ΥΕΑ: Θητεία στα Τεθωρακισμένα

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 20
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

kingminos έγραψε:Μου ήρθε το χαρτί και 17/8/2009 μπαίνω Αυλώνα. Έχω μερικές ερωτήσεις.

Έγινε σίγουρα 9μηνο;

Μετά από πόσο καιρό θα πάρω μετάθεση;

Και που αλλού υπάρχουν τεθωρακισμένα;

Θα περιμένω τις απαντήσεις σας.

1) Ναι.

2) Εξαρτάται από την ειδικότητα. Μπορεί σε 3 εβδομάδες, μπορεί και σε 8.

3) Παντού.
lefos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από lefos »

Γεια σας παιδια... Μπαινω 19/8 Αυλωνα και εχω ανδειξη ΥΕΑ... Σκεφτομαι να παω ΥΕΑ στης Ειδικες Δυναμεις αλλα δεν κσερω ακομα... Τι λετε εσεις να πας ΥΕΑ στης ΕΔ η' να κατσω στα ΤΘ; Θελω την γνωμη σας! Και κατι ακομα αν παω ΥΕΑ και τελειωσω μετα τι δουλεια μπορω να κανω; Μετραει για καπου αυτο το χαρτι οσο αφορα το μελλον μου;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα!
Παρουσιαζομαι 20 Αυγουστου στον Αυλωνα. Μου εχει ερθει χαρτι για ΥΕΑ και σκεφτομαι να το ακολουθησω. Ποιες ειναι οι πιθανοτητες να μην επιλεγω εφ'οσων ειμαι μονο αποφοιτος λυκειου; Εμαθα πως αν θελεις να μπεις σαν δοκιμος, περνας, γιατι απλα κανεις δεν παει λογο των 5μηνων παραπανω. Ισχειει;
Και αν επιλεγω σαν δοκιμος, θα περασω ολη μου την εκπαιδευση στον Αυλωνα;
Ευχαριστω προκαταβολικα!
Anonymous

Καλησπερα!
Παρουσιαζομαι 20 Αυγουστου στον Αυλωνα. Μου εχει ερθει χαρτι για ΥΕΑ και σκεφτομαι να το ακολουθησω. Ποιες ειναι οι πιθανοτητες να μην επιλεγω εφ'οσων ειμαι μονο αποφοιτος λυκειου; Εμαθα πως αν θελεις να μπεις σαν δοκιμος, περνας, γιατι απλα κανεις δεν παει λογο των 5μηνων παραπανω. Ισχειει;
Και αν επιλεγω σαν δοκιμος, θα περασω ολη μου την εκπαιδευση στον Αυλωνα;
Ευχαριστω προκαταβολικα!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Άνετα θα σε πάρουν για ΥΕΑ, αρκεί να μην έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Θα παραμείνεις στον Αυλώνα μέχρι την ημέρα που θα ορκιστείς Δόκιμος. Μετά πάς στη Μονάδα της παραμεθορίου.
ILARXOS
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ILARXOS »

Όλα αυτά έχουν απαντηθεί, κάνε ένα σάρωμα!
και ναι, περνας ΥΕΑ και ναι,4 μήνες εκαπαίδευση αυλώνα
Anonymous

Καλησπερα μια ερωτηση. Διαβασα τα παραπανω θεματα και εγω εχω χαρτι αυλωνα 20 αυγουστου. ΥΕΑ... Τωρα που ειναι 9 μηνος ο στρατος τα ΥΕΑ ποσο ειναι; Τι παιζει με θεμα πληρωμων. Τι παιζει μετα το στρατο αν τελειωσεις ΥΕΑ. Και απο οτι διαβασα αξιζει. Απλα με προβληματιζει. Και δν ξερω τωρα που εγινε 9 τα ΥΕΑ ποσο ειναι; Αν μειωθηκε η θητεια. Ευχαριστω.
Anonymous

Nassos έγραψε:Άνετα θα σε πάρουν για ΥΕΑ, αρκεί να μην έχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Θα παραμείνεις στον Αυλώνα μέχρι την ημέρα που θα ορκιστείς Δόκιμος. Μετά πάς στη Μονάδα της παραμεθορίου.

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφορειες!
Καλη θητεια σε ολους μας Εικόνα
Anonymous

Καλησπερα ειμαι δοκιμος στα τεθωρακισμενα κ θα ηθελα να παραμεινω στν στρατο αλλα οχι σαν εποπ ξερεις κανεις αν μπορω να κανω κατι ευχαριστω...
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

ΔΟΚΙΜΟΣ έγραψε:Καλησπερα ειμαι δοκιμος στα τεθωρακισμενα κ θα ηθελα να παραμεινω στν στρατο αλλα οχι σαν εποπ ξερεις κανεις αν μπορω να κανω κατι ευχαριστω...

Παλαιότερα μπορούσες να παραμείνεις και να συνεχίσεις να υπηρετείς ως ανθυπολοχαγός. Πολλοί δόκιμοι που παρέμειναν στο στρατό αποστρατεύτηκαν με μεγάλους βαθμού Λγοι, Τχες, Ανχες ακόμη και Σχες. Τώρα όμως δυστυχώς έχει καταργηθείΕικόνα. Και το χειρότερο όλων είναι ότι οι δόκιμοι δεν μπορούν να παραμείνουν καν σαν ΟΒΑ λόγο της ιδιότητας (Αξκος) που φέρουνΕικόνα. Οι ΟΒΑ είναι όλοι οπλίτες (από στρ έως και Αλχίας). Οπότε ένας ΔΕΑ δεν μπορεί να παραμείνει ως ΟΒΑ. Οι ΔΕΑ Που παρέμεναν παλαιότερα είχαν ειδικό θεσμό ο οποίος μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή αλλά δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία μιας και δεν ισχύει σήμερα.
Anonymous

Γεια σας ρε παιδια. Απογνωστο εμαθα οτι παρουσιαζομαι τωρα το νοεμβρη στα τεθωρακισμενα στην Αυλωνα. Τι λενε τα πραγματα εκει; Απο αλλους ακουω οτι ειναι πιο χαλαρα αλλα απο αλλους ακουω οτι ειναι πακετο εκει... Τελικα μπορει να μου πει καποιος εν εττη 2009 πως εχουν τα πραγματα;

Σας ευχαριστώ
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Πιο κολέγιο δεν γίνεται. Καμμία σχέση με το τι ίσχυε πριν 10-15 και 20 χρόνια πρίν.

Ο χειμώνας εκεί όμως είναι πακέτο. Πολύ κρύο και φέτος υπάρχει πιθανότητα να χιονίσει πολύ στη περιοχή.

Σκέφτεσαι να πάς για Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός;
Anonymous

Δεν ξερω αν θα τα προλαβω τα χιονια... θα δειξει... απλα ακουγα απο αλλους τα χειροτερα, απο αλλους μετρια πραγματα και ειπα να ρωτησω εδω μιας που ειδα οτι λετε αρκετα χρησιμα πραγματα... καμια συμβουλη για εκει; και μια χαζη ερωτηση... ρε παιδια sleeping bag να παρω μαζι; επιτρεπεται μεσα στο κεντρο στην αυλωνα; σε αλλα κεντρα ναι σε αλλα οχι... για δοκιμος οχι δεν το σκεφτομαι λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων. αν βεβαια πας για δοκιμος παλι την παραμεθωριο λογικα θα την κανεις οπως και να χει ετσι δεν ειναι; απλα θα εισαι δοκιμοσ... (γενικα οπως καταλαβες δεν ξερω κ πολλα... δεν εχω ξαναπαει αλλωστε... ) μπορεις να μου πεις αν σου ειναι ευκολο τι παιζει με τους δοκιμους; τα υπερ, τα κατα;
ρε παιδια κανεις αλλος που να μπαινει μαζι μου τωρα το νοεμβρη τεθωρακισμενα αυλωνα; νασσο σε ευχαριστω για την απαντηση σου περιμενω αν μπορεις να με ενημερωσεις για τα παραπανω.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Για τα περί ΥΕΑ, διάβασε στο παρόν θέμα.

Αν έχεις άλλες απορίες, θεσ'τες εδώ. Υπνόσακος επιτρέπεται στον Αυλώνα. Δεν ξέρω τι γίνεται τώρα

/forum/forum_posts.asp?TID=950&PN=1

Anonymous

Οσοι απο σας ψηνεστε να πατε ΥΕΑ να εχετε στο μυαλο σας οτι μπορει να σας πιστολιασουν για παπαρια λογους... Εγω γουσταρα πολυ να παω ΥΕΑ κ ο @@ ο ιλαρχος με εκοψε γιατι λεει δεν ειχα το πτυχιο του ΤΕΙ ασχετα αν μου λειπει μονο η πτυχιακη... Αν δειτε τι καχεκτικα ατομακια πηρε θα παιζατε πηδους... Ρωτησα 2-3 οι οποιοι ΔΕΝ ειχαν πτυχιο αλλα ηταν φοιτητες ΑΕΙ κ ο ενας πτυχιο ΙΕΚ... Ι Ε Κ... Τρελη ηττα... Ακομα δεν μπορω να το χωνεψω... Να ειστε προετοιμασμενοι. Ουτε καν τα αγωνισματα δεν μ'αφησε να δωσω πρωτα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες