Προκηρυξη για Λιμενικό Σώμα (2013)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ευτυχώς που έχουμε και εσένα εδώ μέσα και μαθαίνουμε.
baronosTalega
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από baronosTalega »

Σε ευχαριστω να εισαι καλα γκρικ εγω προσφερω πληροφοριες αφιλοκερδώς κοιτάζοντάς πάντα το δημοσιο συμφέρον και οχι το ατομικό.
-Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος (Καλλίμαχος)
tolis.p.

Δημοσίευση από tolis.p. »

Γεια παιδιά... Είμαι και γω από αυτούς που τρέξαν να διαβάσουν... μήπως και δεν βγει η προκήρυξη και τζάμπα γεμίζω το μυαλουδάκι μου με περαιτέρω γνώσειςΕικόναΕικόναΕικόνα;

κάποιος που έδωσε το 2011 για σημαιοφόρους να μας διαφωτίσει για τα θέματα των εξετάσεων.

το μόνο που ξέρω είναι ότι στην έκθεση έπεσαν τα ναρκωτικά.

πόσες ερωτήσεις βάζουν γενικά; Τι λέτε έχουμε ελπίδες;

Έχουμε πει τι γίνεται με τα αθλήματα, άντε σοβαρευτείτε γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της.
Άβαταρ μέλους
manolis100
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από manolis100 »

Η ύλη είναι αρκετά μεγαλή κ δύσκολη! Αυτα διαβάζω κ εγώ! Είναι θέμα τύχης αν θα περάσεις γτ πιστευω ότι διαβάζει πολύ κοσμος για να μπει! Μη το βαζεις κατω!
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από evi85 »

Είναι σίγουρο πως οτι ισχυε στην προηγουμενη προκηρυξη θα ισχυσει και σ αυτην; Πχ επειδη αλλαξε υπουργειο και πηγε στο ναυτιλίας... Μηπως γινουν αλλαγες στα ορια ηλικίας ή στην υλη
Άβαταρ μέλους
HAF_313
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από HAF_313 »

evi85 έγραψε:Είναι σίγουρο πως οτι ισχυε στην προηγουμενη προκηρυξη θα ισχυσει και σ αυτην; Πχ επειδη αλλαξε υπουργειο και πηγε στο ναυτιλίας... Μηπως γινουν αλλαγες στα ορια ηλικίας ή στην υλη

Κανείς δεν ξέρει.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Για να γίνουν αλλαγές θα πρέπει να εκδοθεί και το σχετικό ΦΕΚ.
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikosl86 »

Παιδια αλλαγες δυσκολα να γινουν! Εγω εδωσα το 2011 και το αγκαθι ηταν το διοικητικο δικαιο που ειναι και αχανες, μπορουν να βαλουν τα παντα! Διαβαστε και οτι γινει, και αμα εχετε και κανα καλο "δοντι" μην το παραλειψετε, δεν ειδαν και λιγα τα ματια μας στην προηγουμενη!
baronosTalega
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από baronosTalega »

Κάτσε να βγει πρώτα η προκήρυξη γιατι βλέπω να σαπίζουν τα "δοντια¨" μέχρι να βγει το φεκ. Φιλικα
-Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος (Καλλίμαχος)
nikosl86
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikosl86 »

baronosTalega έγραψε:Κάτσε να βγει πρώτα η προκήρυξη γιατι βλέπω να σαπίζουν τα "δοντια¨" μέχρι να βγει το φεκ. Φιλικα

μακαρι φιλε, μαζι σου και εγω!
Άβαταρ μέλους
panos2171
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από panos2171 »

Δεν ξέρω το κατά πόσο αληθεύει αλλά και στο Υπ. Ναυτιλίας υπάρχουν 62 ''περιττοί' που θα τεθουν σε διαθεσιμότητα.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/329191/nea-lista-diathesimotitas-gia-ton-septemvrio
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από expedition »

Για Λιμενοφύλακες και Υπαξιωματικούς μη το έχετε καθόλου σίγουρο ότι θα βγει προκήρυξη, είναι πολύ δύσκολο έως χλωμό. Για Δόκιμους Σημαιοφόρους έχει πιθανότητες να βγει αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι για 80 άτομα, αλλά για πολύ λιγότερα Εικόνα
costasss
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από costasss »

panos2171 έγραψε:Δεν ξέρω το κατά πόσο αληθεύει αλλά και στο Υπ. Ναυτιλίας υπάρχουν 62 ''περιττοί' που θα τεθουν σε διαθεσιμότητα.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/329191/nea-lista-diathesimotitas-gia-ton-septemvrio

Για τους πολιτικους υπαλλήλους λέει που Κατα την γνωμη μου είναι όλοι περιτοι αφού υπάρχουν οι ενστολοι που τα κανουν ολα χωρις να μιλανεΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
HAF_313
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από HAF_313 »

expedition έγραψε:Για Λιμενοφύλακες και Υπαξιωματικούς μη το έχετε καθόλου σίγουρο ότι θα βγει προκήρυξη, είναι πολύ δύσκολο έως χλωμό. Για Δόκιμους Σημαιοφόρους έχει πιθανότητες να βγει αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι για 80 άτομα, αλλά για πολύ λιγότερα Εικόνα
Το γνωρίζεις αυτό που λες; Γιατί διακρίνω μια σιγουριά στα λεγόμενα σου. Άλλα πάντως έχουν πει από το υπουργείο και τρέχουν τα παιδάκια στα φροντιστήρια μέσα στο κατακαλόκαιρο να πάρουν Ecdl ή ότι άλλο απαιτείται.

costasss
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από costasss »

HAF_313 έγραψε:
expedition έγραψε:Για Λιμενοφύλακες και Υπαξιωματικούς μη το έχετε καθόλου σίγουρο ότι θα βγει προκήρυξη, είναι πολύ δύσκολο έως χλωμό. Για Δόκιμους Σημαιοφόρους έχει πιθανότητες να βγει αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι για 80 άτομα, αλλά για πολύ λιγότερα Εικόνα
Το γνωρίζεις αυτό που λες; Γιατί διακρίνω μια σιγουριά στα λεγόμενα σου. Άλλα πάντως έχουν πει από το υπουργείο και τρέχουν τα παιδάκια στα φροντιστήρια μέσα στο κατακαλόκαιρο να πάρουν Ecdl ή ότι άλλο απαιτείται.

Ki εγω αυτο πιστεύω, είπε μια μ@@@@ ο Υπουργός μιας και ανέλαβε καθήκοντα, θα πάρει το Λιμενικό αλλά δε ξέρουμε το... Βάθος χρόνου... ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Kakarot και 3 επισκέπτες