Χούντα - Δικτατορία

Μία ματιά στην στρατιωτική ιστορία, σε γεγονότα και προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους στης επόμενες γενεές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Χούντα - Δικτατορία

Δημοσίευση από D.Y.K »

morkinor έγραψε:Υπάρχει περίπτωση να ξανανέβει δικτατορία με συνταγματάρχες;

Δεν σου φτάνει η τωρινή με τους 'Κομματάρχες';
TOPOL-M

Χούντα - Δικτατορία

Δημοσίευση από TOPOL-M »

Πες τα ρε ΔΥΚ,

Χούντα στα ΜΜΕ, στους φόρους παντού!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Χούντα - Δικτατορία

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και να σου λέει μην επαναπαύεσαι, δεν μπήκε καλά το παλούκι!
Έρχονται και άλλα!
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 20

Χούντα - Δικτατορία

Δημοσίευση από Sasuke »

Ώπα ρε που είναι ασχολίαστος ο Πλεύρης...
Μπαίνει η κάθε κατίνα στο στρατιωτικό φόρουμ και έχει άποψη για όλα.
Μας κάνουν κριτική για τον Πλεύρη ενώ δεν έχουν διαβάσει 1 γραμμή απο τα βιβλία του ή γνωρίζουν την ιστορία του μέσα απο τα άρθρα του ιού.
Μακάρι να είχατε (και εγώ μέσα) το 1/10 των γνώσεων του Πλεύρη, μακάρι να είχατε το 1/10 του πατριωτισμού του.
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Χούντα - Δικτατορία

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

Οταν διαβαζεις ενα βιβλιο το διαβαζεις γιατι σαρεση και εχει κατι να σου προσφερη, το να διαβασης ομως ενα βιβλιο που σκοπο του εχει την πλυση εγκεφαλου και να το πληροσης και 45 ευρω, οχι ρε φιλε δεν προκητε να το κανω. Και ο πατριοτισμος δεν φενετε απο το, τι βιβλια γραφεις-διαβαζεις, ουτε να με το να φωναζεις και να λες ανθελληνες οσους δεν συνφονουν μαζι σου και τον πλευρη σου τον αρχιφασισταρο, τον προδοτη. Πατριοτης ειναι αυτος που κανει πραγματα για την πατριδα του, και οχι αυτος που προσπαθει να μολινη τα μυαλα των συμπατριοτων του με ψευτοπατριοτησμους και ναζιστοφιλισμους.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Χούντα - Δικτατορία

Δημοσίευση από Black_Knight »

PrinCePanoSS έγραψε:Καταρχας δεν η χουντα δεν ηταν επανασταση, της επαναστασης της κανει ο λαος και οχι το στρατευμα,

Ο στρατός όταν κάνει πραξικόπημα θα χαρακτηριστει είτε επανάστασις είτε χούντα. Αν επιτύχει και αποτυχει αντιστοιχα.
Η ιστορια τις προηγούμενες φορές που πήρε την εξουσία ο στρατός έγραψε... Επανάσταση.

Sasuke έγραψε:Για όποιον θέλει να μάθει τι τελικά έγινε εκείνη την περίοδο του προτείνω το βιβλίο

ΓΕΓΟΝΟΤΑ 1965-1977 ΤΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Πλεύρης Κωνσταντίνος

Χωρίς να απαξιώ τον συγκεκριμένο συγγραφέα... Ένα ειναι σιγουρο. Δεν θα μάθεις και ολόκληρη την αλήθεια.Εικόνα
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Χούντα - Δικτατορία

Δημοσίευση από Sasuke »

1) Καταρχάς μεγάλε πατριώτη μάθε πρώτα να γράφεις σωστά Ελληνικά.
2) Αν θυμάμαι καλά είχες γράψει κάπου ότι προέρχεσαι απο οικογένεια καταδρομέων, ρώτα τους λοιπόν την αποψή τους και για την δικτατορία και για τον Πλεύρη. Πάντως είναι ντροπή εσύ με τις απόψεις σου να θες να μπείς στο ιστορικό σώμα των καταδρομέων.
3) Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Πλεύρης ο ναζισμός είναι ο εθνικισμός των Γερμανών ο φασισμός είναι ο εθνικισμός των Ιταλών επομένως εγώ (Πλεύρης) δεν είμαι τίποτα απο τα δύο. Αυτό όσον αφορά την λάσπη που προσπαθείς να ρίξεις στο προσωπό του.
4) Πρέπει να ξέρεις ότι τον Πλεύρη πήγαν να τον βάλουν φυλακή οι εβραίοι για το βιβλίο του "οι Εβραίοι, όλη η αλήθεια" αυτή είναι η απάντηση για τα περι προδοσίας που έγραψες.

Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Χούντα - Δικτατορία

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

1) Καταρχας δεν ειπα εγω οτι ειμαι ο Ελληναρας.
2) Δευτερο την δικια μου οικογενεια ΔΕΝ θα την ανακατεβης.
3) Απο ποτε το αν ειναι καπιος πατριωτης εξαρτατε απο το πως γραφει; Αν δεν κανω λαθος
πολυ δεν ηξεραν να γραφουν αλλα ηταν πολυ περισοτερο Ελληνες απο τον καθενα.
4) Εσυ ο πλευρης και καναδυο ακομα ειστε μια απο της πληγες της Ελλαδας
5) Το θεμα μας δεν ειναι οι εβραιοι.
6) Το οτι ειπε ο πλευρης ουτε με ενδιαφερη και ουτε παει να πει οτι ειναι και σωστο.
7) Ουτε να ανακατεβης τους καταδρομης, γιατι εσυ σιγουρα ΔΕΝ εχεις καμια σχεση, και για να το προχορισο λιγο ακομα εσυ και ομοιοι σου ειναι αυτοι που δεν προκιτε να πανε στην πρωτη γραμη οταν χρειαστη, και ειστε αυτοι που θα τρεξουν να γλυψουν τον κατακτιτη αν υπαρξη.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Χούντα - Δικτατορία

Δημοσίευση από Black_Knight »

Sasuke έγραψε:Ώπα ρε που είναι ασχολίαστος ο Πλεύρης...
Μας κάνουν κριτική για τον Πλεύρη ενώ δεν έχουν διαβάσει 1 γραμμή απο τα βιβλία του ή γνωρίζουν την ιστορία του μέσα απο τα άρθρα του ιού.
Μακάρι να είχατε (και εγώ μέσα) το 1/10 των γνώσεων του Πλεύρη, μακάρι να είχατε το 1/10 του πατριωτισμού του.

δεν ειναι τίποτα άλλο από τον σύγχρονο Γκέμπελς.
Έχει ταλέντο στη προπαγάνδα και στη δημαγωγία
"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
πετρος

Χούντα - Δικτατορία

Δημοσίευση από πετρος »

φιλε; Χουντικος; Χουντικος; Πανε μαζι με τον πλευρη για τακιμακι. Νοσταλγος ε; Αχαχαχαχ. Καλα τα λεει η Κατινα. Οχι θα εχεις εσυ αποψη.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Χούντα - Δικτατορία

Δημοσίευση από Rafale »

Ακου sasuke Καλο ειναι να αποφευγεις τους διαφορους χαρακτηρισμους προς Μελη του φορουμ. Τα περι κατινας κλπ να τα λες αλλου. Οχι εδω. Εδω ειναι στρατιωτικο φορουμ και οχι χουντικο ουτε ναζιστικο. Καλο ειναι επισης να αποφευγεις τις διαφημησεις για πλευρηδες κλπ και των βιβλιων αυτων. Δεν θα μας κανεις υποδειξειες το τι θα λεμε και αν εχουμε αποψη για τα θεματα. Τους διαφορους πλευρηδες Μπορεις να τους Υποστηριζεις μεσω των Ιστοσελιδων Τους και να γραφεις εκει. Εχω μια απορια ομως τα αρθρα του εχουν και ιους μεσα; Γιατι κατι τετοιο εγραψες.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Χούντα - Δικτατορία

Δημοσίευση από Rafale »

Sasuke έγραψε:1) Καταρχάς μεγάλε πατριώτη μάθε πρώτα να γράφεις σωστά Ελληνικά.
2) Αν θυμάμαι καλά είχες γράψει κάπου ότι προέρχεσαι απο οικογένεια καταδρομέων, ρώτα τους λοιπόν την αποψή τους και για την δικτατορία και για τον Πλεύρη. Πάντως είναι ντροπή εσύ με τις απόψεις σου να θες να μπείς στο ιστορικό σώμα των καταδρομέων.
3) Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο Πλεύρης ο ναζισμός είναι ο εθνικισμός των Γερμανών ο φασισμός είναι ο εθνικισμός των Ιταλών επομένως εγώ (Πλεύρης) δεν είμαι τίποτα απο τα δύο. Αυτό όσον αφορά την λάσπη που προσπαθείς να ρίξεις στο προσωπό του.
4) Πρέπει να ξέρεις ότι τον Πλεύρη πήγαν να τον βάλουν φυλακή οι εβραίοι για το βιβλίο του "οι Εβραίοι, όλη η αλήθεια" αυτή είναι η απάντηση για τα περι προδοσίας που έγραψες.

και γω σου ειπα Να αποφευγεις τις προσωπικες επιθεσεις προς τα μελη του φορουμ και να μην στιγματιζεις προσωπικοτητες αλλα και να μειωνεις μελη.

οι καταδρομεις δεν εχουν καμια σχεση με τον πλευρη και κακως πολυ κακως το αναφερεις κιολας. Καλο ειναι να κοιτας τον εαυτο σου και να αφησεις τις οικογενειες των αλλων μελων. Οσο για "Πάντως είναι ντροπή εσύ με τις απόψεις σου να θες να μπείς στο ιστορικό σώμα των καταδρομέων. " Καλυτερα να σκεφτεσαι πολυ καλα πριν κανεις παραθεσεις τετοιου επιπεδου Σε μελη του φορουμ.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 22

Χούντα - Δικτατορία

Δημοσίευση από yandr »

Επιστροφή στο θέμα μας παρακαλώ
TOPOL-M
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 8

Χούντα - Δικτατορία

Δημοσίευση από TOPOL-M »

Τα δικτατορικά καθεστώτα ανά τον κόσμο επιβάλλονται από τους Αμερικανούς και τις μυστικές τους υπηρεσίες.

Σκεφτείτε δικτάτορες και καθεστώτα σε χώρες πχ Χιλή. Κούβα, Ελλάδα, Τουρκία κτλ και θα καταλάβετε ποιοί ήταν σε όλα από πίσω.

Γιαυτό καλύτερα να μην κρίνουμε μόνο ότι βλέπουμε μπροστά απ την κουρτίνα.

Sasuke
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Χούντα - Δικτατορία

Δημοσίευση από Sasuke »

Ρε κοπελιά δεν σου είπανε ότι ο στρατός είναι για τους Αντρες;
Το ότι σας έδωσαν οι προδότες του έθνους (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ) την δυνατότητα να μπείτε στις ένοπλες δυνάμεις για να τις καταστρέψετε (άθελα σας βέβαια) δεν σημαίνει ότι οι γυναίκες έχουν θέση στον στρατό.
Έχεις το θράσος κιόλας να γράφεις και σε στρατιωτικό φόρουμ και όχι μόνο αυτό αλλά να με κατηγορείς Και απο πάνω για χουντικό. Ναι ρέ σε στρατιωτικό φόρουμ είμαι και το θεωρώ δεδομένο να μιλάω κατά της δημοκρατίας και υπέρ του στρατού.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες