρησει οτι οταν καποιος εγραφε βρισιες το μνμ διαγραφοταν κατευθειαν. Κ το παρατηρησα γιατι οταν με ειχε νευριασει εγραψα την βρισια και τη στιγμη που πατησα το enter μου βγηκε μνμ οτι το μνμ διαγραφηκε. Πως το εκαναν; Εσεις δε μπορειτε;

Από αύριο προχωράμε και σε αυτό το στάδιο.

Τα υβριστικά μηνύματα θα διαγράφονται αυτόματα και ο χρήστης θα τρώει ban για 24 ώρες επίσης αυτόματα, εξαιρετικά αφιερωμένο στον DEGA.

γιατι μονο για 24ωρες;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από yandr »

Γιατί κάποιος μπορεί να γράψει κάτι πιο ήπιο, όπως "τι ***** λένε πάλι στις ειδήσεις"και να φάει ban.
tati
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από tati »

Ε δε λεμε να ριχνεις σε ολους τις ιδιες ποινες... Αλλα μερικους μπορεις να τους διαγραψεις τελειως νομιζω...
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από yandr »

Αν αναφέρεσαι στον DEGA, πρόκειται περί ανώνυμου χρήστη και δεν γίνεται (είναι τεχνικά ανέφικτο).

Ο παραπάνω κανόνας θα εφαρμόζεται σε όλους τους χρήστες χωρίς εξαιρέσεις.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

yandr έγραψε:

Εικόνα

αιας

Δημοσίευση από αιας »

yandr έγραψε:Γιατί κάποιος μπορεί να γράψει κάτι πιο ήπιο, όπως "τι ***** λένε πάλι στις ειδήσεις"και να φάει ban.
... Ωχ δεν με βλεπω καλα...
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Rafale »

Μη φοβου. Εισαι προστατευομενο ειδος εσυΕικόνα
αιας

Δημοσίευση από αιας »

Ουφ... Γιατι παλι ***** λενε στις ειδησεις!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες