Προκηρυξη για Λιμενικό Σώμα (2013)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Ευτυχώς που έχουμε και εσένα εδώ μέσα και μαθαίνουμε.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 10
Σε ευχαριστω να εισαι καλα γκρικ εγω προσφερω πληροφοριες αφιλοκερδώς κοιτάζοντάς πάντα το δημοσιο συμφέρον και οχι το ατομικό.
-Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος (Καλλίμαχος)
Γεια παιδιά... Είμαι και γω από αυτούς που τρέξαν να διαβάσουν... μήπως και δεν βγει η προκήρυξη και τζάμπα γεμίζω το μυαλουδάκι μου με περαιτέρω γνώσεις

;
κάποιος που έδωσε το 2011 για σημαιοφόρους να μας διαφωτίσει για τα θέματα των εξετάσεων.
το μόνο που ξέρω είναι ότι στην έκθεση έπεσαν τα ναρκωτικά.
πόσες ερωτήσεις βάζουν γενικά; Τι λέτε έχουμε ελπίδες;
Έχουμε πει τι γίνεται με τα αθλήματα, άντε σοβαρευτείτε γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της.

κάποιος που έδωσε το 2011 για σημαιοφόρους να μας διαφωτίσει για τα θέματα των εξετάσεων.
το μόνο που ξέρω είναι ότι στην έκθεση έπεσαν τα ναρκωτικά.
πόσες ερωτήσεις βάζουν γενικά; Τι λέτε έχουμε ελπίδες;
Έχουμε πει τι γίνεται με τα αθλήματα, άντε σοβαρευτείτε γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της.
- manolis100
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Η ύλη είναι αρκετά μεγαλή κ δύσκολη! Αυτα διαβάζω κ εγώ! Είναι θέμα τύχης αν θα περάσεις γτ πιστευω ότι διαβάζει πολύ κοσμος για να μπει! Μη το βαζεις κατω!
- evi85
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Είναι σίγουρο πως οτι ισχυε στην προηγουμενη προκηρυξη θα ισχυσει και σ αυτην; Πχ επειδη αλλαξε υπουργειο και πηγε στο ναυτιλίας... Μηπως γινουν αλλαγες στα ορια ηλικίας ή στην υλη
evi85 έγραψε:Είναι σίγουρο πως οτι ισχυε στην προηγουμενη προκηρυξη θα ισχυσει και σ αυτην; Πχ επειδη αλλαξε υπουργειο και πηγε στο ναυτιλίας... Μηπως γινουν αλλαγες στα ορια ηλικίας ή στην υλη
Κανείς δεν ξέρει.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Για να γίνουν αλλαγές θα πρέπει να εκδοθεί και το σχετικό ΦΕΚ.
Παιδια αλλαγες δυσκολα να γινουν! Εγω εδωσα το 2011 και το αγκαθι ηταν το διοικητικο δικαιο που ειναι και αχανες, μπορουν να βαλουν τα παντα! Διαβαστε και οτι γινει, και αμα εχετε και κανα καλο "δοντι" μην το παραλειψετε, δεν ειδαν και λιγα τα ματια μας στην προηγουμενη!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 10
Κάτσε να βγει πρώτα η προκήρυξη γιατι βλέπω να σαπίζουν τα "δοντια¨" μέχρι να βγει το φεκ. Φιλικα
-Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος (Καλλίμαχος)
baronosTalega έγραψε:Κάτσε να βγει πρώτα η προκήρυξη γιατι βλέπω να σαπίζουν τα "δοντια¨" μέχρι να βγει το φεκ. Φιλικα
μακαρι φιλε, μαζι σου και εγω!
Δεν ξέρω το κατά πόσο αληθεύει αλλά και στο Υπ. Ναυτιλίας υπάρχουν 62 ''περιττοί' που θα τεθουν σε διαθεσιμότητα.
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/329191/nea-lista-diathesimotitas-gia-ton-septemvrio
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/329191/nea-lista-diathesimotitas-gia-ton-septemvrio
- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 8
Για Λιμενοφύλακες και Υπαξιωματικούς μη το έχετε καθόλου σίγουρο ότι θα βγει προκήρυξη, είναι πολύ δύσκολο έως χλωμό. Για Δόκιμους Σημαιοφόρους έχει πιθανότητες να βγει αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι για 80 άτομα, αλλά για πολύ λιγότερα 

panos2171 έγραψε:Δεν ξέρω το κατά πόσο αληθεύει αλλά και στο Υπ. Ναυτιλίας υπάρχουν 62 ''περιττοί' που θα τεθουν σε διαθεσιμότητα.
Για τους πολιτικους υπαλλήλους λέει που Κατα την γνωμη μου είναι όλοι περιτοι αφού υπάρχουν οι ενστολοι που τα κανουν ολα χωρις να μιλανε

Το γνωρίζεις αυτό που λες; Γιατί διακρίνω μια σιγουριά στα λεγόμενα σου. Άλλα πάντως έχουν πει από το υπουργείο και τρέχουν τα παιδάκια στα φροντιστήρια μέσα στο κατακαλόκαιρο να πάρουν Ecdl ή ότι άλλο απαιτείται.expedition έγραψε:Για Λιμενοφύλακες και Υπαξιωματικούς μη το έχετε καθόλου σίγουρο ότι θα βγει προκήρυξη, είναι πολύ δύσκολο έως χλωμό. Για Δόκιμους Σημαιοφόρους έχει πιθανότητες να βγει αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι για 80 άτομα, αλλά για πολύ λιγότερα
HAF_313 έγραψε:Το γνωρίζεις αυτό που λες; Γιατί διακρίνω μια σιγουριά στα λεγόμενα σου. Άλλα πάντως έχουν πει από το υπουργείο και τρέχουν τα παιδάκια στα φροντιστήρια μέσα στο κατακαλόκαιρο να πάρουν Ecdl ή ότι άλλο απαιτείται.expedition έγραψε:Για Λιμενοφύλακες και Υπαξιωματικούς μη το έχετε καθόλου σίγουρο ότι θα βγει προκήρυξη, είναι πολύ δύσκολο έως χλωμό. Για Δόκιμους Σημαιοφόρους έχει πιθανότητες να βγει αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα είναι για 80 άτομα, αλλά για πολύ λιγότερα
Ki εγω αυτο πιστεύω, είπε μια μ@@@@ ο Υπουργός μιας και ανέλαβε καθήκοντα, θα πάρει το Λιμενικό αλλά δε ξέρουμε το... Βάθος χρόνου...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 6 επισκέπτες